Psycholoog Delft - Paula Koolmees op psyned.nl
Maak kennis met onze behandelaar.
Paula Koolmees
Paula Koolmees

Psycholoog Delft

Na mijn studie, psychologie werkte ik op verschillende plekken in de psychologische zorg - van ambulant hulpverlener tot groepsleider, schoolmaatschapppelijk werker en psycholoog. Tot ik besloot mijn eigen psychologenpraktijk te beginnen in Delft.

Hier ben ik echt op mijn plek. Ik kan mijn werk uitvoeren op de manier die ik het beste vind. Met extra aandacht en betrokkenheid, zonder poespas en zonder het nodeloos zwaarder of moeilijker te maken.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren! Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Schiedam.

Psycholoog Delft

Je klacht is maar een klein onderdeel van de behandeling. De rest wordt gemaakt door alle andere dingen die jij kunt, wilt en doet. In mijn praktijk in Delft wordt goed geluisterd. Ik vind het heel belangrijk dat jij je verhaal kunt doen en dat ik het ook echt goed begrijp.

Psycholoog Delft helpt jou verder
Waarschijnlijk voelt het nu niet zo, maar ik zie jouw talenten, je kwaliteiten en je kracht. Ik richt de therapie er op in, gebruik niet zomaar de methoden die werken, maar die werken én bij jou passen. Ik maak het niet moeilijker of zwaarder dan het al is. Ik ga je helpen en dat doe ik betrokken, duidelijk en ook snel. Natuurlijk kan er gedurende de behandeling van alles gebeuren, maar in de regel zijn we na 8 behandelingen waar we willen zijn.

Tarief en duur
Een afspraak duurt 45 minuten en kost 90,- euro. Een intake duurt een uur en kost 110 euro. 's Avonds en in het weekend betaal je 130 euro voor een intakegesprek en 110 euro voor een vervolggesprek.

Kom je voor relatietherapie of een andere afspraak met 2 of meer personen? Dan kost een intakegesprek 110 euro. Het intakegesprek duurt een uur. Een vervolggesprek kost 100 euro en duurt 45 minuten. 's Avonds en in het weekend kost een intakegesprek 130 euro en een vervolggesprek 120 euro. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Delft ter attentie van Paula Koolmees. Afspraken zijn ook mogelijk in Schiedam. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Ik ging psychologie studeren in Nijmegen. De studie was interessant, ik ontdekte dat mijn natuurlijke aanleg en zucht naar diepgang en waardevol leven er tot hun recht kwamen. Maar. Ik merkte vooral dat ik aan de slag wilde. Want in dit geval bleken de boeken echt maar het halve werk. Samen met iemand aan het werk, dat wilde ik.

Na mijn studie werkte ik op verschillende plekken in de psychologische zorg - van ambulant hulpverlener tot groepsleider, schoolmaatschapppelijk werker en psycholoog.

Eigen praktijk
Tot ik besloot mijn eigen psychologen praktijk te beginnen in Delft. Hier ben ik echt op mijn plek. Ik kan mijn werk uitvoeren op de manier die ik het beste vind. Met extra aandacht en betrokkenheid, zonder poespas en zonder het nodeloos zwaarder of moeilijker te maken.

Cliëntervaringen Paula Koolmees

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Paula Koolmees psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik ben bij Paula terecht gekomen na wat worstelingen met mezelf in de laatste fase van mijn studie. Mijn eigen gedachten zaten me soms dwars en ik vond het lastig om daarmee om te gaan. Paula heeft me langzaamaan meer inzicht gegeven in de verschillende manieren om naar gedachten,gevoelens en gedragingen te kijken. Deze fijne en tastbare methodes gaven mij de duidelijkheid die ik zocht en hebben me erg geholpen met het beter begrijpen van mezelf. Paula maakte het nooit onnodig zwaar en heeft me doen inzien dat het soms helemaal niet erg is om het even niet te weten. Ik voel me een stuk prettiger bij de veranderingen die eraan komen en weet nu waar ik op terug kan vallen."

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Delft. Je kunt ook bij me terecht in mijn praktijk in Schiedam.

Paula Koolmees
Nassaulaan 23
2628 GA Delft

Contactgegevens van Paula Koolmees

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht