Therapie Eemnes - Betrokken begeleiding bij psychische klachten
Kay van der Grift
Kay van der Grift

Therapie Eemnes

Ik breng je graag weer in verbinding met jezelf: waar heb je last van en hoe voel je dat in je lijf? Dat bewustzijn neem ik mee in de behandeling, zodat je weer met jezelf in contact kunt komen.  Ga in behandeling bij Therapie Eemnes.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Therapie Eemnes - Betrokken begeleiding

Ik wil er op een diepgaande manier voor je kunnen zijn en heb tijdens mijn sessies een sterke focus op gewaarwording en bewustzijn. Tijdens mijn therapie laat ik je met jezelf in contact komen en gaan we op zoek naar de dingen die wél goed gaan. Als je weet waar je je kracht vandaan haalt, dan kun je de moeilijke dingen steviger aanpakken.

Ruimte om te veranderen

Mijn kracht ligt in mijn invoelend vermogen, om analytisch te denken. Als je bij Therapie Eemnes aanklopt voor hulp dan begin ik altijd bij het probleem. Waar loop je zelf tegen aan en wat wil je. Dan kijken we samen naar waar het vast loopt en leggen we de verbinding met eerdere ervaringen.

Vaak loop je namelijk in het heden tegen dingen aan die daarmee te maken hebben; je reageert bijvoorbeeld nu nog op een manier die eerder wel passend was, maar die je nu juist in de weg staat. Als dit boven tafel is gekomen krijg je inzicht en wordt je je bewust van je probleem. Dan ontstaat er ruimte om te veranderen. Daarna kun je langzaam dingen anders gaan doen.

Relatietherapie Eemnes geeft jullie inzicht

Relatietherapie is een belangrijk pijler binnen mijn praktijk. Sinds kort geef ik ook samen met mijn partner relatiecoaching aan koppels. Dat heeft een zekere meerwaarde omdat je dan niet één, maar twee mensen tegenover je hebt zitten.

Voor ons is het dan makkelijker om meervoudig partijdig te zijn en dat heeft weer positieve effecten op jullie behandeling. Ook voor het zoeken naar een balans in samengestelde gezinnen kun je bij ons terecht.

Tarief en duur

Een afspraak kost 96 euro en duurt 60 minuten. Voor de avond geldt 120 euro en de duur is 60 minuten. De afspraak, voor jullie samen, bijvoorbeeld relatietherapie, kost 192 euro en duurt 75 minuten. Voor de avond geldt 230 euro voor 75 minuten.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doet dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
LVPW: 690
RBCZ: 401080R
AGB -code zorgverlener: 90-041588
AGB- code praktijk: 90-50414
VCW: H11006
BAMW: 461000684

Contact met Therapie Eemnes

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avonduren, of mail naar Therapie Eemnes (vlakbij Hilversum en Huizen) ter attentie van Kay van der Grift. Ik leer je graag kennen!

Therapie Eemnes - Over Kay van der Grift 

Ik heb altijd werk willen doen dat betekenis had voor mensen. Daarom ben ik 1993 begonnen met de opleiding HBO Psycho Sociaal Werk in Amsterdam. Toen is eigenlijk al meteen de gedachte ontstaan om ooit een eigen praktijk te starten. Ik vind het namelijk heel bijzonder om zo betrokken met mensen te werken. Dat je dat vertrouwen wordt gegeven is het mooiste aan mijn vak. Het is een heel fijn idee als je iemand een stukje verder hebt kunnen helpen.

Die eigen praktijk kwam uiteindelijk vijf jaar geleden, want na het HBO heb ik verder gestudeerd. Ik volgde eerst nog een 4-jarige opleiding bij de Leerschool voor Contextuele Hulpverlening en Therapie in Utrecht en vervolgens heb ik nog twee jaar de opleiding Partnerrelatietherapie gedaan aan de School voor Relatietherapie in Antwerpen.

Breed scala aan klachten

In mijn praktijk behandel ik sindsdien een breed scala aan klachten. Ik krijg mensen over de vloer met hechtingsproblemen, angst- en paniekstoornissen, of juist een burn-out. Maar ik kan je ook helpen als je bent vastgelopen in een bepaalde relatie bijvoorbeeld, of als je hulp nodig hebt met het verwerken van verlies en traumatische ervaringen.

Eigen intuïtie

De afgelopen jaren heb ik tijdens mijn werk geleerd om steeds meer op mijn eigen intuïtie af te gaan. Te vertrouwen op wat ik in huis heb. Ik gebruik niet alleen bepaalde methodieken, maar kan ook steeds beter de ervaringen uit mijn eigen rugzakje voor je inzetten.

Verbetering van de kwaliteit van je leven

Eigenlijk is iedereen die in mijn praktijk komt op zoek naar een verbetering van de kwaliteit van zijn leven. Daar help ik je mee door betrokken en deskundige hulp te bieden. Ik focus op de verbinding die je met jezelf en anderen hebt. Aandacht voor jezelf is namelijk één van de belangrijkste aspecten om beter te worden.

Contact met Therapie Eemnes

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in de omgeving van Eemnes, Hilversum en Huizen? Bel voor een afspraak of mail naar Therapie Eemnes ter attentie van Kay van der Grift. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over de behandeling bij Therapie Eemnes

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Nanda over Kay van der Grift psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Bij Kay heb ik leren inzien dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik dingen mag voelen en moet voelen om ze te accepteren. Kay heeft mij hiermee enorm geholpen! De gesprekken verliepen soepel en heel rustig. Kay stelde precies de juiste vragen en daardoor gaf ik antwoorden die mij erg bewust gemaakt hebben van een heleboel situaties!".

Contactgegevens van Kay van der Grift

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Eemnes

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Eemnes.

Kay van der Grift
Fazantenhof 84
3755 EJ Eemnes