Psycholoog Den Haag

Hoe meer je je tegen je eigen emoties verzet, hoe lastiger het wordt om er vanaf te komen. Het ventileren van je emoties speelt daarom een grote rol in onze gesprekken.

Afspraken zijn mogelijk in het Engels!

Psycholoog Den Haag

Mijn naam is Radha Jagroep, ik ben psycholoog in Den Haag. In mijn praktijk behandel ik uiteenlopende problematiek, waaronder angsten, stemmingsstoornissen, trauma’s en relatieproblematiek.

Eerste gesprek

Goed behandelcontact is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling, dus in het eerste gesprek wil ik vooral werken aan onze vertrouwensband. Het is zó belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ik wil in mijn praktijk een veilige omgeving bieden waar jij alles moet kunnen uiten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, stel ik je op je gemak. Voel je je begrepen en gehoord? Dat is waar het in het eerste gesprek om draait.

Praktische aanpak

Ik kan goed luisteren en door een niet-oordelende houding aan te nemen wil ik je motiveren om je verhaal te doen. Daarnaast mag je van mij een praktische en oplossingsgerichte aanpak verwachten. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat we met elkaar kunnen bereiken en hoe we dat gaan doen. Die manier van werken typeert mij als psycholoog.

Motiveren

Tijdens onze gesprekken steek ik veel tijd in het motiveren en uitleggen van de behandeling. Ik vertel hoe we te werk gaan en wat de mogelijke uitkomsten daarvan zijn. Natuurlijk kan ik van tevoren niet voorspellen wanneer het kwartje precies bij jou gaat vallen, maar ik weet uit ervaring dat gemotiveerde cliënten vaak sneller geholpen zijn.

Maatwerk

Ik vind het belangrijk om behandelmethodes te gebruiken die bewezen effectief zijn, maar ik sta ook open voor alternatieve behandelen. Zo volgde ik in het verleden een cursus klanktherapie, maar ik heb me op verzoek van een cliënt ook wel eens verdiept in homeopatische methoden. Want uiteindelijk therapie is maatwerk: iedereen is anders en steekt op een andere manier in elkaar. Ik zie het als mijn taak om zoveel mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften.

Psycholoog Den Haag- Over Radha Jagroep

Al van jongs af aan neem ik graag een adviserende rol aan. Mensen komen als vanzelf naar mij toe om hun hart te luchten en ik heb het altijd leuk gevonden om daarmee te helpen. Ik heb
daarnaast een brede interesse in mensen, persoonlijkheden, zelfontwikkeling en bewustzijn. Waarom doen we zoals we doen? Waarom handelen we verschillend in soortgelijke situatie? Een baan als psycholoog lag daarom voor de hand.

Eigen praktijk

Ik heb psychologie en filosofie gestudeerd, en vervolgens bijna vijf jaar lang ervaring opgedaan in verschillende GGZ instellingen. Dat paste uiteindelijk toch niet helemaal bij mij: ik merkte dat er een bepaalde druk achter zat die ten koste ging van de kwaliteit. Ik wilde geen productie meer draaien en zelf bepalen welke methodes ik ging inzetten. Daarom ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Kwetsbaarheid

Als zelfstandig psycholoog heb ik de flexibiliteit om me volledig op de behandeling te richten en kom ik elke dag thuis met een voldaan gevoel. Het is zo mooi om te zien dat mensen zich in therapie kwetsbaar op durven te stellen. Ze laten een intieme kant zien van zichzelf en dat blijf ik na al die jaren bijzonder vinden.

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Aanpassingsproblematiek
 • Angst
 • Assertiviteit
 • Burnout
 • Chronische vermoeidheid
 • Depressie
 • Dwangklachten
 • Eetstoornis
 • Faalangst
 • Hechtingsproblematiek
 • Ongewenste kinderloosheid
 • Persoonlijkheidsstoornissen
 • Problematiek rond zwangerschap
 • Psychosomatiek
 • PTSS
 • Relatieproblemen (indiv.)
 • Rouw en verliesverwerking
 • Seksualiteit
 • Slaapproblemen
 • Trauma
 • Verslaving
 • Werkgerelateerde problematiek
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Familieopstellingen
 • Loopbaanadvisering
 • Mindfulness
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Positieve psychologie
 • Schematherapie
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands
  Engels

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Radha Jagroep:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 21 ervaringen
 • "EMDR online. Voor mij was dit nieuw. Maar het eerste gesprek met Radha gaf mij vertrouwen om dit te proberen. Door middel van de online omgeving had ik mijzelf ingelezen wat EMDR voor mij zou kunnen betekenen. Echt terug naar één moment. Een beeld en, nog belangrijker, een gevoel bepalend moment. Daar kon ik mij dus goed op focussen toen ik de online EMDR startte met Radha. Het viel niet mee om vanaf dat moment te starten, maar Radha loodste mij van dat eerste moment naar het volgende gevoel en gedachte die daarna en daarna weer bij mij op kwamen. Enzovoorts. Totdat ik aan dat eerste moment geen vervelend, emotioneel en misselijkmakend gevoel meer had. Zo zijn we iedere keer een stapje verder gegaan. Mij heeft het geholpen. Ik heb alleen spijt dat ik er niet eerder met mijzelf en die misselijkmakende gebeurtenis aan de slag ben gegaan."

  - S.H.

  "Ik voelde meteen vertrouwd en durfde me volledig bloot te geven zonder problemen. Radha kwam meteen met een beeld van hoe een aanbevolen behandeling eruit zou zien en paste het aan naar mijn wensen. Ik kon gelijk beginnen met aan mezelf en mijn klachten werken. Na de behandeling kan ik nu zelfstandig omgaan met de klachten waarvoor ik was gekomen. Ik heb zelfs helemaal geen last meer van het probleem waar ik voor kwam omdat ze mij de juiste tools ervoor heeft gegeven en mij begeleid heeft in de benodigde verwerking."

  - Anoniem

  "Dankzij Radha weet ik veel beter waar mijn grenzen liggen en kan nu beter voorkomen dat ik daar over heen ga."

  - Anoniem

  Ik volg nu sinds een paar maanden (online)therapie bij Radha en ervaar dit als zeer prettig. Met haar open houding en blik is Radha een hele fijne therapeut. Het online volgen van de therapie (EMDR) bevalt mij heel goed. Ik ben ontzettend blij dat ik ondanks mijn twijfels over online therapie volgen toch de stap heb gezet. Ik raad het iedereen aan!

  - Anoniem

  "Super! Heel tevreden superlieve begripvolle vrouw! Top."

  - Anoniem

  "Radha heeft me erg geholpen door middel van de EMDR-behandeling, waardoor de zware emotionele lading van het trauma waarvoor ik in therapie was werd weggenomen. Nu kan ik op een neutrale manier naar de gebeurtenis kijken en ervaar ik veel meer rust in mijn dagelijks leven. Ook de gesprekken in combinatie met de mindfulnessoefeningen waren heel nuttig en zorgen ervoor dat ik me bewust ben van mijn opkomende gedachten, gevoelens en emoties en dat deze er mogen zijn. Radha luistert goed, oordeelt niet en helpt je te kijken naar hoe je verder wil. Ik kan Radha zeker aanbevelen als (trauma)therapeut."

  - Anoniem

  "Radha heeft mij ontzettend goed geholpen om mezelf weer gelukkig te voelen en een aantal persoonlijke problemen op te lossen."

  - Anoniem

  "Een geweldige psychologe die hart voor haar cliënten heeft."

  - Anoniem

  Een geweldige psychologe met hart voor haar cliënten

  - M.D.

  Voor mijn rijangst heeft Radha me de mindfulness therapie aangeraden. Ik had last van paniekaanvallen en was er ook als ik niet op de weg zat, voortdurend mee bezig. Door de mindfulness therapie heb ik oefeningen gekregen om mijn angst onder controle te houden en me zelfs weer rustig te voelen. Daarnaast ben ik ook veel bewuster geworden van alles wat er in mijn omgeving afspeelt. Normaal staan mijn gedachten de hele tijd in de planmodus, wat moet ik allemaal nog doen bijvoorbeeld. Maar nu kan ik tijdens, bijvoorbeeld een wandeling, ook echt genieten van al het moois om me heen. Geniet ik meer van kleine dingen en kan ik als er iets negatiefs gebeurd dit sneller van me af zetten. Het is zoals het is, het wordt wel weer beter. Ik ben niet meer zo streng voor mezelf, als er toch iets mis gaat.
  Ik ben ook bezig met de online mindfulness therapie op therapieland. Hierin ben je in verschillende sessies bezig met mindfulness. Op een rustig tempo. Daarbij houd je ook een dagboek bij. Het zijn erg fijne oefeningen die ervoor zorgen dat je bewuster met jezelf omgaat. Wat voel je eigenlijk, wat zijn je gedachten. Ik vind het erg rustgevend en het helpt me ook zeker om op een vriendelijke manier naar mijn angst te kijken en er wat mee te doen.
  Ik ben nog niet geheel van mijn angst af, maar het gaat stukje bij beetje al steeds beter. Ik blijf dus nog lekker doorgaan met de online therapie en ook al heb ik de angsten echt helemaal onder controle, blijf ik de oefeningen nog gebruiken. Want ik voel me een stuk vrolijker en geniet veel meer.
  Bedankt Radha dat je me al zo op weg hebt geholpen !

  - S.

  EMDR online is een totaal onbekend terrein voor mij, maar ik zat vast in mijn revalidatie en heb toch de stap genomen.
  De eerste sessie werd ik overspoeld met emoties. Hoewel ik in eerste instantie geen beeld dacht te hebben van het incident, bleek dit helemaal anders. Niet alleen was het beeld helder in mijn geheugen, maar ook de angst en onmacht van die bewuste dag.
  Het werd minder tijdens de sessie, maar ik bleef een ongemakkelijk gevoel houden. Een droge mond, hoofdpijn en eigenlijk wilde ik stoppen. Was heftig, maar ik maakte toch een vervolgafspraak.
  De volgende sessie ging vrij vlot, ik had weer het ongemakkelijke gevoel maar met elke tik voelde ik vermindering. En voelde op een gegeven moment geen angst, ongemak, spanning meer. Ook geen droge mond of hoofdpijklachten ervaren.
  Dankjewel Radha voor de begeleiding, je rustige houding en stem heb ik als zeer prettig ervaren.

  - Y. W

  EMDR online therapie heb ik als zeer positief ervaren. Ik had meer privacy, mijn eigen omgeving was prettig en er was geen reistijd. Na 3 sessies ging het al stukken beter. Dank Radha!

  - Anoniem

  Sinds een aantal keer krijg ik EMDR sessies via beeldbellen van Radha. Naar eerdere ervaringen via face to face contact moet ik zeggen dat via beeldbellen de sessie net zo goed al dan niet beter werkt voor me. Je bent in je eigen omgeving, je kunt je goed focussen op het programma en de stem van Radha is duidelijk te horen. Het fijne van Radha in dit is dat haar stem duidelijk maar ook heel geruststellend en vertrouwd is. Al met al is Radha zelf en de online EMDR een goede hulp voor mij.

  - Anoniem

  Je hebt het bloemen-echtpaar op de markt en je hebt 'Bloemsierkunst' in de bekende winkelstraat. Beide hebben hun publiek en hun bestaansrecht. En soms heb je behoefte aan een perfect bloemstuk waar je met verbazing en vooral bewondering naar kijkt. Radha maakt dat bloemstuk. Van jou.

  - Anoniem

  Ik heb bij Radha geen moment het gevoel gehad dat ik iets niet kon zeggen. Ik voelde me echt gehoord en ze heeft me geholpen bij het verkrijgen van hele belangrijke inzichten. Heel fijn iemand.

  - Anoniem

  Ik heb Radha als een zeer fijne psychologe ervaren. Ze luistert zonder oordeel en weet goed te verwoorden wat de client vertelt en vervolgens met goed advies te komen. Het traject was kort maar krachtig en dat is mede te danken aan Radha!

  - E.W.

  Ik ben erg positief over mijn afspraken met Radha. Radha luistert erg goed en geeft vervolgens het juiste advies. Dit doet ze door soms wat door te vragen, om goed te begrijpen wat er nu speelt. Daarnaast kon ik het erg waarderen dat ze een positieve instelling heeft, rustig overkomt en zichzelf is. Erg bedankt Radha!

  - L.L.

  Ik heb een emdr sessie bij Radha gedaan in het kader van rouwverwerking. Dit heeft mij bovenverwachting goed geholpen hierbij. Radha is erg bekend met deze therapie en heeft mij erg goed geholpen, ik kan haar dan ook zeker aanbevelen.

  - Anoniem

  Na meerdere psychologen af te zijn gegaan ben ik bij Radha toch wel bij de juiste aangekomen. Radha is kalm, begripvol en staat volledig open voor wat je te vertellen hebt. Ze heeft erg veel ervaring met trauma's en ze creëert een veilige en prettige omgeving waarin je zelf kan uitvogelen wat je precies wilt en wie je precies wilt zijn. Alle sessies heb ik als zeer positief ervaren en ik kijk altijd uit naar de volgende sessie. Ik loop nu pas enkele weken bij Radha en het gaat al een stuk beter met me. Ik raad iedereen Radha van harte aan!

  - Anoniem

  Radha is zeer professioneel en neemt de tijd om je goed te leren kennen. Ik heb alle sessies als positief ervaren. Ik wist vooraf niet wat ik moest verwachten van de sessies, maar ik voelde me vrij om deze zelf in te vullen. Ook ben je nergens toe verplicht, niets moet en alles mag gedeeld worden. Na ongeveer een aantal maanden in therapie heb ik, met behulp van Radha, mezelf beter leren kennen en ben ik meer de persoon aan het worden die ik uiteindelijk zou willen zijn!

  - C.

  Hartstikke bedankt voor alle steun, tips, gesprekken en handvatten die je me hebt geboden! Ik vond het hartstikke leuk om zo’m toffe psychologe te ontmoeten!

  - A. T.
  Radha Jagroep
  Radha Jagroep
  Psycholoog in Rotterdam

  Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 21 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Also in English
  Bel: 085-4014720
  Radha Jagroep

  Radha Jagroep

  • Geen wachtlijst
  • Also in English

  Psycholoog Den Haag

  Hoe meer je je tegen je eigen emoties verzet, hoe lastiger het wordt om er vanaf te komen. Het ventileren van je emoties speelt daarom een grote rol in onze gesprekken.

  Afspraken zijn mogelijk in het Engels!

  Psycholoog Den Haag

  Mijn naam is Radha Jagroep, ik ben psycholoog in Den Haag. In mijn praktijk behandel ik uiteenlopende problematiek, waaronder angsten, stemmingsstoornissen, trauma’s en relatieproblematiek.

  Eerste gesprek

  Goed behandelcontact is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling, dus in het eerste gesprek wil ik vooral werken aan onze vertrouwensband. Het is zó belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ik wil in mijn praktijk een veilige omgeving bieden waar jij alles moet kunnen uiten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, stel ik je op je gemak. Voel je je begrepen en gehoord? Dat is waar het in het eerste gesprek om draait.

  Praktische aanpak

  Ik kan goed luisteren en door een niet-oordelende houding aan te nemen wil ik je motiveren om je verhaal te doen. Daarnaast mag je van mij een praktische en oplossingsgerichte aanpak verwachten. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat we met elkaar kunnen bereiken en hoe we dat gaan doen. Die manier van werken typeert mij als psycholoog.

  Motiveren

  Tijdens onze gesprekken steek ik veel tijd in het motiveren en uitleggen van de behandeling. Ik vertel hoe we te werk gaan en wat de mogelijke uitkomsten daarvan zijn. Natuurlijk kan ik van tevoren niet voorspellen wanneer het kwartje precies bij jou gaat vallen, maar ik weet uit ervaring dat gemotiveerde cliënten vaak sneller geholpen zijn.

  Maatwerk

  Ik vind het belangrijk om behandelmethodes te gebruiken die bewezen effectief zijn, maar ik sta ook open voor alternatieve behandelen. Zo volgde ik in het verleden een cursus klanktherapie, maar ik heb me op verzoek van een cliënt ook wel eens verdiept in homeopatische methoden. Want uiteindelijk therapie is maatwerk: iedereen is anders en steekt op een andere manier in elkaar. Ik zie het als mijn taak om zoveel mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften.

  • Aanpassingsproblematiek
  • Angst
  • Assertiviteit
  • Burnout
  • Chronische vermoeidheid
  • Depressie
  • Dwangklachten
  • Eetstoornis
  • Faalangst
  • Hechtingsproblematiek
  • Ongewenste kinderloosheid
  • Persoonlijkheidsstoornissen
  • Problematiek rond zwangerschap
  • Psychosomatiek
  • PTSS
  • Relatieproblemen (indiv.)
  • Rouw en verliesverwerking
  • Seksualiteit
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Verslaving
  • Werkgerelateerde problematiek
  • Zingevingsvragen
  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR
  • Familieopstellingen
  • Loopbaanadvisering
  • Mindfulness
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Positieve psychologie
  • Schematherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands
   Engels

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Radha Jagroep:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 21 ervaringen
 • "EMDR online. Voor mij was dit nieuw. Maar het eerste gesprek met Radha gaf mij vertrouwen om dit te proberen. Door middel van de online omgeving had ik mijzelf ingelezen wat EMDR voor mij zou kunnen betekenen. Echt terug naar één moment. Een beeld en, nog belangrijker, een gevoel bepalend moment. Daar kon ik mij dus goed op focussen toen ik de online EMDR startte met Radha. Het viel niet mee om vanaf dat moment te starten, maar Radha loodste mij van dat eerste moment naar het volgende gevoel en gedachte die daarna en daarna weer bij mij op kwamen. Enzovoorts. Totdat ik aan dat eerste moment geen vervelend, emotioneel en misselijkmakend gevoel meer had. Zo zijn we iedere keer een stapje verder gegaan. Mij heeft het geholpen. Ik heb alleen spijt dat ik er niet eerder met mijzelf en die misselijkmakende gebeurtenis aan de slag ben gegaan."

  - S.H.

  "Ik voelde meteen vertrouwd en durfde me volledig bloot te geven zonder problemen. Radha kwam meteen met een beeld van hoe een aanbevolen behandeling eruit zou zien en paste het aan naar mijn wensen. Ik kon gelijk beginnen met aan mezelf en mijn klachten werken. Na de behandeling kan ik nu zelfstandig omgaan met de klachten waarvoor ik was gekomen. Ik heb zelfs helemaal geen last meer van het probleem waar ik voor kwam omdat ze mij de juiste tools ervoor heeft gegeven en mij begeleid heeft in de benodigde verwerking."

  - Anoniem

  "Dankzij Radha weet ik veel beter waar mijn grenzen liggen en kan nu beter voorkomen dat ik daar over heen ga."

  - Anoniem

  Ik volg nu sinds een paar maanden (online)therapie bij Radha en ervaar dit als zeer prettig. Met haar open houding en blik is Radha een hele fijne therapeut. Het online volgen van de therapie (EMDR) bevalt mij heel goed. Ik ben ontzettend blij dat ik ondanks mijn twijfels over online therapie volgen toch de stap heb gezet. Ik raad het iedereen aan!

  - Anoniem

  "Super! Heel tevreden superlieve begripvolle vrouw! Top."

  - Anoniem

  "Radha heeft me erg geholpen door middel van de EMDR-behandeling, waardoor de zware emotionele lading van het trauma waarvoor ik in therapie was werd weggenomen. Nu kan ik op een neutrale manier naar de gebeurtenis kijken en ervaar ik veel meer rust in mijn dagelijks leven. Ook de gesprekken in combinatie met de mindfulnessoefeningen waren heel nuttig en zorgen ervoor dat ik me bewust ben van mijn opkomende gedachten, gevoelens en emoties en dat deze er mogen zijn. Radha luistert goed, oordeelt niet en helpt je te kijken naar hoe je verder wil. Ik kan Radha zeker aanbevelen als (trauma)therapeut."

  - Anoniem

  "Radha heeft mij ontzettend goed geholpen om mezelf weer gelukkig te voelen en een aantal persoonlijke problemen op te lossen."

  - Anoniem

  "Een geweldige psychologe die hart voor haar cliënten heeft."

  - Anoniem

  Een geweldige psychologe met hart voor haar cliënten

  - M.D.

  Voor mijn rijangst heeft Radha me de mindfulness therapie aangeraden. Ik had last van paniekaanvallen en was er ook als ik niet op de weg zat, voortdurend mee bezig. Door de mindfulness therapie heb ik oefeningen gekregen om mijn angst onder controle te houden en me zelfs weer rustig te voelen. Daarnaast ben ik ook veel bewuster geworden van alles wat er in mijn omgeving afspeelt. Normaal staan mijn gedachten de hele tijd in de planmodus, wat moet ik allemaal nog doen bijvoorbeeld. Maar nu kan ik tijdens, bijvoorbeeld een wandeling, ook echt genieten van al het moois om me heen. Geniet ik meer van kleine dingen en kan ik als er iets negatiefs gebeurd dit sneller van me af zetten. Het is zoals het is, het wordt wel weer beter. Ik ben niet meer zo streng voor mezelf, als er toch iets mis gaat.
  Ik ben ook bezig met de online mindfulness therapie op therapieland. Hierin ben je in verschillende sessies bezig met mindfulness. Op een rustig tempo. Daarbij houd je ook een dagboek bij. Het zijn erg fijne oefeningen die ervoor zorgen dat je bewuster met jezelf omgaat. Wat voel je eigenlijk, wat zijn je gedachten. Ik vind het erg rustgevend en het helpt me ook zeker om op een vriendelijke manier naar mijn angst te kijken en er wat mee te doen.
  Ik ben nog niet geheel van mijn angst af, maar het gaat stukje bij beetje al steeds beter. Ik blijf dus nog lekker doorgaan met de online therapie en ook al heb ik de angsten echt helemaal onder controle, blijf ik de oefeningen nog gebruiken. Want ik voel me een stuk vrolijker en geniet veel meer.
  Bedankt Radha dat je me al zo op weg hebt geholpen !

  - S.

  EMDR online is een totaal onbekend terrein voor mij, maar ik zat vast in mijn revalidatie en heb toch de stap genomen.
  De eerste sessie werd ik overspoeld met emoties. Hoewel ik in eerste instantie geen beeld dacht te hebben van het incident, bleek dit helemaal anders. Niet alleen was het beeld helder in mijn geheugen, maar ook de angst en onmacht van die bewuste dag.
  Het werd minder tijdens de sessie, maar ik bleef een ongemakkelijk gevoel houden. Een droge mond, hoofdpijn en eigenlijk wilde ik stoppen. Was heftig, maar ik maakte toch een vervolgafspraak.
  De volgende sessie ging vrij vlot, ik had weer het ongemakkelijke gevoel maar met elke tik voelde ik vermindering. En voelde op een gegeven moment geen angst, ongemak, spanning meer. Ook geen droge mond of hoofdpijklachten ervaren.
  Dankjewel Radha voor de begeleiding, je rustige houding en stem heb ik als zeer prettig ervaren.

  - Y. W

  EMDR online therapie heb ik als zeer positief ervaren. Ik had meer privacy, mijn eigen omgeving was prettig en er was geen reistijd. Na 3 sessies ging het al stukken beter. Dank Radha!

  - Anoniem

  Sinds een aantal keer krijg ik EMDR sessies via beeldbellen van Radha. Naar eerdere ervaringen via face to face contact moet ik zeggen dat via beeldbellen de sessie net zo goed al dan niet beter werkt voor me. Je bent in je eigen omgeving, je kunt je goed focussen op het programma en de stem van Radha is duidelijk te horen. Het fijne van Radha in dit is dat haar stem duidelijk maar ook heel geruststellend en vertrouwd is. Al met al is Radha zelf en de online EMDR een goede hulp voor mij.

  - Anoniem

  Je hebt het bloemen-echtpaar op de markt en je hebt 'Bloemsierkunst' in de bekende winkelstraat. Beide hebben hun publiek en hun bestaansrecht. En soms heb je behoefte aan een perfect bloemstuk waar je met verbazing en vooral bewondering naar kijkt. Radha maakt dat bloemstuk. Van jou.

  - Anoniem

  Ik heb bij Radha geen moment het gevoel gehad dat ik iets niet kon zeggen. Ik voelde me echt gehoord en ze heeft me geholpen bij het verkrijgen van hele belangrijke inzichten. Heel fijn iemand.

  - Anoniem

  Ik heb Radha als een zeer fijne psychologe ervaren. Ze luistert zonder oordeel en weet goed te verwoorden wat de client vertelt en vervolgens met goed advies te komen. Het traject was kort maar krachtig en dat is mede te danken aan Radha!

  - E.W.

  Ik ben erg positief over mijn afspraken met Radha. Radha luistert erg goed en geeft vervolgens het juiste advies. Dit doet ze door soms wat door te vragen, om goed te begrijpen wat er nu speelt. Daarnaast kon ik het erg waarderen dat ze een positieve instelling heeft, rustig overkomt en zichzelf is. Erg bedankt Radha!

  - L.L.

  Ik heb een emdr sessie bij Radha gedaan in het kader van rouwverwerking. Dit heeft mij bovenverwachting goed geholpen hierbij. Radha is erg bekend met deze therapie en heeft mij erg goed geholpen, ik kan haar dan ook zeker aanbevelen.

  - Anoniem

  Na meerdere psychologen af te zijn gegaan ben ik bij Radha toch wel bij de juiste aangekomen. Radha is kalm, begripvol en staat volledig open voor wat je te vertellen hebt. Ze heeft erg veel ervaring met trauma's en ze creëert een veilige en prettige omgeving waarin je zelf kan uitvogelen wat je precies wilt en wie je precies wilt zijn. Alle sessies heb ik als zeer positief ervaren en ik kijk altijd uit naar de volgende sessie. Ik loop nu pas enkele weken bij Radha en het gaat al een stuk beter met me. Ik raad iedereen Radha van harte aan!

  - Anoniem

  Radha is zeer professioneel en neemt de tijd om je goed te leren kennen. Ik heb alle sessies als positief ervaren. Ik wist vooraf niet wat ik moest verwachten van de sessies, maar ik voelde me vrij om deze zelf in te vullen. Ook ben je nergens toe verplicht, niets moet en alles mag gedeeld worden. Na ongeveer een aantal maanden in therapie heb ik, met behulp van Radha, mezelf beter leren kennen en ben ik meer de persoon aan het worden die ik uiteindelijk zou willen zijn!

  - C.

  Hartstikke bedankt voor alle steun, tips, gesprekken en handvatten die je me hebt geboden! Ik vond het hartstikke leuk om zo’m toffe psychologe te ontmoeten!

  - A. T.

  Contact

  Praktijkadres
  van der Takstraat 26
  3071 LL, Rotterdam

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.