Cliënt ervaringen Marian Eikelhof

Cliënt ervaringen Marian Eikelhof

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Belinda, 50 (automutulerend slachtoffer van incest met zelfmoord
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik wil Marian bedanken voor het troosten van het kleine meisje van drie jaar oud in mij dat nog boos op zichzelf is en schuldgevoelens heeft over wat haar is aangedaan door haar vader, broers en neefjes. Door Marian heb ik geleerd liefde te voelen voor het beschadigde kind in mij in plaats van mijzelf te moeten straffen voor wat mij is aangedaan.

Birgit, 45 (moeder van een zestienjarige zoon met klassiek autis
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Onze ervaring met Marian is supergoed. Zij helpt mee te denken binnen het gezin over oplossingen. Ze is een rustig persoon en heeft veel geduld met autistische kinderen. Wij zijn trots dat wij haar hebben binnen ons gezin. Eindelijk een hulpverleenster die weet welke paden we moeten bewandelen na zoveel hulpverleners gehad te hebben. Eindelijk hebben we de goede persoon gevonden en dat is Marian.

Herman, 63 (relatie- en loopbaanproblematiek)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Marian is vasthoudend, to-the- point en ongemerkt doelgericht (de cliënt merkt dit pas achteraf). Ze dringt door tot de essentie en weet het onbespreekbare bespreekbaar te maken. Ze houdt afstand zonder weg te lopen voor functionele intimiteit, heeft een optimaal inlevingsvermogen, puttend uit rijke persoonlijke ontwikkeling. De cliënt voelt zich bij haar niet langer alleen staan in het accepteren en omgaan met de situatie.”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Marian Eikelhof