Cliënt ervaringen Kay van der Grift

Cliënt ervaringen Kay van der Grift

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Helena
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Zij heeft door haar fijngevoeligheid en deskundigheid erg veel voor mij betekend. Door haar inlevingsvermogen, vriendelijkheid en uitermate goede adviezen kwam ik er sneller bovenop dan ik ooit voor mogelijk hield. Het was door de behandeling bij haar dat ik weer goed functioneer, dingen doe die ik interessant vind en weer plezier in het leven ervaar. Ik ben Kay ongelooflijk dankbaar en heb erg veel respect voor haar werkwijze."

Tanja
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Wij hebben de therapie bij Kay als zeer prettig ervaren. Het resultaat van haar bescheiden, doch doelmatige houding en hulp tijdens de therapiesessies heeft mijn dochter en mij nader tot elkaar gebracht. De contextuele therapie was precies wat wij nodig hadden. We hebben Kay als integer en sympathiek ervaren. Het heeft ons het mooiste cadeau opgeleverd dat je kunt bedenken, nl. een versterkte en goede band tussen moeder en dochter. Dank je wel Kay!"

Nanda
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Bij Kay heb ik leren inzien dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik dingen mag voelen en moet voelen om ze te accepteren. Kay heeft mij hiermee enorm geholpen! De gesprekken verliepen soepel en heel rustig. Kay stelde precies de juiste vragen en daardoor gaf ik antwoorden die mij erg bewust gemaakt hebben van een heleboel situaties!".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Kay van der Grift