Psycholoog Alphen - Kleine stappen, grote veranderingen
Tineke Spruijt
Tineke Spruijt

Psycholoog Alphen

In mijn werk als Psycholoog Alphen wil ik zinvol bezig zijn. Een docent zei ooit tegen me dat een goede psycholoog ook een soort detective is. Je moet uitvinden hoe het allemaal in elkaar zit, vragen stellen aan de cliënt, informatie verzamelen. Elk gesprek bereid ik dan ook zorgvuldig voor, zodat de tijd effectief besteed wordt. We beginnen met kleine stapjes en gaan zo langzaam maar zeker over tot nieuwe grotere stappen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Alphen

De therapie in Alphen aan den Rijn bestaat doorgaans uit vijf tot tien sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen. En geef ik aan hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn om deze doelstellingen te bereiken.

Psycholoog Alphen brengt je in beweging

Ik streef naar diepgaande, blijvende veranderingen en stimuleren je sterke en positieve kanten. Zodat je zelf een richting kunt kiezen en stappen kunt zetten om weer zelfstandig verder te gaan. En tijdens dat proces sta ik naast je om je daarbij te helpen met onze kennis en ervaring. Op een manier die het best bij jou past.

Inzicht in klachten

Bij Psycholoog Alphen aan den Rijn krijg je in korte tijd inzicht en helderheid in waar je klachten vandaan komen en wat ik er aan kan doen. Ik breng je problemen samen in kaart en stel een effectief plan van aanpak op om die problemen op te lossen. Ik ga je niet beter maken. Dat ga je zelf doen. En ik help jou daarbij.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost € 115 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Alphen aan den Rijn

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Alphen ter attentie van Tineke Spruit. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Alphen - Over Tineke Spruijt

Mensen boeiden mij als kind al. Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Wat zijn de drijfveren achter hun gedrag? In mijn werk wil ik zinvol bezig zijn. Een docent zei ooit tegen me dat een goede psycholoog ook een soort detective is. Je moet uitzoeken hoe dingen in elkaar zitten, vragen stellen aan de cliënt, informatie verzamelen. Wanneer zijn je problemen begonnen? Wanneer heb je er geen last van en wat doe je dan?

Gesprek met jou

Elk gesprek bereid ik dan ook zorgvuldig voor, zodat de tijd effectief wordt besteed. We beginnen met kleine succesvolle stapjes en gaan langzaam over tot nieuwe grotere stappen. Symbolisch gezegd: ‘ik geef geen vis, maar een hengel waarmee je zelf de vis kunt gaan vangen’.

Contact Psycholoog Alphen aan den Rijn

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Alphen ter attentie van Tineke Spruijt. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Tineke Spruijt

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

dhr. R. L. van M. over Tineke Spruijt psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Bijzonder positief. Op professionele wijze werd vlot gehandeld nadat duidelijk werd dat ik een andere aanpak behoefde dan waarvoor ik in eerste instantie bij Tineke had aangeklopt. Snel geschakeld, maatwerk en persoonlijke begeleiding."
 

 

Contactgegevens van Tineke Spruijt

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Alphen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Alphen.

Tineke Spruijt
Heemraad 78
2408 HW Alphen aan den Rijn.