Cliënt ervaringen Shirley Ronnes

Cliënt ervaringen Shirley Ronnes

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Vera
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Shirley is een prettig, betrokken persoon waarbij ik me snel op mijn gemak voelde. Door haar feedback en samenvatting van onze gesprekken kon ik de stappen maken die ik nodig had om kritisch naar mezelf te leren kijken. Ze bood me een breder perspectief en inzicht.

Paul
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Bij Shirley no escape! Ze heeft mij goed en adequaat geholpen met een thema waarbij zij haarfijn de structuur vasthoudt. Dit in een veilige en vertrouwenwekkende omgeving. Ik kan haar aanbevelen!

Naomi
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 “In mijn gesprekken met Shirley heb ik geleerd om breder en genuanceerder te kijken naar mezelf. Ze wist met simpele vragen snel inzicht te geven in alle grijstinten die er tussen zwart en wit zitten.”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Shirley Ronnes