GZ Psycholoog Voorschoten - Esmeralde Masset - Samen aan de slag
Esmeralde Masset
Esmeralde Masset

GZ Psycholoog Voorschoten

Als je bij mij in behandeling komt voeren we niet zomaar gesprekken. Achter alles wat we doen zit een bepaalde gedachte of structuur. Daar wil ik altijd duidelijk over zijn. Ik ben Esmeralde Masset, GZ Psycholoog in Voorschoten, kom langs als je er klaar voor bent om aan de slag te gaan.

 Afspraken zijn ook mogelijk in Sassenheim

GZ Psycholoog Voorschoten - Een veilige en prettige behandeling

Ik ben Esmeralde Masset, GZ Psycholoog in Voorschoten. Je kunt bij mij terecht met kortdurende en niet-crisisgevoelige problematiek, waaronder angst- en stemmingsklachten, relatie- en studieproblemen.

Doelen bereiken bij GZ Psycholoog Voorschoten

De behandeling begint met een intakegesprek. We maken kennis met elkaar en ik vraag je naar je klachten en de doelen die je wilt bereiken. Voor je bij mij komt vul je een vragenlijst in, zodat ik al enigszins een beeld heb van wie je bent, wat je klachten zijn en in welke omstandigheden deze zich voordoen. Hiermee besparen we bovendien tijd, want gegevens die ik nodig heb voor voornamelijk mijn administratie hoef ik niet meer te vragen.

Tijdens de tweede sessie kan ik een indicatie geven hoe lang de de behandeling bij GZ Psycholoog Voorschoten ongeveer gaat duren. Ik wil namelijk eerst even nadenken over wat ik heb gezien en gehoord. Bovendien kan er tussen de behandeling door veel gebeuren waardoor de behandeling langer of juist korter duurt.

Ruimte voor humor

Als psycholoog ben ik nuchter en direct, maar mijn cliënten ervaren dit doorgaans niet als vervelend. Ik kan goed luisteren, reageer op wat gezegd wordt en ga graag het gesprek met je aan. Er is bovendien ook veel ruimte voor humor, omdat ik het belangrijk vind om je een veilig en prettig gevoel te geven.

Behandelmethoden

Behandelmethoden die ik veel gebruik zijn RET, MBCT en EMDR. RET leert je om anders over jezelf en je problemen na te denken. Bovendien kan ik hier veel alternatieve werkvormen, bijvoorbeeld tekenen, inzetten. Door middel van MBCT focus je je aandacht meer op het 'hier en nu' in plaats van het 'straks en toen'. Als je een schokkende ervaring moet verwerken zet ik vaak EMDR in.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij GZ Psycholoog Voorschoten duurt 45 minuten en kost € 88,20. Relatiegesprekken duren 60 minuten en kosten € 110,25. Ik heb contracten met alle ziektekostenverzekeringen, behalve DSW. Hierdoor worden de gesprekken meestal vergoed door de verzekering. Mijn praktijkassistente kan je vertellen wat je vergoed krijgt.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact GZ Psycholoog Voorschoten

Wil je meer weten over GZ Psychologen in Voorschoten of een afspraak maken? Bel naar GZ Psycholoog Voorschoten ter attentie van Esmeralde Masset. Ik leer je graag kennen!

 

 

GZ Psycholoog Voorschoten - Esmeralde Masset

Ik ben begonnen met de opleiding Pedagogiek aan de Universiteit van Leiden. Dit vond ik echter te filosofisch, de nadruk lag vooral op hoe de opvoeding eruit moet zien en welke ideeën er over bestaan. Omdat ik meer interesse had in onderzoek dan in gedachten over hoe het zou moeten of kunnen maakte ik de overstap naar de studie Psychologie.

Werkervaring

Tijdens mijn opleiding Psychologie volgde ik als hoofdvak ontwikkelingspsychologie. Toen ik afstudeerde werkte ik een tijd als studentpsycholoog. Hier begeleidde ik individuele studenten en organiseerde ik trainingen over onderwerpen als faalangst en assertiviteit.

Na verloop van tijd maakte ik de overstap naar het Instituut voor Rationeel Emotieve Therapie (RET) in Haarlem. Hier was ik verantwoordelijk voor psychologische behandelingen, coaching en trainingen.

Zelfstandig en in een team werken

Deze ervaringen zet ik sinds 2009 in in mijn eigen praktijk in Voorschoten en Sassenheim, waar ik kortdurende behandelingen uitvoer. Ook werk ik een dag per week bij een organisatie in Utrecht waar ik met onder andere een fysiotherapeut mensen met psychische klachten en lichamelijke en sociale problemen ondersteun. Ik vind het prettig om weer in een team te werken en vind het speelse dat mij in het verleden in RET aantrok opnieuw terug.

Naast mijn werk

Buiten mijn werk ben ik graag bezig met tuinieren, pilates, dansen, lezen en reizen. Daarnaast zou ik graag meer creatieve dingen willen doen, maar helaas kom ik daar niet aan toe.

Contact GZ Psycholoog Voorschoten

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel naar GZ Psycholoog Voorschoten ter attentie van Esmeralde Masset. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij GZ Psycholoog Voorschoten

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Neem contact op met GZ Psycholoog Voorschoten

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ Psycholoog Voorschoten

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Voorschoten.

Esmeralde Masset
Papelaan 85D
2252 EG Voorschoten