Psycholoog Utrecht - Corline van den Hooven
Maak kennis met onze behandelaar.
Corline van den Hooven
Corline van den Hooven

Psycholoog Utrecht

Mijn naam is Corline van den Hooven, ik ben in 1963 geboren in Den Haag. Mijn ouders scheidden toen ik zeven was.  Ongebruikelijk voor die tijd. En onbegrijpelijk voor mij - ‘hoe kunnen twee mensen die van elkaar houden uit elkaar gaan?’

Met hun scheiding was mijn interesse voor psychologie geboren. Ik ging psychologie studeren. Zowel klinisch als sociaal; ik wilde niet alleen weten wat zich binnen mensen afspeelt, maar ook tussen ons.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Utrecht

Het is een samenspel van jou en mij, of beter: mijn kennis, ervaring en de therapieen die ter beschikking staan.

In de eerste gesprekken vinden we een vorm die het beste bij jou past, waar je je gemakkelijk bij voelt, die je stimuleert écht in contact te komen met jezelf. Het vinden van die vorm en het daarna invullen ervan vraagt commitment. Van jou en van mij.

Ik verwacht eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van mij verwachten.

Tarief en duur

Een individueel consult kost €125,- en duurt 60 minuten. Een afspraak voor relatietherapie kost €150,- en duurt ook 60 minuten.
De bovenstaande kosten zijn inclusief 21% BTW.

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Over mij

Mijn ontwikkeling als psycholoog en als mens gaan hand in hand. Ik ben er van overtuigd dat de ervaringen in mijn leven bijdragen aan mijn kwaliteit als psycholoog. Door mijn persoonlijke geschiedenis ken ik de binnenkant van de klachten die ik behandel.

In 1989 studeerde ik af en begon een glansrijke carrière als communicatie-trainer, supervisor en docent. Eerst aan de Universiteit en vanaf 1995 als zelfstandig ondernemer. Heel succesvol. Maar in 2000 zat ik ineens met burnout thuis.

In de periode daarna verschoof ik het accent. Van trainer naar counselor. Ik werk nu één op één met mensen en vind met hen uit op welke manier zij zichzelf en, bij een relatietherapie, elkaar in de weg zitten. Ik help ze weer terug te keren; naar wie ze zijn. Die momenten zijn het meest vervullend: dat iemand weer gaat stralen, zichzelf hervindt, in beweging komt.

Clientervaringen Corline van den Hooven

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Eveline over Corline van den Hooven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik heb een poos als een zombie geleefd. Ik ging maar door, bleef maar gaan, verloor mezelf hierin totaal. Na de sessies voel ik me heel anders. Het zware MOETEN is weg, mijn humor is terug. Ik ben alerter en nieuwsgieriger geworden in depositieve zin van het woord. Ik vraag me bij dingen af of ik het écht wel wil, ben meer in contact met mezelf en geniet veel meer van het leven.

Ik ben geen zombie meer ik BEN er nu gewoon”.

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Utrecht.

Corline van den Hooven
Voetiusstraat 3
3512 JL Utrecht

Contactgegevens van Corline van den Hooven

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht