Therapie Leiden - Monique Koel
Monique Koel
Monique Koel

Therapie Leiden

Moet ik nou naar een therapeut?’ - veel mensen met klachten en problemen vragen het zich af. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: zodra je jezelf die vraag stelt is het nuttig eens bij een therapeut langs te gaan, of contact op te nemen met je huisarts.

Je kunt ook 's avonds en op zaterdag bij mij terecht!

Therapie Leiden

Jij bent de enige meetlat waarlangs je jouw kwaliteit van leven kunt beoordelen. En daarom heeft jouw innerlijk altijd gelijk. En als je vast zit, zit je vast; als je pijn hebt, heb je pijn. En als dat zo is, dan moet je er wat aan gaan doen. Niet alleen, maar samen met een therapeut.

Ik wil je op het hart drukken niet te lang rond te lopen met de twijfel of je wel naar een therapeut moet. Ga. Want een innerlijke klacht is hetzelfde als eentje aan de buitenkant: als je er niks aan doet, gaat het van kwaad tot erger.

Therapie Leiden werkt vanuit het grondbeginsel dat je zélf alles in huis hebt om je klachten te boven te komen. De therapeut laat je zien wat je doet, hoe je je gedraagt, welke patronen zijn ingesleten, hoe je instinctief reageert. Voor veel mensen is dat een eye-opener. Voor bijna iedereen is het even confronterend.

Je krijgt jezelf te zien. De therapeut zet op die manier processen van inzicht aan, je begrijpt jezelf meer, je leert wie je kunt zijn, je leert roeien met de riemen die je hebt.

Deze manier van therapie kan soms indrukwekkend zijn, niet altijd even leuk, maar met geweldig resultaat én vrijwel onmiddellijk effect.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Monique Koel kost € 95 per sessie. Voor relatietherapie betaal je €135 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Therapie Leiden

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak. Bovendien spreek ik Engels, dus de behandeling kan ook in het Engels gegeven worden.

Over mij

Ik denk dat het als therapeut mijn kracht is mensen te laten inzien dat hun verhaal de moeite waard is, dat ze zelf de structuur bepalen. De behandelingen zijn uniek, ik stel een plan samen uit alle methoden die ik beheers. En: we gaan echt aan het werk; want, jij bent die inspanning waard.

Verhalen die mijn cliënten bij me maken zijn zonder uitzondering prachtig. Maar het mooiste moment voor mij is een klein lichtje in je ogen, dat er niet was toen je voor het eerst binnen stapte.

Contact met Therapie Leiden

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak. Bovendien spreek ik Engels, dus de behandeling kan ook in het Engels gegeven worden.

Cliëntervaringen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Ingrid over Monique Koel psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb - in de jaren dat ik Monique nu ken - heel wat mensen krachtiger, opgelucht en met inzicht hun levenspad zien vervolgen. Monique werkt gepassioneerd, betrokken, integer en deskundig. Bedankt Monique, door jou wordt het leven van de medemens verzacht."

Contactgegevens van Monique Koel

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Leiden.

Monique Koel
Suze Groenewegerf 1
2253 RZ Voorschoten