Cliënt ervaringen Sandra de Leeuw - Becht

Cliënt ervaringen Sandra de Leeuw - Becht

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

S.
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

De begeleiding van Sandra heb ik als zeer waardevol ervaren, met name haar plan van aanpak betreffende de problematiek die ik heb. Ook haar geduld om te luisteren heb ik als fijn ervaren, daarom kan ik Sandra van harte aanbevelen.

G.
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Sandra wist me snel op mijn gemak te laten voelen in de gesprekken. Ze voelde uitstekend aan wat de insteek, techniek of oefening voor mij het beste was en dat gaf veel inzicht. Veel geleerd en veel sterker geworden in het omgaan met de uitdagingen die horen bij een chronische aandoening. Ook veel technieken geleerd om (toekomstige) tegenslagen/problemen op een positieve manier te tackelen. Ik ga dankzij Sandra met veel meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Sandra de Leeuw - Becht