Cliënt ervaringen Maarten Penne

Cliënt ervaringen Maarten Penne

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Michelle
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik kwam bij Maarten Penne terecht in verband met mijn chronische hyperventilatie en paniek aanvallen. Maar al snel bleek dat heel veel te maken had met de trauma’s uit mijn verleden ,die we met behulp van EMDR hebben behandeld . Hij gaf ook aan welke literatuur ik moest lezen om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke valkuilen. Ik kreeg ook huiswerkopdrachten . Hij is vrij direct maar dat heb ik alleen maar als fijn ervaren ; je weet dan waar je aan toe bent. Ik heb door mijn therapie bij Maarten heel veel over mezelf geleerd. Stap voor stap begeleidt hij je tot je weer op eigen kracht en inzicht verder kunt".

Brenda
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik ben zelf al enige tijd in behandeling voor verschillende stoornissen zoals BDD (body dysmorphic disorder / stoornis in de lichaaamsbeleving), een lichte depressie en doemdenken. Ik maak met behulp van de daarbij behorende behandelmethodes - onder meer EMDR - grote vorderingen. De behandelaar geeft goede tips met betrekking tot doorverwijzing naar een psychiater (ivm medicijnen) , komt met huiswerkopdrachten en geschikte lectuur om ook thuis verder te gaan. Kortom, Maarten is kundig, sociaal en zeer betrokken".

Huub
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Goede uitleg, diagnostiek en goed resultaat. Prettige gesprekken en bejegening".
 

Jelina
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik in enkele jaren geleden compleet was 'vastgelopen' zowel privé als op mijn werk, ben ik bij Maarten Penne terechtgekomen. Gelukkig... Inmiddels heb ik thuis alles weer op 'n rijtje en ander werk. Nu zijn we bezig met behulp van EMDR oude trauma's op te ruimen en dat werkt heel erg goed! Ik ben er nog niet maar heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt met mij!"

Marcel
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Na een proces van jaren er uiteindelijk voor gekozen om het echte probleem aan te pakken. Maarten was de eerste therapeut die doorvroeg bij het verhaal wat je vertelt. Hij wijst je op je pijnpunten , soms op een directe manier, maar hij kan dit gelijk met veel humor ook weer relativeren. In combinatie met EMDR is het probleem aangepakt en kan ik zonder angststoornis door het leven gaan. Ik ben er sterker en zelfverzekerder uitgekomen en dat is dankzij zijn deskundigheid".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Maarten Penne