Psycholoog Goes

Psycholoog Goes werkt vanuit een oplossingsgerichte benadering, waarbij je je eigen krachten en mogelijkheden ontdekt. Deze positieve manier van werken is snel en effectief, geeft hoop en maakt verschil.

Ik houd geen praktijk meer in Goes, maar je kunt bij mij terecht in Schore.

Psycholoog Goes – Oplossingsgericht werken

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Sandra Aagenborg, werkzaam als psycholoog in Schore. In mijn behandeling staan oplossingsgerichte therapie en positieve benaderingen centraal.

Praten over oplossingen bij Psycholoog Goes

Praten over problemen vind ik verloren tijd. Ik richt me bij Psycholoog Goes liever op oplossingen in plaats van op problemen. Hiermee verleg je de aandacht naar de situatie waar je naar toe wilt. Dit motiveert, je krijgt er energie van en je weet waar je naartoe werkt.

Als je veel met je klacht of probleem bezig bent kan het zijn dat je minder aandacht hebben voor de dingen die wel goed gaan. Ik wijs je op de momenten waarop het wel goed gaat en je zult zien dat er een omslag in je denkwijze ontstaat. De positieve dingen krijgen de overhand en worden steeds belangrijker in je leven.

Wat is Acceptance en Commitment Therapy (‘ACT’)?

Het kan zijn dat je negatieve gedachten, emoties en sensaties ziet als je vijand. Dat als je geen last meer hebt van angstige of sombere gedachten en emoties, je dán pas gelukkig bent. ACT helpt je om de relatie met je negatieve innerlijke ervaringen te veranderen, zodanig dat je ze niet meer als bedreigend ervaart en ze je niet meer blokkeren om verder te gaan met je leven.

Daarbij leer je dat onplezierige emoties en gedachten bij het leven horen en dat het vermijden ervan ze alleen maar erger maakt. Je kunt afleiding zoeken en allerlei activiteiten uit de weg gaan, dit helpt echter alleen tijdelijk. Gedachten, emoties en sensaties zijn simpelweg wat ze zijn. Wanneer je het gevecht opgeeft om onplezierige sensaties uit te bannen, dan ben je vrij om je te richten op de dingen die je belangrijk vindt. Je leert om flexibel om te gaan met moeilijke momenten in het leven én je te richten op een waardevol leven en je daar ACTief voor in te zetten.

Hoe gaan we ACTief aan de slag?

Door afstand te nemen van je gedachten; dit heet defusie. Om flexibeler te zijn leer je hoe je afstand kunt nemen van nare gedachten door speelse en creatieve opdrachten.

Je leert dat je de hele dag door een stroom van gedachten produceert. Je kunt ervoor kiezen om op een afstand naar die doorgaande waterval van gedachten te kijken in plaats je door de inhoud van de gedachten mee te laten sleuren.

Aan de hand van mindfulness leer je om zonder oordeel meer aandacht in het nu te hebben en een gevoel, een gedachte of sensaties te ervaren zonder er tegen te vechten of zonder te proberen deze te veranderen. Je wordt je daarbij meer bewust van jezelf en leer je negatieve emoties te accepteren in plaats van ze te vermijden.

Je ontdekt je waarden in je leven, je passies, dát gene wat jouw leven de moeite waard maakt. Daar zetten we ACTies en doelen voor uit, zodat je dat waardevolle leven ook echt ACTief gaat beleven!

Waarom ACT?

Mijn ervaring is dat als iemand geleerd heeft om ACT in het dagelijks leven toe te passen, er een soort van last van hun schouders valt en er meer energie vrij komt bij die persoon. De vrijgekomen ruimte en energie kan worden besteed aan het invullen van een waardevol leven in het hier en nu. Dit geeft meer ademruimte.

Klachten

Je kan met verschillende klachten en hulpvragen bij Psycholoog Goes terecht. Denk bijvoorbeeld aan depressie, angst, fobie, stress, burn-out en gezinstherapie. Meestal zijn er ongeveer vijf sessies nodig om los te komen van je klacht. Dit kan natuurlijk altijd meer of minder zijn maar oplossingsgerichte therapie is over het algemeen een kortdurende en daardoor efficiënte manier van werken. Tussen de sessies door is e-mailondersteuning inbegrepen.

Aan het eind van de sessie vraag ik altijd hoe je het gesprek hebt ervaren. Ook vraag ik of je mij feedback wilt geven, zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en verbeteren als psycholoog.

Psycholoog Goes – Over Sandra Aagenborg

Aanvankelijk begon ik met de studie Social Work op het HBO. Ondanks dat ik altijd al psycholoog wou worden leek een studie met een creatieve kant me op dat moment leuker. Daarom ben ik alsnog psychologie gaan studeren aan de Open Universiteit. Hier heb ik me kunnen verdiepen en mijn kennis van hulpverlening naar een hoger plan getrokken.

Maatschappelijke dienstverlening

Voor ik daadwerkelijk als psycholoog aan het werk ging heb ik vijftien jaar in de maatschappelijke dienstverlening gewerkt. Hier heb ik verschillende doelgroepen voorbij zien komen; kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alle ervaringen die ik hier heb opgedaan breng ik nog dagelijks in de praktijk bij Psycholoog Goes.

Bij Psycholoog Goes heb ik een eigen stijl ontwikkeld, die van het oplossingsgericht werken. Omdat ik een eigen praktijk heb kan ik de behandeling uitvoeren op de manier waarop ik het zelf wil en de methode van het oplossingsgericht werken past heel goed bij mij.

Vrije tijd

Samen met mijn man en zoontje woon ik in Schore. In mijn vrije tijd speel ik piano, sport ik en spreek ik graag af met vrienden

Tarief en Duur

Een afspraak bij Psycholoog Goes kost 95 euro per sessie. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Contact Psycholoog Goes

Wil je meer weten over psychologen in Goes of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Goes ter attentie van Sandra Aagenborg. Je kunt bij mij terecht in mijn praktijk in Schore. Ik leer je graag kennen!

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Relatieproblemen (indiv.)
 • Slaapproblemen
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • Oplossingsgerichte therapie
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands
  Engels

Aangesloten bij

Cliënten over Sandra Aagenborg

Gemiddeld geven cliënten Sandra Aagenborg:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 25 ervaringen
 • Ik ben de afgelopen tijd veel bezig geweest met alle handvatten die jij mij hebt gegeven. Ik besteed aandacht aan mijn waarden en ook het langere termijn denken heeft een groot verschil voor mij gemaakt. Hierdoor maak ik veel meer keuzes vanuit mijzelf maak en kies ik eindelijk voor mijzelf in plaats van wat anderen willen. Ik ben erachter gekomen dat ik toch erg veel bezig was met wat anderen vonden. en daaruit anderen altijd tevreden wilde stellen. Nu voelt het alsof ik zelf meer de touwtjes in handen heb in plaats van anderen.

  - Anne

  Duidelijke uitleg en antwoorden waar ik veel aan heb. En in jou YouTube kanaal en podcasts haal ik veel inspiratie op, en je antwoorden zijn zó duidelijk en helder wat een verademing. Ga zo door op jou unieke wijze! Dit maakt mij mentaal sterker ( is geen woordgrap hoor). Ben blij dat ik jou gevonden heb! Als je nog een keer genomineerd bent of wordt, mijn stem heb je! Ik vind jou een geweldige psycholoog. Je geeft me een heel vertrouwd gevoel alsof ik je al jaren ken. Top!

  - Bert

  Sandra is slim, heeft een praktische instelling, inlevingsvermogen en we hadden meteen een goede klik.

  - Anoniem

  Sandra is slim, heeft een praktische instelling, inlevingsvermogen en we hadden meteen een goede klik.

  - Anoniem

  Rustig en kwam met goede oplossingen voor aanpak van mijn problemen.

  - Anoniem

  Ze laat je zelf in het gesprek tot inzichten en oplossingen komen. Ze stuurt wel, maar legt niks op. Ze geeft duidelijke handvatten waarmee je aan de slag kunt.

  - Anoniem

  Echt onwijs bedankt wat je allemaal voor me gedaan hebt. Het gaat nu heel erg goed met me.

  - Anoniem

  Ik bedank jou voor je luisterende houding, goede vragen en passende opdrachten. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij weer goed kan focussen op de zaken die voor mij belangrijk zijn en waar ik invloed op heb. Dit doet de relaties prive, maar ook op mijn werk goed, waardoor er geen energie meer weglekt naar zaken waar ik geen invloed op heb.

  - Wim

  Sandra, bedankt voor al je hulp met mijn 'monsters'! Steeds minder aanwezig en ik heb de handvatten nu hoe ze aan te pakken. Ik word nog eens mezelf. Heel bijzonder.

  - Ria

  "Doordat ik in de afgelopen winter in een moeilijke periode terecht kwam was ik ten einde raad, even wist ik niet meer waar ik het zoeken moest en alle pijlen waren op mij gericht (dacht ik). Dit zag ik als een negatieve bedoeling en het leek erop dat ik niets meer goed kon doen bij de mensen om mij heen. Mijn reacties en gedachten waren anders dan ooit te voren terwijl ik in mijn leven heel wat opgebouwd heb wat ik zou moeten koesteren en trots op moeten zijn.

  Na meerdere malen de waarschuwingen te hebben gehad dat ik iets moest gaan doen voordat ik alles kwijt zou raken, heeft dat mij tot de beslissing gebracht om Sandra te bellen, zij wist mij in het eerste korte gesprek al zo een goed en vertrouwd gevoel te geven dat daardoor alles weer mogelijk leek. In de 2 weken die we moesten wachten voordat de eerste afspraak met haar stond heb ik (alleen nog maar door ons telefoongesprek) al positieve stappen kunnen zetten. Deze handgrepen van haar waren dus blijkbaar cruciaal en zag nooit in dat praten een oplossing kon zijn. In onze eerste sessie heb ik mijn verhaal kunnen doen en werd er aandachtig naar me geluisterd en op belangrijke punten gevraagd waarom deze omstandigheden gebeurde. Ze liet me inzien op welke manier ik dus wél al het positieve eruit kon halen in plaats van te kijken naar de negatieve dingen. Ook werd ik naarmate vordering in mijn sessie kwam, direct onderbroken als ik iets negatiefs vertelde, hierdoor eindigde het gesprek zoveel positiever dan het begin en kreeg ik kracht om op deze manier een verder te gaan.

  4 weken later ging ik weer naar haar toe voor een 2e sessie die al bijna overbodig was, ze heeft me de goede kant laten zien en mijn besef van trots op wat je hebt is met 100% gestegen, hierdoor zie ik overal weer nieuwe kansen en verlaten de slechte gevoelens mijn gedachten. Als laatste kreeg ik nog een grafiek met uitleg hoe ik met mijn gevoel, gedrag en gedachten verder kon gaan, dit heeft enorm geholpen! Ga door met wat werkt was haar opdracht, en de uitvoering is fantastisch. Na de 2e sessie kreeg ik informatie mee en hebben we besloten geen afspraak meer te plannen, wel kan ik altijd bellen, smsen of mailen als er iets is en natuurlijk is zij de eerste die van mij hoort wanneer ik het zelf niet meer zie zitten. Maar dat lijkt me door deze ervaring niet meer nodig.

  Het is fijn om te weten dat mensen achter je staan, maar nog fijner om dit echt te ervaren als je het even niet meer ziet zitten..."

  - Paula

  "Dank je wel dat je me weer in de goede richting hebt geholpen!"

  - Mike

  "Ik zou de gesprekken met Sandra beschrijven alsof je met een vriend over problemen praat. Ondanks dat het op hoog professioneel niveau is voelt het totaal niet aan als therapie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ik had echt het gevoel dat er geluisterd werd naar wat ik zei. Hier werd dan ook elke keer op teruggekomen en er werden doelen gesteld zodat de progressie duidelijk zichtbaar is.

  Het allermooiste vind ik dat ik zelf het tempo mocht bepalen waarin de vooruitgang geboekt wordt. Sandra pusht niet en laat mij zelf denken wat het probleem is en hoe deze kan worden opgelost.

  Daarnaast ontving ik via de mail ook interessante wetenschappelijke informatie die mij echt geholpen heeft te begrijpen waar ik mee zit. Deze werd in het gesprek al een keer toegelicht zodat er vrijwel geen vragen over zijn. Ook is Sandra een fantastische psychologe die precies weet wat ze doet en zonder dat ik het door heb stuurt naar betere resultaten.

  Ik kan met plezier zeggen dat ik uitkeek naar de volgende sessie en dat ik me aan het einde altijd gehoord voelde en het gevoel had dat ik begrepen werd. Mocht je op zoek zijn naar een psychologe om welke reden dan ook, dan raad ik Sandra absoluut aan! Ik had me geen betere hulp kunnen voorstellen en ik ben Sandra enorm dankbaar voor de tijd en moeite om mijn persoonlijke leven in de juiste banen te begeleiden."

  - Michel

  Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Sandra. Naast inzicht, gaf zij mij ook praktische tools in handen, die toen maar ook nu nog heel bruikbaar zijn in mijn leven. Dat is goud waard. Daarnaast is het heel fijn om met iemand te kunnen praten, die niet oordelend is, en die mij de ruimte gaf om mijn eigen beslissingen te maken. Het gaat nu goed met me, maar het idee, dat mocht ik weer eens vastlopen, dat Sandra er dan is, is heel prettig. Sandra is heel professioneel, maar omdat ze zo hartelijk is, voelt ook een beetje als een vriendin

  - Melissa

  "Je bent een stralend mens met goede ideeën en lekker veel energie die je door kunt geven. Wij noemen dat ‘spiegelneuronen’ en die heb ik ontdekt bij je. Je deelde uit."

  - Mark

  "Bedankt voor je hartelijke ontvangst en je luisterend oor. Je komt ervaren en gedreven over!"

  - Marijke

  "Enkele maanden geleden kwam ik in een hele moeilijke periode terecht, ik wist er niet mee om te gaan de spanning en onrust gierde door mijn lijf. Vaak wist ik niet waar ik het zoeken moest mijn gedachten en reactie s daarop herkende ik niet van mezelf, ik was mezelf kwijt!!!

  Ik besloot hulp te zoeken en kwam met Sandra in contact..het eerste gesprek vond ik spannend, maar het voelde na afloop heel goed en vertrouwd ik voelde mij op mijn gemak bij haar.. Ze liet mijn inzien dat ik het waard was dat ik er mocht zijn en dat ik het eigenlijk allemaal best goed dee, dat ik me niet zo moet laten beïnvloeden door wat iemand tegen mij zegt, Sandra heeft geleerd om mijn grenzen aan te kunnen geven, Nee durven zeggen zonder schuldgevoel, afstand leren nemen van het negatieve, en het accepteren van hoe ik ben, of hoe een situatie is, Sandra leerde me mijn angsten en negatieve gedachten te accepteren te leren herkennen en ze van een afstandje te bekijken zonder hierover te oordelen goed en slecht bestaan niet! En iets moeten moest ik helemaal uit mijn woordenboek schrappen. Sandra is een mooie positieve vrouw die je energie geeft om door te zetten, ik mocht haar ook altijd mailen dat vond/vind ik heel erg fijn.. Ik heb veel van haar geleerd daar ben ik haar heel dankbaar voor, Ik sta sterker in het leven ik weet dat ik nog moet trainen maar ik heb er vertrouwen in, ik probeer me vooral te focussen op wat goed gaat! en vroeger keek ik alleen maar wat niet goed ging en maakte ik het negatieve nog groter...Alles wat je aandacht geeft groeit en nu groeit mijn zelfvertrouwen en hoop met de dag! Dankzij Sandra."

  - Lotte

  Echt een aanrader. Er gaat een wereld voor je open. En als je ervoor gaat (wat ik doe) dan verandert je leven in positieve zin. Je leert om te gaan met de zorgen en moeilijkheden. Je gaat ze niet proberen weg te werken maar je leert, samen met je rugtas, toch relaxed te leven

  - Liselot

  "Sandra, bedankt voor je heldere inzichten. Ik heb nu geleerd anders om te gaan met problemen, sta sterker in het leven! Ik richt me nu op mijn sterke kanten en op wat goed gaat, dat helpt enorm. Vroeger bekeek ik alleen de negatieve kanten van een situatie of probleem. Nu niet meer! Nogmaals bedankt!"

  - Jos

  "Wij willen je heel erg bedanken voor je hulp!  Op een of andere manier heb je toch echt ons huwelijk in een nieuw vaarwater gezet."

  - Joep en Alexandra

  Ik wil jou heel erg bedanken voor je hulpverlening. Ik heb echt veel aan jou tips en trucs gehad! Super bedankt en heel veel succes met je praktijk Sandra!!!

  - Ingrid

  "Ik wil je bedanken voor je inzet. Dank zij onze gesprekken kreeg ik alles weer helder voor ogen en nu weet ik weer waar ik heen wil en hoe ik dat het beste kan doen!'

  - Clara

  Hartelijk bedankt voor je hulp. Vooral het waarnemen zonder oordeel is voor mij erg waardevol. Ik ga de komende tijd zeer zeker genieten van mijn nieuwe verworven wijsheden!

  - Anoniem

  Ik ben nu het leren loslaten en mijn eigen ik aan het accepteren met jouw tips gaat dat al veel beter.

  - Anoniem

  "No nonsense en geen gewroet in je verleden!  Je voelt je direct op je gemak bij haar , een klik dus!  Haar werkwijze ACT is een oplossingsgerichte werkwijze gebaseerd op mindfulness maar nix geen zweverig gedoe: je wordt er ontspannen van , leven in hier en nu! Moeilijke situaties leer je het hoofd te bieden door niet voor monsters weg te lopen maar ze mee te nemen en "gewoon" te gaan. Na oefening lukt je dat( weet ik zeker !) ook nee zeggen wordt je geleerd! Leven naar wat jij belangrijk vind naar jouw waarden! Het voelde bijna niet als therapie ook veel gelachen om situaties waar je destijds in verzeild was geraakt en nu anders benaderd.  Slechts na 5 maanden zeg ik:"MET EEN LACH EN EEN TRAAN, KOM JE VROLIJK BIJ SANDRA VANDAAN !!"

  - Anoniem

  'Zit weer op de goede weg en zal zeker de komende tijd gebruik blijven maken van de hulpmiddelen die je me hebt gegeven. Deze helpen me echt en mijn dank hiervoor. Indien ik je toch nodig mocht hebben, dan weet ik je te vinden. Bedankt voor de begeleiding, heb dit als zeer prettig ervaren en van jou geleerd om dingen anders aan te pakken en meer aan mezelf te denken.'

  - Anoniem
  Sandra Aagenborg
  Sandra Aagenborg
  Psycholoog in Goes

  Beoordeling: 4.8 uit 5
  Op basis van 25 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Also in English
  • Snel op afspraak
  Bel: 085-4014720

  Sandra Aagenborg

  Sandra Aagenborg

  Sandra Aagenborg

  Psycholoog Goes
  • Buiten kantoortijden
  • Relatietherapie
  • Ervaren psycholoog

  Psycholoog Goes

  Psycholoog Goes werkt vanuit een oplossingsgerichte benadering, waarbij je je eigen krachten en mogelijkheden ontdekt. Deze positieve manier van werken is snel en effectief, geeft hoop en maakt verschil.

  Ik houd geen praktijk meer in Goes, maar je kunt bij mij terecht in Schore.

  Psycholoog Goes – Oplossingsgericht werken

  Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Sandra Aagenborg, werkzaam als psycholoog in Schore. In mijn behandeling staan oplossingsgerichte therapie en positieve benaderingen centraal.

  Praten over oplossingen bij Psycholoog Goes

  Praten over problemen vind ik verloren tijd. Ik richt me bij Psycholoog Goes liever op oplossingen in plaats van op problemen. Hiermee verleg je de aandacht naar de situatie waar je naar toe wilt. Dit motiveert, je krijgt er energie van en je weet waar je naartoe werkt.

  Als je veel met je klacht of probleem bezig bent kan het zijn dat je minder aandacht hebben voor de dingen die wel goed gaan. Ik wijs je op de momenten waarop het wel goed gaat en je zult zien dat er een omslag in je denkwijze ontstaat. De positieve dingen krijgen de overhand en worden steeds belangrijker in je leven.

  Wat is Acceptance en Commitment Therapy (‘ACT’)?

  Het kan zijn dat je negatieve gedachten, emoties en sensaties ziet als je vijand. Dat als je geen last meer hebt van angstige of sombere gedachten en emoties, je dán pas gelukkig bent. ACT helpt je om de relatie met je negatieve innerlijke ervaringen te veranderen, zodanig dat je ze niet meer als bedreigend ervaart en ze je niet meer blokkeren om verder te gaan met je leven.

  Daarbij leer je dat onplezierige emoties en gedachten bij het leven horen en dat het vermijden ervan ze alleen maar erger maakt. Je kunt afleiding zoeken en allerlei activiteiten uit de weg gaan, dit helpt echter alleen tijdelijk. Gedachten, emoties en sensaties zijn simpelweg wat ze zijn. Wanneer je het gevecht opgeeft om onplezierige sensaties uit te bannen, dan ben je vrij om je te richten op de dingen die je belangrijk vindt. Je leert om flexibel om te gaan met moeilijke momenten in het leven én je te richten op een waardevol leven en je daar ACTief voor in te zetten.

  Hoe gaan we ACTief aan de slag?

  Door afstand te nemen van je gedachten; dit heet defusie. Om flexibeler te zijn leer je hoe je afstand kunt nemen van nare gedachten door speelse en creatieve opdrachten.

  Je leert dat je de hele dag door een stroom van gedachten produceert. Je kunt ervoor kiezen om op een afstand naar die doorgaande waterval van gedachten te kijken in plaats je door de inhoud van de gedachten mee te laten sleuren.

  Aan de hand van mindfulness leer je om zonder oordeel meer aandacht in het nu te hebben en een gevoel, een gedachte of sensaties te ervaren zonder er tegen te vechten of zonder te proberen deze te veranderen. Je wordt je daarbij meer bewust van jezelf en leer je negatieve emoties te accepteren in plaats van ze te vermijden.

  Je ontdekt je waarden in je leven, je passies, dát gene wat jouw leven de moeite waard maakt. Daar zetten we ACTies en doelen voor uit, zodat je dat waardevolle leven ook echt ACTief gaat beleven!

  Waarom ACT?

  Mijn ervaring is dat als iemand geleerd heeft om ACT in het dagelijks leven toe te passen, er een soort van last van hun schouders valt en er meer energie vrij komt bij die persoon. De vrijgekomen ruimte en energie kan worden besteed aan het invullen van een waardevol leven in het hier en nu. Dit geeft meer ademruimte.

  Klachten

  Je kan met verschillende klachten en hulpvragen bij Psycholoog Goes terecht. Denk bijvoorbeeld aan depressie, angst, fobie, stress, burn-out en gezinstherapie. Meestal zijn er ongeveer vijf sessies nodig om los te komen van je klacht. Dit kan natuurlijk altijd meer of minder zijn maar oplossingsgerichte therapie is over het algemeen een kortdurende en daardoor efficiënte manier van werken. Tussen de sessies door is e-mailondersteuning inbegrepen.

  Aan het eind van de sessie vraag ik altijd hoe je het gesprek hebt ervaren. Ook vraag ik of je mij feedback wilt geven, zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en verbeteren als psycholoog.

  Klachten

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Relatieproblemen (indiv.)
  • Slaapproblemen
  • Zingevingsvragen

  Behandelvormen

  • Oplossingsgerichte therapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands
   Engels

  Aangesloten bij

  Cliënten over Sandra Aagenborg

  Gemiddeld geven cliënten Sandra Aagenborg:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 25 ervaringen
 • Ik ben de afgelopen tijd veel bezig geweest met alle handvatten die jij mij hebt gegeven. Ik besteed aandacht aan mijn waarden en ook het langere termijn denken heeft een groot verschil voor mij gemaakt. Hierdoor maak ik veel meer keuzes vanuit mijzelf maak en kies ik eindelijk voor mijzelf in plaats van wat anderen willen. Ik ben erachter gekomen dat ik toch erg veel bezig was met wat anderen vonden. en daaruit anderen altijd tevreden wilde stellen. Nu voelt het alsof ik zelf meer de touwtjes in handen heb in plaats van anderen.

  - Anne

  Duidelijke uitleg en antwoorden waar ik veel aan heb. En in jou YouTube kanaal en podcasts haal ik veel inspiratie op, en je antwoorden zijn zó duidelijk en helder wat een verademing. Ga zo door op jou unieke wijze! Dit maakt mij mentaal sterker ( is geen woordgrap hoor). Ben blij dat ik jou gevonden heb! Als je nog een keer genomineerd bent of wordt, mijn stem heb je! Ik vind jou een geweldige psycholoog. Je geeft me een heel vertrouwd gevoel alsof ik je al jaren ken. Top!

  - Bert

  Sandra is slim, heeft een praktische instelling, inlevingsvermogen en we hadden meteen een goede klik.

  - Anoniem

  Sandra is slim, heeft een praktische instelling, inlevingsvermogen en we hadden meteen een goede klik.

  - Anoniem

  Rustig en kwam met goede oplossingen voor aanpak van mijn problemen.

  - Anoniem

  Ze laat je zelf in het gesprek tot inzichten en oplossingen komen. Ze stuurt wel, maar legt niks op. Ze geeft duidelijke handvatten waarmee je aan de slag kunt.

  - Anoniem

  Echt onwijs bedankt wat je allemaal voor me gedaan hebt. Het gaat nu heel erg goed met me.

  - Anoniem

  Ik bedank jou voor je luisterende houding, goede vragen en passende opdrachten. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij weer goed kan focussen op de zaken die voor mij belangrijk zijn en waar ik invloed op heb. Dit doet de relaties prive, maar ook op mijn werk goed, waardoor er geen energie meer weglekt naar zaken waar ik geen invloed op heb.

  - Wim

  Sandra, bedankt voor al je hulp met mijn 'monsters'! Steeds minder aanwezig en ik heb de handvatten nu hoe ze aan te pakken. Ik word nog eens mezelf. Heel bijzonder.

  - Ria

  "Doordat ik in de afgelopen winter in een moeilijke periode terecht kwam was ik ten einde raad, even wist ik niet meer waar ik het zoeken moest en alle pijlen waren op mij gericht (dacht ik). Dit zag ik als een negatieve bedoeling en het leek erop dat ik niets meer goed kon doen bij de mensen om mij heen. Mijn reacties en gedachten waren anders dan ooit te voren terwijl ik in mijn leven heel wat opgebouwd heb wat ik zou moeten koesteren en trots op moeten zijn.

  Na meerdere malen de waarschuwingen te hebben gehad dat ik iets moest gaan doen voordat ik alles kwijt zou raken, heeft dat mij tot de beslissing gebracht om Sandra te bellen, zij wist mij in het eerste korte gesprek al zo een goed en vertrouwd gevoel te geven dat daardoor alles weer mogelijk leek. In de 2 weken die we moesten wachten voordat de eerste afspraak met haar stond heb ik (alleen nog maar door ons telefoongesprek) al positieve stappen kunnen zetten. Deze handgrepen van haar waren dus blijkbaar cruciaal en zag nooit in dat praten een oplossing kon zijn. In onze eerste sessie heb ik mijn verhaal kunnen doen en werd er aandachtig naar me geluisterd en op belangrijke punten gevraagd waarom deze omstandigheden gebeurde. Ze liet me inzien op welke manier ik dus wél al het positieve eruit kon halen in plaats van te kijken naar de negatieve dingen. Ook werd ik naarmate vordering in mijn sessie kwam, direct onderbroken als ik iets negatiefs vertelde, hierdoor eindigde het gesprek zoveel positiever dan het begin en kreeg ik kracht om op deze manier een verder te gaan.

  4 weken later ging ik weer naar haar toe voor een 2e sessie die al bijna overbodig was, ze heeft me de goede kant laten zien en mijn besef van trots op wat je hebt is met 100% gestegen, hierdoor zie ik overal weer nieuwe kansen en verlaten de slechte gevoelens mijn gedachten. Als laatste kreeg ik nog een grafiek met uitleg hoe ik met mijn gevoel, gedrag en gedachten verder kon gaan, dit heeft enorm geholpen! Ga door met wat werkt was haar opdracht, en de uitvoering is fantastisch. Na de 2e sessie kreeg ik informatie mee en hebben we besloten geen afspraak meer te plannen, wel kan ik altijd bellen, smsen of mailen als er iets is en natuurlijk is zij de eerste die van mij hoort wanneer ik het zelf niet meer zie zitten. Maar dat lijkt me door deze ervaring niet meer nodig.

  Het is fijn om te weten dat mensen achter je staan, maar nog fijner om dit echt te ervaren als je het even niet meer ziet zitten..."

  - Paula

  "Dank je wel dat je me weer in de goede richting hebt geholpen!"

  - Mike

  "Ik zou de gesprekken met Sandra beschrijven alsof je met een vriend over problemen praat. Ondanks dat het op hoog professioneel niveau is voelt het totaal niet aan als therapie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ik had echt het gevoel dat er geluisterd werd naar wat ik zei. Hier werd dan ook elke keer op teruggekomen en er werden doelen gesteld zodat de progressie duidelijk zichtbaar is.

  Het allermooiste vind ik dat ik zelf het tempo mocht bepalen waarin de vooruitgang geboekt wordt. Sandra pusht niet en laat mij zelf denken wat het probleem is en hoe deze kan worden opgelost.

  Daarnaast ontving ik via de mail ook interessante wetenschappelijke informatie die mij echt geholpen heeft te begrijpen waar ik mee zit. Deze werd in het gesprek al een keer toegelicht zodat er vrijwel geen vragen over zijn. Ook is Sandra een fantastische psychologe die precies weet wat ze doet en zonder dat ik het door heb stuurt naar betere resultaten.

  Ik kan met plezier zeggen dat ik uitkeek naar de volgende sessie en dat ik me aan het einde altijd gehoord voelde en het gevoel had dat ik begrepen werd. Mocht je op zoek zijn naar een psychologe om welke reden dan ook, dan raad ik Sandra absoluut aan! Ik had me geen betere hulp kunnen voorstellen en ik ben Sandra enorm dankbaar voor de tijd en moeite om mijn persoonlijke leven in de juiste banen te begeleiden."

  - Michel

  Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Sandra. Naast inzicht, gaf zij mij ook praktische tools in handen, die toen maar ook nu nog heel bruikbaar zijn in mijn leven. Dat is goud waard. Daarnaast is het heel fijn om met iemand te kunnen praten, die niet oordelend is, en die mij de ruimte gaf om mijn eigen beslissingen te maken. Het gaat nu goed met me, maar het idee, dat mocht ik weer eens vastlopen, dat Sandra er dan is, is heel prettig. Sandra is heel professioneel, maar omdat ze zo hartelijk is, voelt ook een beetje als een vriendin

  - Melissa

  "Je bent een stralend mens met goede ideeën en lekker veel energie die je door kunt geven. Wij noemen dat ‘spiegelneuronen’ en die heb ik ontdekt bij je. Je deelde uit."

  - Mark

  "Bedankt voor je hartelijke ontvangst en je luisterend oor. Je komt ervaren en gedreven over!"

  - Marijke

  "Enkele maanden geleden kwam ik in een hele moeilijke periode terecht, ik wist er niet mee om te gaan de spanning en onrust gierde door mijn lijf. Vaak wist ik niet waar ik het zoeken moest mijn gedachten en reactie s daarop herkende ik niet van mezelf, ik was mezelf kwijt!!!

  Ik besloot hulp te zoeken en kwam met Sandra in contact..het eerste gesprek vond ik spannend, maar het voelde na afloop heel goed en vertrouwd ik voelde mij op mijn gemak bij haar.. Ze liet mijn inzien dat ik het waard was dat ik er mocht zijn en dat ik het eigenlijk allemaal best goed dee, dat ik me niet zo moet laten beïnvloeden door wat iemand tegen mij zegt, Sandra heeft geleerd om mijn grenzen aan te kunnen geven, Nee durven zeggen zonder schuldgevoel, afstand leren nemen van het negatieve, en het accepteren van hoe ik ben, of hoe een situatie is, Sandra leerde me mijn angsten en negatieve gedachten te accepteren te leren herkennen en ze van een afstandje te bekijken zonder hierover te oordelen goed en slecht bestaan niet! En iets moeten moest ik helemaal uit mijn woordenboek schrappen. Sandra is een mooie positieve vrouw die je energie geeft om door te zetten, ik mocht haar ook altijd mailen dat vond/vind ik heel erg fijn.. Ik heb veel van haar geleerd daar ben ik haar heel dankbaar voor, Ik sta sterker in het leven ik weet dat ik nog moet trainen maar ik heb er vertrouwen in, ik probeer me vooral te focussen op wat goed gaat! en vroeger keek ik alleen maar wat niet goed ging en maakte ik het negatieve nog groter...Alles wat je aandacht geeft groeit en nu groeit mijn zelfvertrouwen en hoop met de dag! Dankzij Sandra."

  - Lotte

  Echt een aanrader. Er gaat een wereld voor je open. En als je ervoor gaat (wat ik doe) dan verandert je leven in positieve zin. Je leert om te gaan met de zorgen en moeilijkheden. Je gaat ze niet proberen weg te werken maar je leert, samen met je rugtas, toch relaxed te leven

  - Liselot

  "Sandra, bedankt voor je heldere inzichten. Ik heb nu geleerd anders om te gaan met problemen, sta sterker in het leven! Ik richt me nu op mijn sterke kanten en op wat goed gaat, dat helpt enorm. Vroeger bekeek ik alleen de negatieve kanten van een situatie of probleem. Nu niet meer! Nogmaals bedankt!"

  - Jos

  "Wij willen je heel erg bedanken voor je hulp!  Op een of andere manier heb je toch echt ons huwelijk in een nieuw vaarwater gezet."

  - Joep en Alexandra

  Ik wil jou heel erg bedanken voor je hulpverlening. Ik heb echt veel aan jou tips en trucs gehad! Super bedankt en heel veel succes met je praktijk Sandra!!!

  - Ingrid

  "Ik wil je bedanken voor je inzet. Dank zij onze gesprekken kreeg ik alles weer helder voor ogen en nu weet ik weer waar ik heen wil en hoe ik dat het beste kan doen!'

  - Clara

  Hartelijk bedankt voor je hulp. Vooral het waarnemen zonder oordeel is voor mij erg waardevol. Ik ga de komende tijd zeer zeker genieten van mijn nieuwe verworven wijsheden!

  - Anoniem

  Ik ben nu het leren loslaten en mijn eigen ik aan het accepteren met jouw tips gaat dat al veel beter.

  - Anoniem

  "No nonsense en geen gewroet in je verleden!  Je voelt je direct op je gemak bij haar , een klik dus!  Haar werkwijze ACT is een oplossingsgerichte werkwijze gebaseerd op mindfulness maar nix geen zweverig gedoe: je wordt er ontspannen van , leven in hier en nu! Moeilijke situaties leer je het hoofd te bieden door niet voor monsters weg te lopen maar ze mee te nemen en "gewoon" te gaan. Na oefening lukt je dat( weet ik zeker !) ook nee zeggen wordt je geleerd! Leven naar wat jij belangrijk vind naar jouw waarden! Het voelde bijna niet als therapie ook veel gelachen om situaties waar je destijds in verzeild was geraakt en nu anders benaderd.  Slechts na 5 maanden zeg ik:"MET EEN LACH EN EEN TRAAN, KOM JE VROLIJK BIJ SANDRA VANDAAN !!"

  - Anoniem

  'Zit weer op de goede weg en zal zeker de komende tijd gebruik blijven maken van de hulpmiddelen die je me hebt gegeven. Deze helpen me echt en mijn dank hiervoor. Indien ik je toch nodig mocht hebben, dan weet ik je te vinden. Bedankt voor de begeleiding, heb dit als zeer prettig ervaren en van jou geleerd om dingen anders aan te pakken en meer aan mezelf te denken.'

  - Anoniem

  Contact