GZ-Psycholoog Gouda - Jeroen Rohde - Samen werken aan herstel
Jeroen Rohde
Jeroen Rohde

GZ-Psycholoog Gouda

Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en het beste uit jezelf probeert te halen. Daar komt een zekere mildheid bij kijken, want er moet ruimte zijn om fouten te maken. Je hoeft jezelf niet te veroordelen, maar leer jezelf vooral onvoorwaardelijk accepteren. Laat GZ-Psycholoog Gouda je helpen.

GZ-Psycholoog Gouda

Het is vaak een hele stap om met een psycholoog te gaan praten, ik vind het daarom belangrijk dat ons gesprek een natuurlijk verloop heeft. Ik wil je eerst beter leren kennen, dan komen we vanzelf bij de kern van het probleem.

Ik stel me even voor. Mijn naam is Jeroen Rohde en ik ben psycholoog in Gouda. Ik ben gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek, maar eigenlijk behandel ik een heel breed spectrum aan klachten. Van angststoornissen tot depressies, trauma’s en rouw- en verliesverwerking, je kunt bij mij aankloppen voor verschillende problematiek.

Dit kun je verwachten van ons eerste gesprek

Waarom kom je juist op dit moment naar mij toe en waarom loop je vast? Dat zijn vragen die ik in het eerste gesprek stel. Ik probeer te begrijpen waarom je bepaalde klachten hebt en juist nu iets wilt veranderen. Ik heb een nuchtere aanpak, maar vind het belangrijk dat therapie ook leuk is. Het hoeft allemaal niet zo ernstig, ik gebruik humor in mijn sessies en er is ruimte om te lachen.

Mijn werkwijze

Ik zie over het algemeen redelijk snel waar de crux zit en probeer snel tot de kern te komen. Ik ben vrij resultaatgericht en richt me op het aanleren van vaardigheden. Daarnaast werk ik veel met cognitieve gedragstherapie. Dat betekent dat ik kijk naar jouw klachten en probeer te begrijpen welke gedachten daarbij een rol spelen.

Ik geef bovendien graag opdrachten en huiswerk mee, want je moet gaan oefenen met de gereedschappen die ik je aanreik. De ene keer ga je je gedachtes opsporen, de andere keer draait het meer om je gedrag. Het blijft tijdens onze gesprekken in ieder geval niet alleen bij praten, want dat lucht vaak maar heel kort op. Het gaat er juist om dat je leert om jezelf te helpen.

Tarief en vergoedingen

Als GZ psycholoog heb ik vergoedingsmogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Ik ben aangesloten bij:

  • BIG registratie: 59918218525
  • VGCT: Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie

 

Contact GZ-Psycholoog Gouda

Heb je na bovenstaande nog vragen en/of wil je een afspraak maken met GZ psycholoog Jeroen Rohde? Neem dan gerust contact op ter attentie van Jeroen Rohde. Je bent van harte welkom.

GZ-Psycholoog Gouda - Jeroen Rohde

Ik ben pas op latere leeftijd psychologie gaan studeren. Ik koos destijds voor een beroep met goed toekomstperspectief, terwijl het werk als psycholoog veel dichter bij mij stond. Ik had niet gehoor gegeven aan dat wat ik van binnenuit wilde, maar ik weet nu dat je moet kiezen voor wie je echt bent.

Op zoek naar je behoeftes en passies

De eerste tien jaar van mijn carrière heb ik als bestuurskundige gewerkt binnen verschillende organisaties, maar inmiddels ben ik ook alweer tien jaar aan het werk als psycholoog. Vanuit mijn ervaring als organisatieadviseur kan ik echter wel iets extra’s bieden als het gaat om werkgerelateerde klachten. Ik help mensen met het ontdekken van hun behoeftes en hun passies, en dat sluit zeker aan op mijn eigen geschiedenis.

Het juiste pad inslaan

Ik zie in mijn praktijk veel mensen binnenkomen met een leuke baan, leuke kinderen en leuke partner, maar toch mist er iets. Ze vragen zich af: zijn ze wel de juiste weg ingeslagen? Ze zijn heel erg bezig om zichzelf aan te passen aan de buitenwereld, terwijl ze contact moeten maken met de dingen die ze zelf nodig hebben.

Vanuit mijn eigen ervaring probeer ik mensen te laten zien dat ze van binnen naar buiten moeten leven, in plaats van andersom. Als psycholoog zie ik al snel waar de belemmering zit. Wat houdt iemand tegen om toch die stap te zetten? En het is natuurlijk heel mooi om te zien dat je iemand na verloop van tijd echt geholpen hebt.

Contact GZ-Psycholoog Gouda

Meer weten over mij of een afspraak maken? Je kunt direct bellen naar GZ Psycholoog Gouda. Je wordt hartelijk en deskundig te woord gestaan.

Cliëntervaringen GZ-Psycholoog Gouda

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Neem contact op met psycholoog Gouda

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ-Psycholoog Gouda

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Gouda.

Jeroen Rohde
Nieuwehaven 211
2801CX Gouda