Cliënt ervaringen Ramon Weel

Cliënt ervaringen Ramon Weel

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Peter
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik vond de therapievorm erg prettig, en met name jou als mijn begeleider. Ik heb het ook als begeleiding ervaren, niet als het opleggen van methodes of doelen. Ik heb het gevoel meer over mezelf te weten, en waar mijn aandachtspunten liggen.
Ik wilde je graag heel erg bedanken voor de hulp, ik voel me echt stukken beter dan vóór de behandeling. Ik heb echt nog wel wat klachten, maar het grootste verschil is dat ik me mentaal veel sterker voel, en veel lekkerder in mijn vel zit. Ik ben weer optimistisch over zaken, zoals ik eigenlijk altijd ben. Mijn paniekklachten zijn volledig verdwenen".

Anna
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Dank je zeer voor je goede begeleiding die dit positieve resultaat heeft opgeleverd. Ik merk aan heel veel dingen dat ik weer steeds meer degene word die ik voor deze behandeling was. Zelfs mijn kinderen valt het op dat ik af en toe weer zingend door het huis loop en dat mijn humor weer steeds meer terug komt. Zonder jouw hulp was ik nu nog niet zover geweest".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Ramon Weel