Cliënt ervaringen Marian Eikelhof

Cliënt ervaringen Marian Eikelhof

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Inge
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Dankzij mijn sessies met Marian kan ik eindelijk voor mezelf opkomen. Al het zelfvertrouwen dat mij in mijn kinderjaren is afgenomen groeit langzaam maar zeker weer terug. ik ben eindelijk assertiever. Met hulp van Marian ben ik de persoon aan het worden die ik wil zijn."

Dennis, 53 (relatieproblematiek)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Marian is voor mij een plek waar ik zonder veroordeeld te worden mijn verhaal kwijt kan. Ze luisterd, denkt mee, stelt kritische maar opbouwende vragen en bewaak samen met mij mijn grenzen naar de buitenwereld. Ze is geen partij en kiest geen partij maar toch voel ik me gesteund. Ze veroordeeld niet. Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat ze me niet in een bepaalde richting duwt. Ze voelt haarfijn aan dat dat is wat ik niet nodig heb. Ze laat mij zelf mijn weg zoeken in de wir war van mijn eigen gevoelens en percepties en legt daarbij norm op. Dat is fijn.

Belinda, 50 (zelfmoordgedachten en dwangklachten)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik wil Marian bedanken voor het troosten van het kleine meisje van drie jaar oud in mij dat nog boos op zichzelf is en schuldgevoelens heeft over wat haar is aangedaan door haar vader, broers en neefjes. Door Marian heb ik geleerd liefde te voelen voor het beschadigde kind in mij in plaats van mijzelf te moeten straffen voor wat mij is aangedaan.

Birgit, 45 (moeder van een zestienjarige zoon)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Onze ervaring met Marian is supergoed. Zij helpt mee te denken binnen het gezin over oplossingen. Ze is een rustig persoon en heeft veel geduld met autistische kinderen. Wij zijn trots dat wij haar hebben binnen ons gezin. Eindelijk een hulpverleenster die weet welke paden we moeten bewandelen na zoveel hulpverleners gehad te hebben. Eindelijk hebben we de goede persoon gevonden en dat is Marian.

Herman, 63 (relatie- en loopbaanproblematiek)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Marian is vasthoudend, to-the- point en ongemerkt doelgericht (de cliënt merkt dit pas achteraf). Ze dringt door tot de essentie en weet het onbespreekbare bespreekbaar te maken. Ze houdt afstand zonder weg te lopen voor functionele intimiteit, heeft een optimaal inlevingsvermogen, puttend uit rijke persoonlijke ontwikkeling. De cliënt voelt zich bij haar niet langer alleen staan in het accepteren en omgaan met de situatie.”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Marian Eikelhof