Cliënt ervaringen Lisa Rubsteck

Cliënt ervaringen Lisa Rubsteck

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Sabine, 22 (revalidatie en traumaverwerking)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Het heeft me geholpen om mijn gedachten te kunnen ordenen. Aan de hand van het angstschema met smileys kon ik mijn vooruitgang goed zien. Het was niet alleen praten maar vooral veel doen en daardoor kan ik er op mijn werk ook goed mee aan de slag. Dankjewel!

Christiaan, 32 (piekeren)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Fijne praktische training! Ik heb geleerd om moeilijke momenten te overkomen door de race (marathon) in mijn hoofd beter in te delen. De mentale training heeft een extra dimensie toegevoegd aan mijn wedstrijdvoorbereidingen.

Bobbie, 25 (negatief zelfbeeld)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Je hebt me met praktische oefeningen heel erg weten te raken en daardoor veel inzicht gegeven in mezelf. Ik voelde een hele fijne, oprechte en warme betrokkenheid maar zonder oordeel. Ik mocht er gewoon zijn met al mijn rare gedachten.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Lisa Rubsteck