Cliënt ervaringen Freek Sarink

Cliënt ervaringen Freek Sarink

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Rien
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Freek is een psycholoog die ons goed heeft geholpen en weet hoe je het probleem moet aan pakken. Als wij weer hulp nodig hebben komen wij zeker weer terug

Ineke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Op een moeilijk punt in onze relatie aangekomen, waar we zelf niet uitkwamen, klopten we vroeg dit voorjaar bij Freek Sarink aan voor hulp. In 6 gesprekken heeft hij ons weer op de goede weg geholpen. Zijn aanpak is verhelderend, nuchter en doelgericht. Zijn praktijk is nieuw in Leiden, maar hij geeft blijk van ruime ervaring in zijn vak. Fijn, bedankt.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Freek Sarink