Psycholoog Gouda - Werk aan jezelf, werk aan herstel
Annelies de Jager
Annelies de Jager

Psycholoog Gouda

Bij mij in de behandeling gaat het vooral om de ontwikkeling van jou. Dat betekent dat je niet op mij zal leunen, maar dat ik je middelen en het zelfvertrouwen geef zodat je (weer) op jezelf durft te leunen. Psycholoog Gouda heeft de taak om jou te begeleiden totdat je weer zelf op pad kunt.

Je kunt bij mij ook in de avonduren terecht of op mijn andere locatie in Rotterdam.

Cliëntgerichte behandeling bij Psycholoog Gouda

Ik ben een kalme en open psychologe, die graag goed luistert zonder daar oordelen aan te koppelen. Mijn doel is vooral jouw zelfredzaamheid, welke ik wil vergroten zodat je zelf weer verder kunt. Mijn manier van werken is persoonlijk en cliëntgericht. Niks is 'standaard' of geprotocolleerd, jouw unieke casus verdient namelijk een uniek behandelprogramma op maat.

Weer op weg geholpen bij Psycholoog Gouda

Bij Psycholoog Gouda wordt er uitgebreid de tijd genomen voor jou en jouw verhaal. Het contact tussen ons is erg belangrijk, wij zorgen er samen voor dat je weer op weg kan. Hierom ben ik ook tussen onze sessies door beschikbaar, zowel telefonisch als via de mail.

Je kunt bij mij terecht voor onder andere depressie, rouw- en verliesverwerking, zingeving, negatief zelfbeeld, (faal)angst, burn-out, trauma, slaapproblemen en relatieproblemen.

Je moet het zelf doen

Bij Psycholoog Gouda worden de behandelmethoden ´Cognitieve gedragstherapie´ en Gesprekstherapie vaak ingezet. Daarnaast is een belangrijk deel van de behandeling huiswerk en soms zogenaamde exposure oefeningen. Jezelf nieuwe patronen aanleren lukt immers het beste door het zelf te doen.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Gouda kost € 95,00 en duurt 45 minuten. In de avonduren kost deze afspraak € 115,00. Kom je voor relatietherapie of een andere afspraak met twee of meer personen? Dan betaal je € 115,00 voor een afspraak van 60 minuten. 's Avonds betaal je € 135,00.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij

Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP): 1333905
AGB-code: 90102023.

Contact Psycholoog Gouda

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Gouda ter attentie van Annelies de Jager. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Annelies de Jager - Psycholoog Gouda

Aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam volgde ik mijn Masteropleiding Klinische Psychologie. Tijdens mijn studie deed ik veel ervaring op in het behandelen van verslavingen en depressies.

Christelijke levensovertuiging

Ik heb zelf een christelijke levensovertuiging, maar mijn behandeling heeft geen christelijke inslag - tenzij jij er om vraagt. Het maakt mij ook niets uit wat jouw geloofsovertuiging is, iedereen is welkom bij Psycholoog Gouda!

Meer over mij

Ik ben getrouwd en mag buiten mijn werk graag koken, creatief bezig zijn, lezen en wandelen.

Contact met Psycholoog Gouda

Heb je nog een vraag over mij, mijn praktijk of wil je een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Gouda ter attentie van Annelies de Jager. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Gouda

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Lisanne (Laag Zelfbeeld, Depressie) over Annelies de Jager psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Door negatieve ervaringen uit het verleden had ik een enorm laag zelfbeeld opgebouwd. Samen met Annelies ging ik kijken naar waar ik wel goed in was en na verloop van tijd merkte ik dat ik de negatieve gedachten die ik over mijzelf had kon ombuigen naar iets positiefs. Mijn zelfbeeld veranderde in een zelfverzekerde houding en ik durfde steeds meer dingen aan te gaan."

Contactgegevens van Annelies de Jager

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Gouda

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Gouda.

Annelies de Jager
Bachstraat 9
2807 HZ Gouda