Psycholoog Den Haag - Jij staat centraal tijdens de behandeling
Inez Loeper
Inez Loeper

Psycholoog Den Haag

In mijn praktijk help ik mensen met levensvragen, zowel op werk- als privégebied. Ik ondersteun ze bij de stappen om datgene te bereiken wat ze werkelijk willen. Cliënten zeggen over mij dat ik empathisch en persoonlijk ben, maar ook 'down to earth' en professioneel. Ik ben kundig in het bij elkaar brengen van mensen en heb ruime ervaring met conflictbemiddeling en teambuilding. Kom langs bij Psycholoog Den Haag.

Bel en maak bij mij een afspraak, ook mogelijk in de avonduren.

Psycholoog Den Haag - wie ben ik, wat wil ik?

Herken je deze vragen? Het zijn hele legitieme vragen, waar je misschien hulp bij kunt gebruiken of gerichter mee aan de slag wilt gaan. Daarvoor ben je bij mij aan het goede adres.

Conflictbemiddeling, teambuilding, maar ook individuele therapie

Misschien zit je vast in een oud patroon. Misschien kom je op je werk steeds opnieuw dezelfde conflicten tegen. In mijn psychologenpraktijk help ik mensen zoals jij om hun leven en werk meer richting te geven, en meer uit zichzelf te halen. Ik heb ruime ervaring in het bij elkaar brengen van mensen. Bij mijn praktijk kunnen je voor individuele therapie terecht maar in het bijzonder ook voor relatietherapie en conflictbemiddeling.

Overzichtelijk aantal sessies

In een kortdurende therapie bespreken we concreet waar je tegenaan loopt, en onderzoeken we de achterliggende oorzaken. De meeste van mijn cliënten volgen bij Psycholoog Den Haag zo rond de 6 sessies in mijn praktijk.

We gaan de diepte in, want kortdurend hoeft niet te betekenen dat er naar makkelijke oplossingen wordt gezocht. Wel streef ik naar een maximaal effect van de sessies. Dit doe ik onder andere door je huiswerkopdrachten mee te geven, zodat je de nieuwe inzichten meteen in praktijk kunt uittesten en toepassen.

Jouw eigen aandeel bepaalt mede het succes

Hoe effectief de sessies zijn, hangt af van jouw inzet en motivatie. Daarom vind ik het belangrijk dat je de wil hebt om in beweging te komen en je leven een andere kant op te sturen.

In de eerste intake sessie gaan we samen onderzoeken of dit voor jou het geschikte moment is om therapie te volgen. En we kijken of we concrete doelen en stappen kunnen formuleren waar we naar toe werken.

Inzicht krijgen in wat voor jou belangrijk is

Hoewel ik geen vaste methode hanteer, maak ik graag gebruik van RET (Rationeel Emotieve Therapie) en NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) tijdens de sessies. Ook heb ik een opleiding EFT (Emotionally Focused Therapy) gevolgd.

Vanwege mijn achtergrond in het bedrijfsleven, non-profit organisaties en de Rijksoverheid, werk ik ook met bepaalde modellen die inzicht geven in de aard van jouw probleem op het werk en je conflicten. Dit geeft je inzicht in wat voor jou belangrijk is, zodat het makkelijker wordt om keuzes te maken en je eigen koers te varen.

Leer met afstand naar je situatie kijken

Tijdens de sessies bij Psycholoog Den Haag zal ik je aansporen om afstand te nemen van je situatie, en met relativering en humor te kunnen kijken naar waar je tegenaan loopt.

Respect en begrip blijven centraal staan in de therapie. Kijken met een helicopterview kan je een nieuw perspectief geven. Uiteindelijk reiken we verder dan de problemen die je nu ervaart, zodat je er je hele leven iets aan hebt.

Kom in beweging!

Ik help je de stappen te zetten naar verandering. We kijken tussendoor ook naar je successen, zodat je gemotiveerd blijft. Wanneer ik tevreden ben? Als jij jezelf kunt zijn, in je privéleven en werk!

Tarief en duur

Voor een afspraak bij Psycholoog Den Haag van 50 minuten reken ik 95 euro, en in de avonduren hanteer ik 115 euro. Voor een afspraak samen, zoals relatietherapie, reken ik 150 euro voor 90 minuten. Je kunt voor relatietherapie ook een afspraak bij mij maken in de avonduren, dan reken ik 170 euro voor 90 minuten.
Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.
Ik ben met mijn praktijk aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP:00057430).

Contact Psycholoog Den Haag

Heb je een vraag, wil je meer weten of over psychologen in Den Haag? Bel naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Inez Loeper. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Den Haag - Over Inez Loeper

Ik ben Inez Loeper, sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk als psycholoog. Analytisch vaardig, maar ook sensitief, invoelend en betrokken zijn eigenschappen die mij passen. Mijn missie is om mensen te ondersteunen, dichterbij zichzelf te komen en meer uit het leven te halen.

Ik neem mijn cliënten 100% serieus en sta naast ze in hun proces. Af en toe kan ik zaken relativeren met humor, maar altijd met respect en met als uitgangspunt een hulpvaardige betrokkenheid.

Iets betekenen voor een ander

Na mijn middelbare school wist ik dat ik psychologie wilde studeren. Ik kom uit een medische familie; mijn vader was huisarts. Het leek me mooi om iets voor een ander te kunnen betekenen.

Tijdens mijn studie ontwikkelde ik een interesse voor Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ik ontdekte dat werk en organisaties veel met mensen kan doen. Daarnaast heb ik een natuurlijke verwondering voor levensvragen: hoe komt het dat iemand wel of niet gelukkig wordt? 

Mijn eigen loopbaan

Als afgestudeerd psycholoog werkte ik jarenlang bij gerenommeerde adviesbureaus voor Human Resource Management. Ik gaf training op het vlak van persoonlijke effectiviteit, communicatie en loopbaanmanagement. 

Ook deed ik individuele coaching waarmee ik mensen bij loopbaanvragen of functioneringsproblemen verder hielp. Mijn hart ging steeds meer uit naar individuele coaching en therapie met een persoonlijke insteek. Hiermee wilde ik verder in mijn eigen psychologenpraktijk Psycholoog Den Haag. Ik heb eigen praktijk nu vijf jaar en ben nog elke dag blij dat ik deze keus heb gemaakt. 

Voor welke vragen kun je bij mij terecht?

Mijn cliënten hebben de wil om naar zichzelf te kijken en in beweging te komen. Dat is voor mij een voorwaarde voor de therapie. Zowel problemen op privégebied als werk gerelateerde problematiek hebben mijn interesse en volle aandacht. Denk daarbij aan meer abstracte vragen zoals; ‘ik zit niet lekker in mijn vel’. Of bij relatietherapie; ‘het klikt minder maar we weten niet wat er mis is’. Maar ook bij meer concrete vragen in de privésfeer of in relatie tot het werk kun je bij mij terecht. Ik streef naar relatief kortdurende trajecten van ongeveer 6 sessies.

Je kwaliteiten komen tot hun recht

Hoe iemand zich op het werk voelt, heeft een grote invloed op het privéleven en andersom. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat werk en privé dichter bij elkaar komen. Persoonlijk vind ik dit een interessante ontwikkeling. Het is tegenwoordig nog belangrijker dat je voldoening haalt uit je werk en dat het echt bij je past. Met mijn achtergrond in het assessment, kan ik je meer inzicht geven in je kwaliteiten. Ik zorg dat ze tot zijn recht komen.

Wanneer je in eerste instantie het eng vindt om te veranderen, zorg ik ervoor dat de weg ernaartoe in stappen kan worden gezet. We vieren de tussentijdse successen, want zo voel je hoeveel kracht je eigenlijk in je hebt om te veranderen!

Bel Psycholoog Den Haag

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Inez Loeper. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over de behandeling bij Psycholoog Den Haag

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Berend & Annemiek over Inez Loeper psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Zij is een warme en zeer kundige psycholoog die ons erg goed geholpen heeft met onze relatieproblemen. We hadden het niet beter kunnen treffen met haar.

Contactgegevens van Inez Loeper

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag.

Inez Loeper
Gentsestraat 104
2587 HX Den Haag