Psycholoog Den Haag - Kom af van je psychische klachten
John Beckers
John Beckers

Psycholoog Den Haag

Stilstaan bij de situatie is het begin van een beweging. Het gaat om zelfinzicht en de wil om aan jezelf te werken. Dan kun je een verandering op gang brengen. Psycholoog Den Haag helpt bij verandering.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Den Haag - Kom van je klachten af

Mijn naam is John Beckers, psycholoog in Den Haag. Ik ben gespecialiseerd in arbeids- en organisatiepsychologie en je kunt bij mij terecht met al je vragen op het gebied van werk. Ik kan je onder andere helpen met arbeidsgerelateerde problematiek, zoals stressklachten, burn-outs, hersteltrajecten en loopbaanadvies.

Het eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek draait het om wederzijdse kennismaking. Wat is er aan de hand en wat is de aard van het probleem? Is het werkgerelateerd of hebben privézaken en je persoonlijkheid daar ook invloed op? Dat proberen we in het eerste gesprek helder te krijgen.

Je moet alles durven vertellen

Ik ben een goede luisteraar en kan uitstekend aanvoelen wat er speelt. Je krijgt de ruimte om je verhaal te vertellen, want ik vind het belangrijk dat jij alles moet kunnen zeggen. Ik zal in onze gesprekken dingen benoemen, maar andersom verwacht ik ook dat jij mij feedback geeft. Dat vertrouwen speelt een grote rol in mijn praktijk.

Valkuilen

Als psycholoog ben ik heel analytisch: ik kan goed observeren en door mijn brede ervaring heb ik veel mensenkennis opgedaan. Kijk ik naar mijn werkwijze, dan maak ik graag gebruik van rationele technieken zoals cognitieve gedragstherapie. Ik ga bovendien heel oplossingsgericht te werk en ben een stuk pragmatischer dan de gemiddelde psycholoog. Ik hou ervan om doelen te stellen en die te behalen.

Zelfinzicht

Behalve een doelgerichte aanpak vind ik ook zelfinzicht ontzettend belangrijk. Ik zie namelijk vaak dat mensen met een burn-out steeds in dezelfde valkuilen blijven trappen. Openstaan voor zelfinzicht is de eerste stap naar herstel. Ik wil je stimuleren om je comfort zones te verlaten, want dan pas ga je een verandering op gang brengen.

Tarieven

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak buiten kantoortijden kost €20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met psycholoog Den Haag

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Den Haag. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Psycholoog Den Haag - Over John Beckers

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, met een specialisatie in arbeids- en organisatiepsychologie. In mijn carrière heb ik vervolgens in verschillende functies gewerkt op het gebied van werk, gezondheid en loopbaan. Ik ben begonnen als arbeidsbemiddelaar, maar gaandeweg toch de overstap gemaakt naar de psychologie. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk en help ik mensen met werkgerelateerde klachten.

Talent

Mijn passie is het helpen ontwikkelen van talent. Talenten heeft iedereen, maar ze verkennen en ontwikkelen vraagt om zelfinzicht en moed. Als psycholoog kan ik iemand daarin bijstaan en geef ik cliënten handvatten om hun doelen te behalen. Zelf heb ik in mijn loopbaan ook meermaals mijn comfortzones verlaten, maar dat heeft me uiteindelijk een rijker en wijzer mens gemaakt. Ik vind daardoor niet snel iets gek of vreemd, en geef mensen de ruimte om zichzelf te zijn. Ik denk dat daar mijn kracht ligt.

Doelgericht

Mijn manier van werken wordt gekenmerkt door mijn doelgerichte aanpak, want ik vind het prettig om te zien dat inspanningen effect hebben. Door dat op een tactvolle manier en met humor te doen, kan ik iets betekenen voor mensen. Een burn-out draait eerst om herstellen en energie verzamelen, maar vervolgens kan iemand met hulp wel een positieve verandering teweeg brengen. Dat vind ik ontzettend mooi om te zien.

Contact met psycholoog Den Haag

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Den Haag. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Cliëntervaringen over de behandeling van Psycholoog Den Haag

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van John Beckers

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Den Haag

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Haag.

John Beckers
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag