Psycholoog Leiden - Focus op verandering bij psychische klachten
Dominique van der Paard
Dominique van der Paard

Psycholoog Leiden

Focus op wat je wilt veranderen en laat los wat je niet kunt veranderen. Gun jezelf de ademruimte die hierdoor ontstaat en ga eens opnieuw bekijken wat je belangrijk vindt in het leven en wat je wilt bereiken. Zie tegenslagen als uitdagingen, Psycholoog Leiden helpt je die te overwinnen.

Afspraak zijn mogelijk buiten kantoortijden!

Psycholoog Leiden

Mijn naam is Dominique van der Paard, psycholoog in Leiden. Je kunt bij mij terecht met een breed pallet aan klachten. Zo kun je bij mij aankloppen voor het behandelen van een depressie, angstklachten of een burn-out, maar ik kan je ook helpen met diverse mildere problematiek.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is een wederzijdse kennismaking. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat we een goede klik hebben met elkaar. In deze fase gaan we ook de hulpvraag verduidelijken. Wat wil je graag veranderen? Waar loop je tegenaan? Dit gaan we samen onderzoeken. Vervolgens gaan we aan de slag met het vervolgtraject.

Maatwerk

Naar aanleiding van ons eerste gesprek ga ik een behandelplan opstellen en dat met jou bespreken. Die samenspraak vind ik belangrijk, want de behandeling moet zoveel mogelijk zijn toegespitst op jouw behoeftes. Ik leer je om bewust te worden van jouw gedachtes, overtuigingen en gewoontes, en wat het effect hiervan is op jouw gedrag. Dit kan door middel van een goed gesprek, maar we kunnen ook iets actiefs doen, zoals wandelen of een schrijfoefening. Ik maak daarnaast het liefst gebruik van technieken als cognitieve gedragstherapie, ACT en oplossingsgerichte psychologie.

Ik stel je op je gemak

In mijn werkwijze ben ik open en nuchter. Ik stel vragen, denk met je mee en ben praktisch en positief ingesteld. Ik streef naar een ontspannen sfeer in mijn praktijk, waarin we het niet nog moeilijker of zwaarder gaan maken dan het al is. Er is niets wat je niet kan bespreken, die veiligheid is de belangrijkste voorwaarde in mijn werkwijze.

Tarieven

Een individuele afspraak bij Dominique van der Paard kost € 95 per sessie, een sessie coaching kost €115 per sessie. Bij afspraak buiten kantoortijd reken ik € 20 extra. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren zodat ik nog een andere cliënt kan inplannen, anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Leiden

Wil je meer weten over psychologen in Leiden of een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Leiden ter attentie van Dominique van der Paard. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Dominique van der Paard - Psycholoog Leiden

Ik vind het een geweldig idee dat ik mensen handvatten kan bieden om te leren omgaan met de uitdagingen van het leven. Dat is de reden dat ik psycholoog ben geworden. Tevens wil ik je laten inzien welke kwaliteiten jij al in huis hebt en wat je kan doen om je leven te leiden zoals jij dat wil, op eigen kracht. Hierdoor kunnen plezier, geluk en vertrouwen weer centraal staan in jouw leven.

Eigen praktijk

Ik heb eerst een bachelor sociaal psychologische hulpverlening gedaan en ging vervolgens psychologie studeren aan de Universiteit van Maastricht. Het is altijd mijn doel geweest om vervolgens als zelfstandig psycholoog aan de slag te gaan en mensen vanuit een eigen praktijk te helpen.
Naast mijn werk voor Psyned werk ik ook als zelfstandig sport- en prestatiepsycholoog. Al vanaf jonge leeftijd ben ik erg sportief, dus het is geweldig dat ik die passie kan combineren met mijn werk.

Kiezen voor jezelf

Ik zie regelmatig mensen binnenkomen die het even niet meer weten. Als zij dan vervolgens toch gemotiveerd naar huis gaan en zin hebben om dingen op te pakken, dan vind ik dat geweldig om te zien. Ze kiezen op zo’n moment echt voor zichzelf en durven weer regie te pakken over hun eigen leven.

Contact met Psycholoog Leiden

Wil je meer weten over psychologen in Leiden of een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Leiden ter attentie van Dominique van der Paard. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Psycholoog Leiden

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van Dominique van der Paard

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Leiden

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Leiden.

Dominique van der Paard
Frambozenweg 47
2321 KA Leiden