Psycholoog Den Haag - Persoonlijke en positief
Lisa Rubsteck
Lisa Rubsteck

Psycholoog Den Haag

Het is oké om te voelen wat je voelt, om te denken wat je denkt. Tijdens therapie gaan we je gedachtes ordenen en overzicht aanbrengen in de chaos die je in je hoofd ervaart.

Therapie is mogelijk in het Duits en het Engels.

Positieve therapie bij Psycholoog Den Haag

Mijn naam is Lisa Rübsteck, ik ben psycholoog in Den Haag.  In mijn praktijk kan je met allerhande klachten terecht. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in sport- en prestatiepsychologie er valt namelijk ook op andere gebieden een hoop te leren van de sportwereld. Zo kun je de mentale vaardigheden van topsporters toepassen op bijvoorbeeld je werk.

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek gaan we de reden van jouw komst bespreken. Wanneer zijn je klachten begonnen, hoe was je voorheen als persoon en wat wil je bereiken? Dat zijn dingen die ik te weten wil komen. Ik wil jou als persoon leren kennen, maar jij moet ook kennismaken met mij. Het eerste gesprek draait om wederzijdse kennismaking en ik zal daarom ook wat dingen over mijzelf en mijn werkwijze vertellen.

De praktijk

Mijn praktijk bevindt zich op de Sportcampus in Den Haag. Gelijkwaardigheid, betrokkenheid en liefdevolle benadering zijn de waarden waar het in mijn praktijk om draait en die andere cliënten op hun beurt ook erg waarderen in de samenwerking.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze wordt getypeerd door mijn praktische en creatieve aanpak, daarnaast maak ik graag gebruik van ACT. Ik wil dat je leert hoe je gedachten werken en wat er in de hoofd allemaal gebeurt. De basis is namelijk begrip kweken voor jezelf en voor alle gekke dingen die in je hoofd gebeuren. Vanuit die positie kunnen we vervolgens gaan kijken of we iets in het dagelijks leven kunnen veranderen.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Den Haag kost € 95 en duurt 60 minuten. Het is ook mogelijk om bij mij buiten kantoor uren langs te komen alleen dan betaal je een extra tarief van € 20.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Den Haag

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel 085-4014720 of mail me dan snel naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Lisa Rübsteckt. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Den Haag - Over Lisa Rübsteck

Ik ben echt een mensen mens. Ik wilde altijd al graag met mensen werken en schreef me daarom in voor een studie Psychologie. Na mijn bachelor aan de Radboud Universiteit Nijmegen deed ik een master arbeidspsychologie, om vervolgens nog een postacademische opleiding tot Praktijksportpsycholoog te volgen.

Eigen praktijk

Samen met twee collega sportpsychologen heb ik een praktijk in Den Haag. Inmiddels werk ik alweer enige jaren als zelfstandig psycholoog en zijn we met onze praktijk verbonden aan het Sport Medisch Centrum Den Haag. Hier werk ik niet alleen met topsporters, maar help ik cliënten ook met andere soorten problematiek.

Sport

Als sportpsycholoog heb ik natuurlijk een sterke affiniteit met bewegen en dat vertaalt zich ook door naar mijn vrije tijd. Ik heb acht jaar gevolleybald en probeer graag nieuwe dingen uit. Momenteel ben ik regelmatig te vinden bij bootcamp trainingen en op trailrunning events.

Contact met Psycholoog Den Haag

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel 085-4014720 of mail me dan snel naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Lisa Rübsteckt. Ik leer je graag kennen!

Cliënten over de behandeling bij Psycholoog Den Haag

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Christiaan, 32 (piekeren) over Lisa Rubsteck psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Fijne praktische training! Ik heb geleerd om moeilijke momenten te overkomen door de race (marathon) in mijn hoofd beter in te delen. De mentale training heeft een extra dimensie toegevoegd aan mijn wedstrijdvoorbereidingen.

Contactgegevens van Psycholoog Den Haag

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag.

Lisa Rubsteck
Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
2533 SR Den Haag