Cliënt ervaringen Ellen Huijsmans
Maak kennis met onze behandelaar.

Cliënt ervaringen Ellen Huijsmans

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Milou
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ellen is toegankelijk en geeft vertrouwen. Ze is haarscherp in het doorvertalen van de besproken onderwerpen naar het door mij vertoonde gedrag in mijn relatie, binnen vriendschappen en op het werk. Hierbij heeft Ellen mij geholpen om mijn krachten beter te benutten. Daarnaast heeft zij mij geleerd om te delen en mijzelf de ruimte te gunnen om er gewoon te zijn. Ellen haar directe en helder manier van communiceren zorgt ervoor dat je niet kan duiken, haar op de persoon afgestemde tips & trucs zorgen dat je vrijwel direct aan de slag kan om een ontwikkeling door te maken. Kortom, een effectieve en persoonlijke benadering om beter in het leven te staan.
Gerbrand
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Dromen, durven en doen. Daar is het vaak over gegaan in onze gesprekken. Hoe toepasselijk want ik had mij geen betere beslissing kunnen wensen dan bij jou aan te kloppen voor hulp. Met jouw warme uitstraling, geduld en professionele scherpte is het jou gelukt mij te helpen in mijn ontwikkeling. Je dringt door tot de kern, zorgt dat ik zelf de weg vind en zette mij aan om mijn weg te bewandelen.
Je bent een mooi mens en een bijzondere psycholoog / coach. Op mijn verdere pad zal ik jou onthouden en hopelijk ook wat van de door jou geboden wijsheid mogen toepassen."

Harold
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

" Rake analyses en concrete handvaten waar je direct mee aan de slag kan. Gesprekken in een omgeving en sfeer waar je volledig je hart kan luchten. Bij Ellen ben je geen nummer, maar vooral een persoon. Dank."

Jeroen
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Enige tijd geleden ben ik bij Ellen terecht gekomen met de vraag mij te helpen om mijn gedachten weer op gang te helpen. Ik had zelf het gevoel dat ik geen controle meer had over bepaalde ideeën en gevoelens, het gebeurde me gewoon.

Ik was op zoek naar iemand die ter zake deskundig was en toegankelijk maar ook iemand met een moderne en frisse kijk op zaken. Ik bleek in Ellen de juiste persoon gevonden te hebben. Vanuit haar methodiek heeft ze mij weer in de juiste richting geholpen.

In de open gesprekken wist ze keer op keer de vinger op de zere plek te leggen en mij te helpen met het anders hiernaar te kijken. Dit op een erg prettige, maar doeltreffende manier."

Ellen
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb alle afspraken van Ellen als heel fijn ervaren. Het was een grote stap om daadwerkelijk een afspraak te durven maken wat daarom veel tijd heeft gekost. Ellen maakte het voor mij mogelijk om nog veel meer grote stappen te zetten in een vrij korte periode. Ik had niet verwacht dat met zo relatief weinig woorden en adviezen er zoveel kan veranderen in de manier van denken.

Bij Ellen voelde ik me altijd erg op mijn gemak, ze luisterde goed en met behulp van korte theoretische uitleg en kleine huiswerk opdrachtjes maakte ze me meer bewust van mezelf en wat ikzelf wil. Voor nu ben ik nog niet op het punt dat ik helemaal tevreden ben over mezelf maar ik ben (ondanks dat ik al twee/drie maanden geleden mijn laatste afspraak heb gehad) nog steeds aan het leren met de tips en adviezen die Ellen me heeft mee gegeven.

Bij een kleine (of soms wat grotere) tegenslag denk ik altijd terug aan wat Ellen me heeft verteld waardoor ik redelijk vlot mezelf weer kan herpakken. Ik merk dat het ook steeds meer een automatisme wordt om me op deze manier te gedragen en te denken, daarom ben ik heel trots op mezelf maar vooral Ellen ook heel erg dankbaar. Mijn leven is van een 5,5 tot mager 6je gemiddeld nu al naar een dikke 7 gegaan en ik weet zeker dat daar nog wat bovenop gaat komen!"

Tirza
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ellen zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, waardoor ik niet bang was om mijn hart bij haar te luchten. Ze onthoud werkelijk alle namen en gebeurtenissen en is ook geïnteresseerd in niet- probleem gerelateerde dingen wat een gesprek erg fijn maakt.
Door haar kwam ik er achter dat ik niet de enige ben en heb ik de handvatten gekregen om er zelf voor te gaan.

Door haar ben ik weer gelukkig!"

Ben
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb de consulten met Ellen als zeer prettig ervaren. Dit komt vooral doordat Ellen goed luistert en niet oordeelt.
Daarnaast is alles bespreekbaar, waardoor je met een 'compleet' gevoel de praktijk verlaat. Ze bekijkt 'problemen' vanuit verschillende perspectieven en bespreekt deze. Dit geeft meer dan genoeg input om over na te denken.
Ellen heeft mij geholpen om bepaalde denkpatronen te doorbreken. Nu kan ik een stuk beter kan omgaan met mijn initiële problemen.

Ellen, nogmaals dank!"

Louisa
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Tijdens een onzekere periode in mijn leven waardoor ik fysiek en mentaal niet lekker in mijn vel zat heb ik Ellen gevraagd mij te begeleiden. Een mooie en fijne ervaring. Ellen heeft een bijzondere combinatie van 'ratio'/zakelijkheid en een zeer sterk ontwikkelde intuïtie. Dit werkte voor mij uitstekend. Ik voelde me begrepen en veilig. Ellen is een moderne psycholoog die resultaatgericht en zeer persoonlijk te werk gaat. Niet alleen is zij een goed luisteraar maar ze komt ook met veel concrete en realistische ideeën en tips die goed aansluiten. Ik raad haar absoluut aan."

Leslie
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Nadat ik besefte dat ik niet alleen uit m’n minder goede periode kwam, kwam ik terecht bij Ellen. Daar kon ik mijn hele verhaal kwijt zonder me schuldig, opgelaten of gegeneerd te voelen. Ze had al snel door wat mijn valkuilen waren en was daar ook helder en eerlijk in, daar kon ik al snel mee verder en voel me sinds ons eerste gesprek alweer een stuk beter en heb nu weer het gevoel dat ik alles aan kan. Het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft en dat je altijd terug kan komen geeft een goed en rustig gevoel".

 

Nicole
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb Ellen leren kennen toen ik een tijdlang niet lekker in mijn vel zat. Ik vond het moeilijk om hier zelf uit te komen dus besloot ik haar hulp in te roepen, en met succes. Ellen heeft mij ontzettend veel geleerd over mezelf, over welke kwaliteiten ik meer moest waarderen in mezelf en welke factoren in mijn leven stabiel moeten blijven en welke ik moest loslaten.
Ze heeft me geleerd om een positieve instelling te hebben en dus zo mijn eigen geluk te maken. Ik kon altijd bij haar terecht en na ieder gesprek ging ik vol vertrouwen in mezelf weg. Ellen hielp me door op een open en vooral positieve manier over dingen te praten en me anders naar bepaalde zaken te laten kijken. Dit alles gebeurde altijd in een rustige, vooruitdenkende en vooral behulpzame en begripvolle sfeer.
Ik zou Ellen aan iedereen aanraden als psycholoog, ik ben haar heel dankbaar voor alle hulp, heb veel van haar geleerd en ben dankzij haar klaar voor de volgende fase van mijn leven".

Esther
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik heb Ellen ervaren als iemand die de gave en deskundigheid heeft om dwars door je heen te kijken. Ze heeft mij enorm geholpen om inzicht in mijzelf te krijgen. Haar persoon en haar methodes van werken zijn erg prettig en ik zou haar daarom ook zeker aanraden als psycholoog".

Peter en Rianne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Onze vraag aan Ellen was: help ons om minder onnodige discussies te hebben. We zijn vijf jaar bij elkaar en erg gelukkig samen. Toch merkten we dat we vaak dezelfde irritaties hadden, vooral toen de drukte toenam na de geboorte van ons dochtertje een jaar geleden.
We zochten iemand die ons praktisch en met humor kon helpen. Geen ellenlange sessies waarin je jeugd wordt besproken, maar goede tips waar je direct iets mee kunt in het hier en nu.
We hebben de coaching van Ellen als bijzonder prettig en zeer effectief ervaren. Het voelt alsof de 'angel' echt uit ons probleem is gehaald, de scherpe kantjes zijn eraf. Ellen is heel betrokken, denkt echt met je mee. En ze houdt het gesprek luchtig, we hebben ook vaak gelachen samen! Ellen geeft daarnaast veel praktische tips. Ook lucht het gewoon op om haar te vertellen waar je mee zit.
In totaal hebben we drie sessies met Ellen gehad. Voor ons was dat genoeg, Ellen laat je helemaal vrij in hoeveel sessies je plant. Als we weer eens iets hebben, weten we Ellen te vinden. Ellen, hartstikke bedankt!"

Iris
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Doordat ik geleerd heb om mijn angst bij het autorijden te relativeren en handvatten heb gekregen hoe ik met angst om kan gaan, durf ik weer alleen in een auto te stappen. En vind ik het zelfs nu een beetje leuk! Wat ik niet meer verwacht had".

Erik
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Tijdens het rollenspel kwam ik tot de ontdekking wat het verschil tussen de ademhaling uit de buik en uit de borst is. Bij een defensieve houding heb ik de neiging snel te praten en uit mijn borst te ademen. Waardoor ik nog meer stress kreeg. Doordat de gesprekken gecombineerd met diverse rollenspellen zijn gegeven, was het duidelijk en begrijpelijk maar ook confronterend, juist die momenten waren de meest leerzame momenten. De assertiviteitstecnieken pas ik nog steeds bewust in de praktijk toe."

Marijke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Door de coaching kan ik een beter onderscheid maken tussen situaties die ik zelf moet/kan oplossen, die ik samen met anderen kan oplossen en die door anderen opgelost moeten/kunnen worden. Ik heb geleerd dat ik geloofwaardig en betrouwbaar ben door direct feedback te geven en niet meer te wachten op het juiste moment of het maar in te slikken. Naar aanleiding van mijn coachingsgesprekken heb ik mijn gedragspatroon kunnen veranderen. Ik ben in mij gedrag meer geworden die ik ben."

Myrthe
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Mijn vader overleed vorig jaar na een ziekbed van 3 jaar. Na die jaren van angst, onzekerheid, zorg en enorm verdriet wist ik niet goed wat er allemaal met me gebeurde toen alles 'achter de rug was'. Welke emoties er los kwamen, maar ook wat ik juist niet voelde. Zo kwam ik bij Ellen terecht. Vooral om uit te vinden wat normaal is. Na alles wat ik heb mee gemaakt en om wat handvaten te krijgen om verder te gaan met mijn leven en mijn gevoel weer een beetje op orde te krijgen. En in een paar sessies is dat precies wat Ellen heeft gedaan. Ze heeft mij inzicht gegeven in wat er allemaal met je gebeurt in een rouwproces en ze heeft me geholpen mijn gevoel en gedachten te ordenen. Ellen luistert, houdt je een spiegel voor en komt met nuttige, praktische adviezen waar je zelf direct verder mee kan. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik in een klinische behandeling voor mijn verdriet terecht was gekomen. Ellen is warm, oprecht, praktisch, oplossingsgericht en down to earth. Het heeft mij enorm geholpen om te accepteren wat er allemaal met je gebeurt tijdens en na zo'n periode en hoe je daarmee verder leeft."

Elisabeth
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Vorig jaar raakte ik burnout en kreeg via het internet Ellen als therapeut. Door haar leerde ik snel mijn negatieve toekomstbeeld om te zetten in een positieve. Haar intuïtie zorgde ervoor dat ik steeds op het goede moment testen of boeken aangereikt kreeg waar ik flinke stappen mee kon maken. Ze kan heel goed luisteren en de juiste conclusies trekken. Ook is ze zeer motiverend en geeft goede aanmoedigingen op het juiste moment! Ik was door haar doeltreffende hulp al snel weer op de werkvloer. Het was ook belangrijk dat ze mij confronteerde met moeilijke vragen. Eindelijk heb ik met haar hulp mijn moeilijkheden tot op de bodem onderzocht en zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet!"

Manon
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Er is mij een spiegel voorgehouden, die niet zozeer confronterend was, maar vooral zeer constructief. Ik heb nuttige handvatten gekregen, waarmee ik aan de slag kon gaan om gedrag waar ik last van heb direct aan te pakken. Je moet het uiteraard zelf doen, maar de begeleiding zorgde ervoor dat juist dit onderdeel gestimuleerd werd, waardoor het zo leerzaam werd. Ik heb een nieuwe, spannende weg ontdekt, die nog lang niet is afgelegd, maar die nu al een stuk minder zwaar voelt. Sterker nog: ik heb er juist meer plezier in gekregen om er hard aan te werken! Het is een fantastische ervaring, waarin veel praktijkoefeningen gecombineerd worden met theoretische uitleg. Ik gun iedereen zo'n ervaring."

Lianne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Als je, zoals ik, ergens wel weet je wat je anders zou willen doen, ziet dat je huidige aanpak niet werkt, maar je toch niet tot verandering komt: praat met Ellen.
Ze heeft me geholpen om mijn problemen te verhelderen, verder te kijken en tot constructieve oplossingen te komen. Oplossingen die bij mij passen. Er is echt een last van mijn schouders gevallen. Veel dank voor de professionele, prettige en persoonlijke gesprekken!"

Christel
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Na twee ongelukken vlak achter elkaar, had ik geen vertrouwen meer in het verkeer. Ik zat niet lekker in mijn vel en elke keer als ik de weg op ging zag ik allemaal obstakels. Toen mijn vriendinnen weg gingen om te reizen, besloot ik dat het tijd was om wat aan deze angst te doen. Ik kwam uiteindelijk op Ellen haar website terecht en dit nodigde mij uit. Het is voor mij erg belangrijk dat het klikt, want anders praat ik niet en helpt het allemaal dus niet. De klik was er en ik merkte dat ik makkelijk kon vertellen en dat ik reacties kreeg waar ik zeker wat aan heb gehad en die ik ook zeker mee zal nemen. Ik heb twee EMDR behandelingen gehad en deze hebben heel goed geholpen. Ik ben ontzettend blij dat ik toen de stap heb gezet, want ik ben nu veel rustiger in het verkeer en durf weer meer. De rest zal verder moeten slijten, maar het ergste is voorbij dankzij de sessies bij Ellen. Nogmaals heel erg bedankt!"

Willem
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb je leren kennen als een warme betrokken persoon die goed kan luisteren en op de juiste momenten rake opmerkingen kan plaatsen. Sommige gesprekken waren wat pijnlijk: ik had het nodig om keihard de spiegel getoond te krijgen en op die manier me bewust te worden van mijn eigen gedrag. Je hebt me geleerd dat het niet de omstandigheden zijn maar de manier waarop ik daarmee om ga die bepalend is voor hoe ik me voel. Wat ik vooral kwijt ben geraakt is de angst om uit balans te raken. ik weet nu dat ik sterk ben en het niet "eng" is om emoties te hebben."

Lisa
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De oplossingsgerichte werkmethode van Ellen is erg prettig. Je ervaart al snel vooruitgang."

Geert
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Vanaf het begin heb ik me bij Ellen op mijn plek gevoeld. Bij haar heb ik mij geen moment geremd gevoeld om mijn verhaal of belevenissen te bespreken. Zij heeft me geduldig aangehoord, de juiste vragen gesteld, en me laten beseffen dat ik door kleine veranderingen een heel groot effect kan bereiken. Ze heeft me gestimuleerd om de confrontatie met mezelf aan te gaan, en me daar de technieken voor bijgebracht."
 

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Ellen Huijsmans