Psycholoog Voorhout - Petra Wessels
Maak kennis met onze behandelaar.
Petra Wessels
Petra Wessels

Psycholoog Voorhout - Katwijk

Ik ben verhuisd naar Voorhout, nabij Katwijk.
Ik werk vanuit inzicht en bewustwording. De meeste cliënten hebben het zicht op zichzelf verloren of trekken de verkeerde conclusies over hun leven, situaties of gebeurtenissen. Het is moeilijk om dat voor jezelf in te zien. Ik kan je helpen bij deze bewustwording.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in het Engels!

Psycholoog Voorhout nabij Katwijk

Mijn behandeling gaat helemaal uit van jou. Je klacht of vraag natuurlijk, maar ook van je kwaliteiten. Mijn cliënten spelen zo’n belangrijke rol in de behandeling dat ik onmogelijk over standaardprocessen kan spreken. Er zijn wel elementen die vaker terugkomen zoals cognitieve gedragstherapie.

De meeste klachten komen voort uit je gedachten die vervolgens je gedrag bepalen. Het gaat mis omdat die gedachten niet overeenkomen met de werkelijkheid. Om er achter te komen welke gedachten wel overeenkomen gaan we op onderzoek. Samen gaan we opzoek hoe je dingen anders kan aanpakken.

Tarief en duur

De kosten voor een individueel intakegesprek zijn €115,- voor een uur. De kosten voor een individueel vervolggesprek zijn €90,- voor 45 minuten. De kosten voor zowel het intake- als het vervolggesprek voor relatietherapie zijn €140,- voor 90 minuten. De benoemde kosten zijn inclusief 21% BTW.

Contact
Benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem contact op voor een eerste kennismaking. Ik ben benieuwd naar je verhaal en help je graag.

Over mij

Op mijn 18e ben ik in Amerika gaan wonen. Ik zat een tennis team dat heel het land doorreisde. Op mijn 25e werd mijn visum niet meer verlengd en ging ik terug naar Nederland. Ik ben begonnen als accountmanager. Ik heb dit werk met veel plezier gedaan. Met name het klantcontact leuk, de vraagstellingen en het vinden van de juiste oplossing een was een enorme uitdaging. Na een aantal jaren in dienst ben ik dit werk als zelfstandige gaan doen.

Met mensen

Toch ontbrak er uiteindelijk iets wezenlijks voor mij in dat werk. Uiteindelijk ben ik begonnen met een de studie klinische psychologie.

De studie was geweldig; daarbij was het fijn om te merken hoeveel de ervaringen, op de tennisbaan en in het bedrijfsleven me al geleerd hebben. Ik kom makkelijk dichtbij mensen, heb de drive om er samen iets van te maken – energie die aanstekelijk werkt en werk van nature heel zakelijk, verantwoordelijk en met veel respect voor mijn cliënten. De combinatie van de warme menselijke aanpak en het kordate, zakelijke proces waarderen mijn cliënten bijzonder.

Prachtig werk

Tijdens mijn studie ben ik overigens ook blijven werken om ervaring op te doen in de psychische zorg – in de wijk bij kwetsbare gezinnen, bij een jeugdpsychiatrische instelling en de GGZ. In mijn werk vind ik de meeste voldoening in het vinden van de zelfredzaamheid. Mensen verliezen vertrouwen en geloof in zichzelf; dat helpen herstellen en merken dat iemand weer zélf aan de slag gaat is prachtig.

Clientervaringen Petra Wessels

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Suzanne over Petra Wessels psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik vond het contact met Petra zeer prettig. Petra brengt rust, is basic, maar zeker ook duidelijk.” 

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Voorhout.

Petra Wessels
Agneshove 79
2215 HS Voorhout

Contactgegevens van Petra Wessels

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht