Psycholoog Woerden - Shirley - Relatietherapie en Relatieproblemen
Shirley Ronnes
Shirley Ronnes

Psycholoog Woerden

Heb je relatieproblemen? Zitten jullie vast in een terugkerend negatief patroon? Relatieproblemen zijn complex en kosten veel energie. Je wilt aan je relatie en communicatie werken en dat patroon doorbreken, maar jullie komen er (nog) niet uit. Goed dat je hulp zoekt, ik wil jullie hier graag in begeleiden. Ik ben gespecialiseerd in individuele relatieproblematiek en relatietherapie.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Woerden - Je verhaal vertellen

Mijn naam is Shirley Ronnes, psycholoog en relatietherapeut in Woerden. In mijn praktijk help ik stellen die zijn vastgelopen, in een sleur zitten of een bepaald conflict hebben. Ik vind het belangrijk om daarbij te focussen op het positieve. Ik richt de aandacht op wat goed gaat, hoe het beter kan en wat energie geeft.

Ik neem de tijd

Het maken van een afspraak kan een hele drempel zijn, daarom besteed ik doorgaans veel tijd aan de kennismaking. Jullie zijn allebei even belangrijk en ik neem de tijd om naar beide kanten van het verhaal te luisteren. Je moet daarbij wel beseffen dat jullie zelf verantwoordelijk zijn voor het proces. Ik help en bied begeleiding, maar ik heb niet de oplossing in handen. Daarvoor moeten jullie zelf aan de slag.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is bedoeld om de situatie helder te krijgen. Wat is jullie achtergrond? Hoe zijn jullie bij elkaar gekomen? Ik probeer zo breed mogelijk te kijken en jullie kunnen allebei je verhaal doen. Vervolgens gaan we onderzoeken waar jullie als stel vastlopen en brengen we het probleem in kaart.

Richten op het positieve

Eenmaal begonnen met het traject richt ik mee graag op de positieve kant. Als je boos bent op de ander zit daar iets achter wat blijkbaar heel belangrijk voor je is. En achter elke irritatie zit een goede intentie die niet wordt gezien. Daar gaan we mee aan de slag. Ik kijk als psycholoog naar behoeftes, verlangens en intenties.

Praktische aanpak

Ik maak tijdens onze sessies veel gebruik van EFT en werk ik graag in het hier en nu. Wat mij kenmerkt is diepgang, maar ik hou ook van een praktische insteek. Ik denk dat dat een mooie combinatie is. Ik houd me bezig met gedrag, en kan processen en patronen analyseren. Ik zie iets gebeuren in het communicatiepatroon en maak je daar bewust van.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Woerden

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel of stuur een e-mail naar Psycholoog Woerden ter attentie van Shirley Ronnes. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Woerden - Over Shirley Ronnes

Gefascineerd door relaties

Al tijdens mijn studie psychologie was ik gefascineerd door relaties en relatietherapie, maar ik heb me daar pas op een later moment in gespecialiseerd. Na mijn opleiding heb ik eerst een tijd gewerkt bij een trainingsbureau en veel ervaring opgedaan op het gebied van communicatie, conflicthantering en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn droom najagen

Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik de stap gezet om me om te scholen tot relatietherapeut en een eigen praktijk te beginnen. Dit is mijn droombaan: ik vind het ontzettend intrigerend en kan geen genoeg krijgen van dit werk. Waarom werkte het eerst wel tussen twee mensen en waarom nu niet meer? Dat soort onderwerpen vind ik ontzettend interessant.

Je relatie is je basis

Ik vind het boeiend om te zien hoe relaties werken, communiceren, veranderen, beginnen en eindigen, maar daarnaast is het ook heel dankbaar werk. Mensen worden met mijn hulp weer gelukkiger. Je relatie is je basis en heeft veel invloed op je hele functioneren. Als het thuis niet goed gaat, dan werkt dat ver door in bijvoorbeeld het ouderschap of op je werk. Ik kan daarin bijdragen als relatietherapeut.

Contact met Psycholoog Woerden 

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel of stuur een e-mail naar Psycholoog Woerden ter attentie van Shirley Ronnes. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Woerden

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Naomi over Shirley Ronnes psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 “In mijn gesprekken met Shirley heb ik geleerd om breder en genuanceerder te kijken naar mezelf. Ze wist met simpele vragen snel inzicht te geven in alle grijstinten die er tussen zwart en wit zitten.”

Contactgegevens van Shirley Ronnes

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Woerden

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Woerden.

Shirley Ronnes
Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden