Psycholoog Den Haag - Judith Spiering
Judith Spiering
Judith Spiering

Psycholoog Den Haag

Therapie is niet makkelijk, maar het hoeft zeker niet altijd zwaar te zijn. Begin maar gewoon te vertellen wat er in je hoofd zit, want er is ook ruimte voor lichte dingen. Samen kijken we naar de richting van vandaag, dat is het belangrijkst.

Afspraken zijn ook mogelijk in het Duits, Engels en in de avonduren.

Verander en doorbreek denkpatronen bij Psycholoog Den Haag

Mijn naam is Judith Spiering, en vanuit mijn praktijk in Den Haag geef ik coaching en psychologisch advies. Ik heb een specialisatie in gedragstherapie, maar in principe kun je bij mij met allerlei soorten klachten aankloppen. Ik geef therapie in het Nederlands, Duits en Engels. Ik ben zelf in Duitsland ben geboren, en heb zodoende ook veel ervaring met specifieke expatproblematiek.

Het eerste gesprek bij Psycholoog Den Haag

Ons eerste gesprek is altijd heel open. Ik weet nog helemaal niets over jou, dus je mag me alles vertellen wat in je opkomt. Ik wil weten waarom je hier bent gekomen, en vanaf daar gaan we verder. Tijdens onze gesprekken is jouw voorkeur voor een gespreksonderwerp leidend. Als jij ergens over wil praten, dan ga ik daar meestal in mee. Wat het onderwerp ook is: als het voor jou belangrijk kan zijn, dan gaan we er samen naar kijken.

Aanpak

De duur van een behandeling bij Psycholoog Den Haag hangt af van jouw probleem. Stel dat je van je hoogtevrees af wilt komen, dan zijn we snel klaar. Maar als je klachten complexer zijn, dan duurt het langer. Het is belangrijk om te weten dat je óók buiten de sessies aan het werk zal moeten. Je moet dingen veranderen, en denkpatronen doorbreken. Het blijft niet alleen bij een therapiesessie, ook daarbuiten zul je aan het werk moeten. En dat is niet altijd makkelijk.

Werkwijze

Ik zit niet vast aan een planning, maar probeer me zoveel mogelijk naar jou te richten. Soms moet ik daarom ook mijn eigen ideeën loslaten. In mijn praktijk maak ik vaak gebruik van de ACT-methode. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapie, en houdt in dat je voor alles in je leven verantwoordelijkheid neemt. Dat kan heel heftig zijn, maar als je het serieus neemt geeft het ook heel veel vrijheid. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van hoe andere mensen jou behandelen.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Den Haag duurt 45 minuten en kost € 85,00. Kom je voor relatietherapie of een andere afspraak met twee of meer personen? Dan betaal je € 170,00 voor 90 minuten. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, zodat ik nog een andere cliënt kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact

Wil je meer weten over psychologen in Den Haag of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Judith Spiering. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Judith Spiering - Psycholoog Den Haag

Dat ik psycholoog zou worden stond altijd al vast. Op school merkte ik dat mensen het prettig vonden om mij dingen te vertellen. Oók persoonlijke verhalen. Ik vond het op mijn beurt fijn om het mensen op die manier wat makkelijker te maken, dus de keus voor een vervolgopleiding was snel gemaakt.

Eigen praktijk

Ik ging psychologie studeren met een specialisatie gedragstherapie aan de Universiteit van Bamberg, in Duitsland. Ik ben vervolgens al snel met een eigen praktijk gestart, want ik vind het prettig om zelf verantwoordelijkheden te nemen. Dat er niemand achter me zit om me te vertellen wat ik moet doen.

Daarnaast behandel ik mijn cliënten bij Psycholoog Den Haag over een langere tijd, en dan kun je écht iets veranderen en voor ze betekenen. Dat vind ik een fijn idee. Want als ik zie dat mensen vooruit gaan, dat is het allermooiste van mijn werk. Als ze zeggen: nu gaat het beter met me. Ik word er blij van als het goed gaat.

Duitsland

Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en na mijn studie psychologie heb ik nog een aantal jaar een praktijk in Keulen gehad. Ik ben getrouwd met een Nederlander, en in 2013 ben ik met veel plezier naar Den Haag verhuisd. Een goede beslissing, want ik ben gek op de kust. We wonen vlak bij zee, en met 20 minuten wandelen sta ik op het strand. Heerlijk!

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de LVVP- de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.

Contact met Psycholoog Den Haag

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Judith Spiering. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Den Haag

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

 

Susanne over Judith Spiering psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik heb in verband met een depressieve stoornis enkele maanden samen met Judith gewerkt. Zij heeft mij onwijs veel geholpen en ik kan haar aanbevelen als psychotherapeut/coach. Judith is vriendelijk, open, meelevend en praktijkgericht, wat ik enorm waardeer. Ook een vriendin van mij heeft Judith als erg behulpzaam ervaren.

Neem contact op met Psycholoog Den Haag

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag.

Judith Spiering
Valeriusstraat 75
2517 HH Den Haag