Psycholoog Goes - Betrokken en persoonlijke begeleiding bij klachten
Sandra de Leeuw - Becht
Sandra de Leeuw - Becht

Psycholoog Goes

Er zijn behandelaren die hun cliënt graag aan de hand meenemen. Ik geef je liever handvatten waarmee je na afloop van de begeleiding zelf verder aan de slag kan. Kom langs bij Psycholoog Goes voor een persoonlijke aanpak en een behandeling op maat.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Goes - Sandra de Leeuw - Becht

Ik ben Sandra de Leeuw – Becht en woonachtig in Wolphaartsdijk. Aan de rand van Wolphaartsdijk heb ik een praktijkruimte aan huis. Hier bied ik op laagdrempelige wijze ondersteuning bij uiteenlopende hulpvragen. Zo kan ik je helpen wanneer je last hebt van stressklachten, burn-out, overbelasting en angstklachten. Ook met problemen op het gebied van rouw- en verliesverwerking kan je bij mij terecht.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is gereserveerd voor de intake. Ik wil graag weten wat jouw hulpvraag is, wat ik hierin voor je kan betekenen en wat we van elkaar mogen verwachten Wellicht vind je het wat spannend is om hulp te zoeken bij jouw probleem. Ik zal er dan ook alles aan doen om je op je gemak te stellen. Ik bied je op laagdrempelige wijze een veilige en vertrouwde omgeving waar je mag zijn wie je bent.

Mijn werkwijze sluit aan op jouw behoeftes

Mijn werkwijze als psycholoog kenmerkt zich door transparantie, directheid, humor en empathie. Ik ga naast mijn cliënt sta en samen werken wij naar het uiteindelijke doel toe, waarbij er veel ruimte voor de cliënt is om (een stuk) regie te nemen. Vanuit mijn beroepsmatige, maar ook persoonlijke ervaring probeer ik met de cliënt mee te denken welke aanpak het beste past. Als het kan werk ik conform protocol, maar vaak genoeg durf ik dit ook los te laten wanneer de situatie daarom vraagt. Ik werk graag met de ACT en cognitieve gedragstherapie, in het bijzonder de RET.

Empathie en transparantie

Mijn begeleiding kenmerkt zich door transparantie, empathie, directheid, maar ook een vleugje humor. Soms kan het namelijk fijn zijn om wat luchtigheid in de gesprekken te ervaren. Als behandelaar vraag ik niet alleen veel van jou, maar durf ik mijzelf ook transparant op te stellen. In mijn praktijk zul je je veilig en vertrouwd voelen en comfortabel genoeg om aan de slag te gaan met lastige onderwerpen. Ik bied je graag de handvatten die jou hierbij vooruit kunnen helpen.

Tarieven

Een individuele afspraak kost € 95,- per sessie en duurt 45 minuten. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 45 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 75 minuten en kost € 150.

Afspraak afzeggen? Dit kan altijd, maar doe dit minstens 24 uur van tevoren, zodat ik nog een andere cliënt kan inplannen. Anders moet ik kosten in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Goes

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Goes, t.a.v. Sandra de Leeuw - Becht. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Goes - Over Sandra de Leeuw - Becht

Na de middelbare school ben ik Klinische- en Gezondheidspsychologie gaan studeren in Rotterdam. Daarna heb ik 9 jaar binnen verschillende organisaties gewerkt. Het werken in een eigen praktijk heeft mij altijd aangesproken, maar ik vond het belangrijk om eerst meer ervaring op te doen. Ik heb in diverse werkvelden gewerkt, maar vrijwel steeds lag de nadruk op de combinatie werk (of studie) en gezondheid. Ook het doormaken van een rouw- of verlieservaring kwam steeds terug.

Zorgen voor jezelf

Een belangrijke les die ik een cliënt mee zou willen geven is dat je eerst voor jezelf moet zorgen, voordat je voor een ander kan zorgen. Je mag ruimte voor jezelf vragen, die heb je nodig om je batterij op te laden en opgeladen te houden. Het leven bestaat niet alleen maar uit ‘moeten’, maar ook uit ‘mogen’ en ‘willen’. Kies daar eens wat vaker voor.

Contact met Psycholoog Goes

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Goes. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Psycholoog Goes

Onderstaand een aantal ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest:

G. over Sandra de Leeuw - Becht psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Sandra wist me snel op mijn gemak te laten voelen in de gesprekken. Ze voelde uitstekend aan wat de insteek, techniek of oefening voor mij het beste was en dat gaf veel inzicht. Veel geleerd en veel sterker geworden in het omgaan met de uitdagingen die horen bij een chronische aandoening. Ook veel technieken geleerd om (toekomstige) tegenslagen/problemen op een positieve manier te tackelen. Ik ga dankzij Sandra met veel meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.

Contactgegevens van Psycholoog Goes

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Goes - Wolphaartsdijk

Mijn psychologenpraktijk bevind zich in Wolphaartsdijk, 15 minuten van Goes.
Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Wolphaartsdijk

Sandra de Leeuw - Becht
Hoekweide 4
4471 DD Wolphaartsdijk