Psycholoog Den Haag - Wim Weerdenburg
Maak kennis met onze behandelaar.
Wim Weerdenburg
Wim Weerdenburg

Psycholoog Den Haag 

Jij bent hier, want je maakt je zorgen. Iets zit je dwars. Je bent vastgelopen. Je weet ‘dit kan ik even niet alleen.’ En dus ben je hier. Wat er ook speelt, we kunnen je of jullie waarschijnlijk helpen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en bij jou aan huis.

Weer op weg geholpen worden door Psycholoog Den Haag

Wat doet een psycholoog?
Een psycholoog helpt je op het moment dat je er zelf niet meer uit komt. Nu zijn er veel mensen die dat doen: doktoren, leraren, specialisten, hypotheekadviseurs en automonteurs. Maar, met een psycholoog werkt het nét even anders. Het onderwerp van de hulp is je innerlijk. Je kunt het niet zien, je kunt het niet aanraken, je kunt er niet even het oliepeil van checken. De enige manier om iets voor je innerlijk te doen is via jou. Via wat je vertelt, via je gedrag, via hoe je denkt en hoe je je voelt.

Een psycholoog heeft je dus heel hard nodig om zijn werk goed te kunnen doen. Waar een chirurg zijn moderne gereedschap heeft, de leraar de lesboeken en de automonteur de sleutel, heeft jouw psycholoog jou.Vandaar ook dat bijna geen één psycholoog zal zeggen dat hij of zij je gaat genezen. Dat ga je namelijk zélf doen. Psycholoog Den Haag gaat je hierbij helpen.

Tarief en duur
Een individueel consult bij Psycholoog Den Haag kost €90,- voor 60 minuten. Een afspraak voor relatietherapie, of een andere gezamenlijke afspraak, kost €135,00 voor 90 minuten. De benoemde kosten zijn inclusief 21% BTW.

Contact met Psycholoog Den Haag
Wil je meer weten over Psychologen in Den Haag of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Wim Weerdenburg. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden, bij jou aan huis en in Rotterdam. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Wim Weerdenburg - Psycholoog Den Haag

Vanuit mezelf
Mijn interesses: filosofie en psychologie. En ik heb altijd al geweten: ik ben een man van de praktijk. Ik ben onophoudelijk in opleiding: van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening naar een vierjarige opleiding tot Gestalttherapie en een tweejarige opleiding tot Ervaringsgericht Supervisor.

Zo werk ik bij Psycholoog Den Haag
De basis van het werk bij Psycholoog Den Haag is ‘ken uzelf’. Klinkt makkelijk, is het geenszins. Het is moeilijk om te weten wie je bent, wat je wilt en wat belangrijk voor je is.

Het is moeilijk trouw te blijven aan wat je in basis jou maakt. Ik ben er van overtuigd dat als je jezelf kunt zien, helemaal zoals je bent en met milde blik, je altijd goed voor jezelf en de mensen om je heen kunt zorgen.

Gestalttherapie
Gestalttherapie werkt in het hier en nu. Om te beginnen bij het zien, horen en begrijpen van jezelf. Je lichaam liegt niet - veel mensen stappen over pijn heen, slapen vermoeidheid ‘er wel even uit’ en proberen die knoop in hun buik gewoon niet te voelen. Terwijl het allemaal signalen zijn, bedoeld om je te helpen. Je merkt in de behandeling dat de ervaring van wat er in het hier en nu gebeurt heel belangrijk is.

Dat ik er, als behandelaar, uit put, je indrukken geef, reacties op jou en wat je doet. Cliënten vinden dat bijna altijd heel plezierig, het is concreet, je kunt iets doen en het helpt je al heel snel jezelf heel anders te zien. Daarbij werkt de therapie zoals dat heet ’systemisch’, oftewel: een probleem heb je niet alleen. Je bent wie je bent met de mensen om je heen.

In het werk betrekken we je omgeving dan ook actief in onze gesprekken. Omdat de manier van werken misschien nieuw is, en vooral omdat het zo plezierig en diepgaand werkt, laat ik cliënten er meteen in het eerste gesprek bij Psycholoog Den Haag al een beetje kennis mee maken. Dan leer je mij ook kennen en kun je goed besluiten of het bij je past.

Jij staat centraal. Niet je klachten, maar wat het met je doet, welke rol ze hebben in je leven. En ook niet alleen dat, maar ook andere aspecten van je leven, je werk, je kwaliteiten zijn belangrijk. Daarmee is Gestalttherapie een boeiend proces, soms pijnlijk en confronterend, maar evengoed humoristisch en bevrijdend.

Contact
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Wim Weerdenburg. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Psycholoog Den Haag

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Viola over Wim Weerdenburg psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Al vanaf de eerste sessie heb ik meer over mezelf en mijn partner geleerd. Hoe ik zelf in het leven wil staan en wat voor mens ik wil zijn. Na een paar sessies met Wim heb ik knopen doorgehakt en belangrijke beslissingen gemaakt die mijn leven beter en gelukkiger maken. Ik heb al diverse therapeuten bezocht en Wim is echt een goede therapeut "professioneel, eerlijk, oprecht en vertrouwd om mee te praten." Ik wens je het beste toe en kom zeker nog eens terug."

Routebeschrijving naar Psycholoog Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag. Je kunt ook bij mij terecht in Rotterdam.

Wim Weerdenburg
Vlietweg 14
2266 KA Leidschendam

Contactgegevens van Wim Weerdenburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht