Cliënt ervaringen Monique Koel

Cliënt ervaringen Monique Koel

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Nic
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ieder mens is uniek en bijzonder. Maar ook dragen wij allen lidtekens mee uit het verleden. Monique heeft mij daar meer inzicht in gegeven. Door haar vakkundigheid, passie & toewijding en de familie-opstellingen helpt ze mij in stapjes om mijn ware zelf te vinden. Ze heeft mij bewust gemaakt van bepaalde patronen die ik in de loop van mijn leven heb ontwikkeld en die mij hinderen. De keuze is uiteindelijk aan mij hoe daar mee om te gaan en daarin weet zij mij ook te ondersteunen en te sturen waar nodig is."

Chrisja
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 "Na het verbreken van mijn relatie, kwam ik erachter dat mijn emmertje rouw nog vol zat. Ik heb een cursus rouwverwerking gedaan bij Monique. En ik kwam er gaandeweg achter dat ik er iets meer mee moest doen. Mijn moeder is overleden toen ik 8 jaar was, tijdens een familieopstelling bij Monique heb ik op 41 jarige leeftijd eindelijk goed afscheid van haar kunnen nemen. Dat ik dat heb kunnen doen, maakt het leven voor mij beter te verdragen en te begrijpen waarom dingen gegaan zijn zoals ze gaan. Een hele bijzondere en emotionele ervaring die mij veel voldoening heeft gegeven!"

Ingrid
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb - in de jaren dat ik Monique nu ken - heel wat mensen krachtiger, opgelucht en met inzicht hun levenspad zien vervolgen. Monique werkt gepassioneerd, betrokken, integer en deskundig. Bedankt Monique, door jou wordt het leven van de medemens verzacht."

Natasja en Albert
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 "Ik zie mijzelf nog zitten, op zoek naar iets van hulp. Hulp voor onze relatie, omdat we echt op een dood spoor zaten. Wij ervoeren allebei dat de passie uit onze relatie was maar konden de vicieuze cirkel niet doorbreken. Toen ik via internet bij Monique terecht kwam voelde het gelijk goed.
En mijn intuïtie heeft mij niet in de steek gelaten! Wat hebben wij veel geleerd! Er kwamen zulke verrassende dingen naar boven waaruit bleek dat wij echt nog een kans hadden.
Door open te staan voor veranderingen bij jezelf verandert er in je relatie zoveel! Wij hadden dit alleen nooit voor elkaar gekregen. Stap uit je trots en vecht er voor, het is enorm de moeite waard!!

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Monique Koel