Psycholoog Baarn - verbreek je patronen en kom in beweging
Astrid Williamson
Astrid Williamson

Psycholoog Baarn - Astrid Williamson

Wat denk jij nodig te hebben om gelukkig te zijn? Een groot huis, mooie auto en een baan met prestige? Velen denken van wel. Maar ik wil je juist meegeven: ga eens op de kleine dingen letten die je een goed gevoel geven. Waar haal je echt voldoening uit? Psycholoog Baarn geeft inzicht.

Afspraken zijn ook in de avonduren en in Amersfoort en Utrecht mogelijk. Therapie is ook in het Engels mogelijk!

Psycholoog Baarn - Astrid Williamson

Tijdens de sessies probeer ik je aan het denken te zetten om zo jouw innerlijke kracht te vinden. Ik ben Astrid Williamson, psychologe in Utrecht, Amersfoort en Baarn. Ik behandel onder andere angstklachten, somberheidsklachten, relatieproblematiek en rouw- en verliesverwerking. Overige klachten staan hier rechts in het rijtje. Twijfel je of ik jouw klacht kan behandelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd naar jouw verhaal

Ons eerste gesprek, ook wel het intakegesprek, draait vooral om jouw verhaal. Ik ben benieuwd naar jouw levensloop en naar je huidige situatie: hoe woon je, werk je en hoe is je thuissituatie. De antwoorden hierop geven mij veel informatie over jou, de gebeurtenissen en jouw keuzes in het verleden hebben ten slotte geleid tot wie jij nu bent.

Ook wil ik jouw verwachtingen van de therapie graag horen. Wat hoop en/of wil jij bereiken? Hoe gemotiveerd ben je? Motivatie is een belangrijk element, want je zal zelf aan het werk moeten met de handvatten die ik je geef. Je zal dan ook regelmatig een opdracht mee krijgen voor de volgende sessie.

Fijn gevoel

Ik ben een begripvolle en empathische therapeute, maar ik schroom niet om moeilijke onderwerpen aan te kaarten. Ik zal niet altijd dingen zeggen die je leuk vindt om te horen, maar het is ook verantwoordelijkheid naar jou om confronterend te zijn. Soms is een gesprek dus minder leuk, maar het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt over jezelf en over je klachten. Daarom leg ik regelmatig de focus op positiviteit.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Baarn duurt 60 minuten en kost € 95. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee of meer personen, duurt 90 minuten en kost € 150.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Baarn

Meer weten over Psycholoog Baarn of meteen een afspraak maken? Bel dan gerust naar Psycholoog Baarn ter attentie van Astrid Williamson. We nemen graag de tijd voor je!

Psycholoog Baarn - Astrid Williamson

Als klein kind was ik al gepassioneerd om anderen te helpen. Destijds kwamen vrienden al naar mij toe voor een luisterend oor. Daarnaast is mijn vroegere gezin ietwat bijzonder. De situaties in mijn jeugd hebben mij al heel veel geleerd. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu niet snel oordeel over bijzondere situaties of andere mensen.

Van de universiteit naar een eigen praktijk

Aan de Universiteit van Utrecht heb ik psychologie gestudeerd. Hiervoor heb ik gewerkt met verstandelijk beperkten met een dubbele diagnose. Wat mij niet geheel lekker zat was het werken in een grote instelling, ik wilde therapie op maat kunnen bieden.
De logische volgende stap was mijn eigen praktijk. Hierin kan ik de therapie op maat bieden die ik wil bieden, zonder de beperkingen van een instelling.

Contact met Psycholoog Baarn

Wil je meer weten over psychologen in Baarn of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Baarn ter attentie van Astrid Williamsom. We nemen graag de tijd voor je!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Baarn

Lees deze andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Annemieke over Astrid Williamson psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik ben in Utrecht behandeld door Astrid Williamson d.m.v. de EFT methode. Het was een bijzondere ervaring. De methode heeft een stuk (erg) oud zeer opgeruimd en geheeld. Astrid is een erg professionele, betrokken, empathische en authentieke psycholoog. Een volgende "opruimsessie" zou ik zeker graag door haar laten behandelen.

Neem Contact Op Met Psycholoog Baarn

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Baarn

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Baarn.

Astrid Williamson
Eemnesserweg 21
3743 AD Baarn