Psycholoog Leiden - Sabine van der Hulst
Sabine van der Hulst
Sabine van der Hulst

Psycholoog Leiden

Ik ben geboren in 1971 te Leiden. Ik ben de oudste in een gezin met 2 kinderen. Levensgeschiedenissen van mensen en de manier waarop zij groeien en zich verder ontwikkelen hebben mij van jongs af aan gefascineerd. Geleid door deze mateloze interesse ben ik uiteindelijk psychologie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit in Leiden, deze studie heb ik in 1994 afgerond.

Meer weten over mij? Maak een afspraak!

Psycholoog Leiden

De afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen bij het vinden van nieuwe inzichten. Dit betekent een andere kijk op zichzelf, op het leven, of op elkaar. De therapie die ik geef is vaak van kortdurende aard. In ongeveer 5 á 10 sessies (behandelingen) krijgt je al een beter inzicht in de oorzaak van jouw klachten. De behandeling is erop gericht je beter te laten begrijpen wat je beweegt. Waarom doe je wat je doet en waarom voel je wat je voelt.

Psycholoog Leiden is eerlijk en open

Eerlijkheid en integriteit zijn de basisingrediënten van de therapie. Bewustwording en inzicht krijgen kan soms best confronterend zijn. In dit proces sta ik naast je, altijd. De werkwijze in therapie ontstaat door ons samenspel. Gedurende de therapie ontwikkelt zich de vorm die jouw groeiproces optimaal ondersteunt en het beste van jezelf naar boven haalt. We gaan samen een commitment aan. Hierbij is eerlijkheid, openheid en motivatie van jouw kant een voorwaarde voor succes. Vertrouwen, respect en eerlijkheid is wat je van mij kan verwachten.In dit proces sta ik naast je. Het is niet altijd makkelijk. Het kan best even duren voordat je de nieuwe inzichten ook echt voelt en leeft.

Tarief en duur

Een individueel consult of intake kost euro 95,00 per sessie en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie is het tarief euro 125,00 per sessie. Het intakegesprek bedraagt € 187,50. Genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Leiden ter attentie van Sabine van der Hulst. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Na het voltooien van de studie psychologie heb ik als psycholoog gewerkt bij diverse bedrijven op het gebied van training, advies en persoonlijke begeleiding. Door deze verschillende werkzaamheden werd mij steeds duidelijker waar mijn werkelijke passie en kracht ligt. Namelijk in de persoonlijke begeleiding van mensen die hun problemen willen aanpakken, verder willen groeien en zichzelf verder willen ontwikkelen.

 

Persoonlijke groei


De afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen bij het vinden van nieuwe inzichten. Dit betekent een andere kijk op zichzelf, op het leven, of op elkaar. Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte aandacht en interesse. Respect voor jouw zienswijze, serieus, soms met een knipoog, maar altijd volledig gericht op jouw persoonlijke groei. Daarbij hanteer ik de zienswijze: kort als het kan, langer als het moet.

 

Cliëntervaringen Sabine van der Hulst

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

V. over Sabine van der Hulst psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Door een aantal vervelende ervaringen, zowel recentelijk als langer geleden, was ik somber en vaak aan het piekeren. Door de verhelderende sessies met Sabine en praktische handvatten die zij mij aanreikte ging het snel beter. Inmiddels kan ik goed mijn grenzen aangeven en weet ik wat mijn valkuilen zijn. Mijn stemming is weer goed, ik sta sterker in mijn schoenen en ik kan mijn gedachten positief beïnvloeden. Ik ben zeer tevreden en dankbaar!"

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Leiden.

Sabine van der Hulst
Schipholweg 103-121
2316 XC Leiden

Neem contact op met Psycholoog Leiden

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht