Psycholoog Rotterdam - Ik help je met jouw problemen
Marian Eikelhof
Marian Eikelhof

Psycholoog Rotterdam

Psychologische problemen kosten ontzettend veel energie en staan je eigen doelen in de weg. Psycholoog Rotterdam leert je om zelf de regie van het leven in handen nemen en de vicieuze cirkels te doorbreken.

Afspraken mogelijk in het Engels!

Psycholoog Rotterdam - Hulp bij veel verschillende klachten

Mijn naam is Marian Eikelhof en ik ben psycholoog in Rotterdam. Ik heb als psycholoog veel ervaring met het behandelen van verschillende problematiek, waaronder depressies, angstklachten, verslavingen en zingevingsvragen. Daarnaast ben ik erg goed in het vergroten van weerbaarheid, oftewel het vergroten van assertiviteit en het aanpakken van een negatief zelfbeeld.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek probeer ik niet alleen beeld te krijgen van jouw verleden, ik ben ook benieuwd naar de verwachtingen. Waar wil je naartoe en wat verwacht je van mij als psycholoog? Het is een heel uitgebreid vraaggesprek waarbij ik zorgvuldig kijk naar het probleem, en onderzoek waar het vandaan komt.

Praktische aanpak

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende technieken. Ik werk oplossingsgericht en kijk naar de situatie waarin jij nu vastloopt. Daarnaast hou ik van een praktische aanpak. Ik vraag je bijvoorbeeld om te onderzoeken in welke situaties de klacht optreedt, zodat we in een volgend gesprek met een concrete situatie kunnen werken.

Blokkades weghalen

Ik zie vaak dat mensen het heft niet meer in handen durven te nemen. Ik vind het daarom belangrijk om autonomie en zelfstandigheid te stimuleren. Het is daarbij van belang om je te realiseren dat je wel degelijk de gang van zaken in je leven kan beïnvloeden. Ik geef je handvatten om blokkades weg te halen, zodat je je eigen doelen kan verwezenlijken.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Rotterdam

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Rotterdam. Afspraken zijn ook mogelijk in het Engels. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Psycholoog Rotterdam - Over Marian Eikelhof

Het is altijd mijn natuurlijke rol geweest om mensen te helpen. Op de middelbare school hielp ik al een klasgenootje om te ontspannen en haar faalangst te overwinnen. Ik las graag en veel over mensen, dus het was een heel gemotiveerde keuze om psychologie te gaan studeren.

Een eigen praktijk

Het starten van een eigen psychologenpraktijk ging eigenlijk vanzelf. Ik heb na mijn afstuderen een training gegeven en daar kwamen vervolgens weer nieuwe opdrachten uit voort. Dat beviel me wel, want ik vond het fijn om het zelf in de hand te hebben. Sindsdien heb ik met veel verschillende soorten problematiek ervaring opgedaan en kan ik in mijn praktijk een breed palet aan klachten behandelen.

Ik geef nieuwe perspectieven

Ik vind het niet rechtvaardig dat sommige mensen niet goed uit de verf komen omdat ze iets hebben meegemaakt. Dat is jammer, want er is best wat aan te doen. Als psycholoog kan ik iemand nieuwe perspectieven geven en helpen om iets op een andere manier te bekijken. Door een handvat aan te reiken leer ik mensen met bepaalde tegenslagen om te gaan.

Uitdaging

Mensen helpen is een uitdaging, maar het resultaat van die inspanning is zo mooi om te zien. Je ziet het aan iemands gezicht, dat iemands ogen weer gaan stralen. Het is zo mooi dat iemand weer beter in zijn vel zit en het geluk zelf een richting kan geven. Dat je dat kan bereiken als psycholoog is fantastisch.

Contact Psycholoog Rotterdam

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Rotterdam. Afspraken zijn ook mogelijk in het Engels. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Rotterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Belinda, 50 (zelfmoordgedachten en dwangklachten) over Marian Eikelhof psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik wil Marian bedanken voor het troosten van het kleine meisje van drie jaar oud in mij dat nog boos op zichzelf is en schuldgevoelens heeft over wat haar is aangedaan door haar vader, broers en neefjes. Door Marian heb ik geleerd liefde te voelen voor het beschadigde kind in mij in plaats van mijzelf te moeten straffen voor wat mij is aangedaan.

Neem contact op met Psycholoog Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar onze psychologenpraktijk in Rotterdam.

Marian Eikelhof
Kemperweg 102
3052 VM Rotterdam