Cliënt ervaringen Paula Koolmees
Maak kennis met onze behandelaar.

Cliënt ervaringen Paula Koolmees

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Venna
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik een tijdje niet lekker in mijn vel zat, besloot ik om een psycholoog te benaderen. Ik besloot om naar Paula Koolmees te gaan en kon vrijwel direct bij haar terecht. Paula is een warme en zachte vrouw die erg goed kan luisteren. Ze luistert aandacht, vraagt door en is altijd oprecht geïnteresseerd in het verhaal. Wat ik erg fijn vind aan de sessies, is dat er veel advies wordt gegeven. Door direct met de adviezen aan de gang te gaan, merk je dat je erg snel vooruitgang boekt. Kortom, ik ben blij dat ik bij Paula terecht ben gekomen en ben erg tevreden over haar."

Anoniem
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik ben bij Paula terecht gekomen na wat worstelingen met mezelf in de laatste fase van mijn studie. Mijn eigen gedachten zaten me soms dwars en ik vond het lastig om daarmee om te gaan. Paula heeft me langzaamaan meer inzicht gegeven in de verschillende manieren om naar gedachten,gevoelens en gedragingen te kijken. Deze fijne en tastbare methodes gaven mij de duidelijkheid die ik zocht en hebben me erg geholpen met het beter begrijpen van mezelf. Paula maakte het nooit onnodig zwaar en heeft me doen inzien dat het soms helemaal niet erg is om het even niet te weten. Ik voel me een stuk prettiger bij de veranderingen die eraan komen en weet nu waar ik op terug kan vallen."

Phil
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Paula heeft een lief en attent uitstraling, dat maakt het gemakkelijker om over moeilijke onderwerpen te praten. Ze luistert goed en vat het verhaal samen voor dat ze aan een bepaalde traject begint. Paula is ook erg gericht op herstel, dus geen eindeloos sessies maar doelen stellen en streven om deze te bereiken. Ze blijft ook open om een andere richting te kiezen als het blijkt dat de resultaten niet voldoend of snel genoeg te merken zijn.Al met al maakt Paula de sessies zo prettig mogelijk, maar op een professionele en op een doel gerichte manier. Ik ben heel dankbaar dat ik voor Paula heb gekozen om mij door een moeilijke tijd te helpen.

Myla
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ongeveer 5 maanden na mijn bevalling ben ik hulp gaan zoeken omdat mijn "kraamtranen" wel erg lang duurden. Ik dacht veel terug aan mijn bevalling, die erg vervelend verliep, en had veel angstgevoelens en irritaties. Ik dacht dagelijks terug aan hoe het gelopen was en hoe ik het anders had gewild, had veel schuldgevoelens en kon bepaalde dingen niet loslaten.

Paula stelde mij op mijn gemak en heeft mij geholpen door veel te praten en stap voor stap terug te blikken op mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook hebben we naar mijn eigen gedrag gekeken en hoe je zelf invloed uit kunt oefenen/ dingen in de hand kan houden. Ik ben te vaak tegen mijn gevoel in gegaan en Paula leerde mij dat ik bij mijn eigen gevoel mag blijven en niet alleen aan anderen hoef te denken.

Los van de bevalling had ik ook een tic waar ik vanaf wilde en deze heb ik d.m.v registraties onder controle kunnen houden. Ook ben ik er achter gekomen waarom en wanneer ik dit doe en dat was voor mij ook een echte eye-opener.

Ik ben heel blij dat ik bij Paula terecht ben gekomen, in slechts vier behandelingen heeft zij mij hele andere inzichten gegeven en van mijn angsten en onzekerheden afgeholpen. Ik ben nu een blije moeder die weer kan genieten en een stuk relaxter is!

Sander
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Tijdens mijn sessies bij jou ben ik heel goed behandeld en geholpen. Het is erg vervelend om je diepste of pijnlijkste gevoelens te delen met een vreemde. Gelukkig gaf Paula mij daarom het vertrouwen waarop ik mijn gevoelens voor kon openstellen."

Rosanne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Paula heeft me geholpen mijn gedachten te ordenen door middel van handige schema's die inzicht geven en die je zelf ook thuis kan doen. Ik vertrouwde haar al vanaf de eerste keer, omdat ze helemaal bereid was me te helpen. Ze luistert goed naar je en heeft de volledige aandacht voor je." 

Sanne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Paula is een heel fijn en warm persoon. Ik ging op zoek naar een psychologe die ook affiniteit had met Mindfullness en kwam op de site van Paula terecht. Zowel haar verhaal als haar foto op de site spraken mij eigenlijk direct aan. Het is natuurlijk altijd afwachten of het goede gevoel bij de eerste kennismaking wordt bevestigd. Ik voelde mij direct bij Paula op mijn gemak. We hadden de klik die er naar mijn mening tussen een psychologe en cliënt moet zijn. Zij geeft mij alle ruimte en vertrouwen om mijn verhaal te doen. Na het vertellen van mijn verhaal, geeft zij altijd duidelijke feedback en goede, bruikbare tips en oefeningen om te kunnen omgaan met mijn ervaringen en onzekerheden. Ze is ook heel flexibel in haar behandelingen. Ze past haar behandeling feilloos aan als mijn situatie of gestel daarom vraagt. Haar benadering is heel laagdrempelig en toegankelijk. Ik zou Paula zeker al psychologe aanraden. Ik ben echt heel blij met Paula.

Tony
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Paula heeft me gebracht waar ik wil zijn. Ze heeft me geholpen om gebeurtenissen te relativeren en het een plek te geven. Ik ben een getrouwde man die een buitenechtelijke relatie had, wat mijn gezin erg heeft beschadigd. Verliefdheid kan je leven behoorlijk opschudden en de mensen van wie je echt houdt pijn doet.

Paula gaf me vertrouwen in mezelf terug, door naar me te luisteren en met opdrachten heb ik geleerd dat ik geen slecht mens ben maar een man die verkeerde keuzes heeft gemaakt. Ze gaf me een vertrouwd gevoel, iets wat heel belangrijk voor me is/was.

Eerst was ik sceptisch over een bezoek aan een psycholoog. Ik dacht, dat is iets voor mensen die de draad echt kwijt zijn. Maar nu raad ik het mensen aan, die zelf allerlei problemen hebben.
Paula heeft me echt geholpen, ik kan en durf beter te praten met mijn vrouw. Mijn vrouw en ik gaan samen verder bouwen aan onze toekomst met de kinderen. Paula, bedankt voor al je hulp!

Karen
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Paula heb ik leren kennen als een vriendelijke psycholoog. Ze is een warm mens en zorgt dat je je veilig voelt om je verhaal te doen. Ook is ze kundig en weet ze je te helpen om meer inzicht in je problemen te krijgen. Ik raad haar dan ook aan als psycholoog".

Ryan
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Tijdens mijn sessies ben ik heel goed behandeld en geholpen door Paula. Het is erg vervelend om je diepste of pijnlijkste gevoelens te delen met een vreemde. Gelukkig gaf Paula mij daarom het vertrouwen waarop ik mijn gevoelens voor kon openstellen.

Ik ben professioneel behandeld en de sessies met haar waren zeer behulpzaam. Paula heeft me goed geholpen en ik ben blij dat ik door haar behandeld ben!"

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Paula Koolmees