Psycholoog Alphen aan den Rijn - Bert Bavelaar
Maak kennis met onze behandelaar.
Bert Bavelaar
Bert Bavelaar

Psycholoog Alphen aan den Rijn

Mijn naam is Bert Bavelaar, en ik ben graag van betekenis voor mijn cliënten: “eerst de relatie, dan de confrontatie”. Daar bedoel ik mee: eerst samen het vertrouwen bouwen, dan aan het werk. Niet alleen een luisterend oor, maar ook advies en handvatten, doelgericht werken dus. Onze gesprekken moeten niet alleen opluchten maar vooral tot resultaat leiden: zo snel als mogelijk, maar zo lang als nodig.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Alphen aan den Rijn

In ons eerste gesprek gaan we samen op zoek naar de vorm die het beste bij jou past. Waar jij je gemakkelijk bij voelt, die je stimuleert om in contact te komen met jezelf. Het vinden van de juiste vorm, en het invullen ervan vraagt inzet. Ik verwacht dan ook eerlijkheid, openheid en motivatie van jou. En jij kunt van mij vertrouwen, respect, eerlijkheid en deskundigheid verwachten.

Psycholoog Alphen aan den Rijn biedt jou veiligheid
Naast mijn ‘gereedschapskist’ is ook mijn persoonlijkheid tijdens de therapie erg belangrijk. Ik  wil dat je je veilig en geaccepteerd voelt, en vanuit dat geborgen gevoel, begeleid door mij, nieuwe stappen leert zetten om je leven in de door jou gewenste richting om te buigen.

Tarief en duur
De kosten bedragen € 90,- per uur voor individuele therapie en € 120,- per 75 minuten voor relatietherapie.
De kosten zijn inclusief 21% BTW.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Alphen aan den Rijn ter attentie van Bert Bavelaar. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Onze gesprekken moeten niet alleen opluchten maar vooral tot resultaat leiden: zo snel als mogelijk, maar zo lang als nodig. Ik werd nieuwsgierig naar wat mensen dreef en besloot culturele antropologie te gaan studeren. Daarna kwam ik in het bedrijfsleven terecht en bekleedde diverse P&O functies. Steeds vaker kreeg ik te maken met problemen van mensen. Die mensen helpen, dat sprak me het meeste aan en daar verdiepte ik me in.

Binnen mijn praktijk combineer ik de begeleidings- en trainingskant uit het bedrijfsleven met mijn persoonlijke kwaliteiten. Ik houd me op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied en “vertaal” deze naar mijn cliënten. In een eerste gesprek brengen we samen de problemen in kaart en stellen we een oplossingsgericht plan van aanpak op.

Onze gesprekken moeten niet alleen opluchten maar vooral tot resultaat leiden: zo snel als mogelijk, maar zo lang als nodig.

Clientervaringen Bert Bavelaaar

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

R.B. over Bert Bavelaar psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Omdat ik al in therapie was geweest en dat niet zo heel erg geholpen had, verwachtte ik er niet veel van. Deze keer heb ik er veel van geleerd. De ontspanningsoefeningen hielpen mij goed. Het was fijn om in het werkboekje ‘bedwing je dwang’ te werken. Ook was dat handig om mijn familie te kunnen voorlichten over mijn dwangstoornis. De psycholoog vond ik erg betrokken. Het gaat nu veel beter met mij, bedankt!"

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Alphen aan den Rijn.

Bert Bavelaar
Stationsstraat 9
2405 BL Alphen aan den Rijn

Contactgegevens van Bert Bavelaar

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht