Psycholoog Utrecht - Astrid Williamson - Hulp bij psychische klachten
Astrid Williamson
Astrid Williamson

Psycholoog Utrecht

Soms kunnen cliënten alleen maar groots denken, dat je een mooi huis, een dure auto en een goede baan moet hebben om gelukkig te zijn. Mijn tip: kijk juist naar de kleine dingen die je gelukkig maken. Waar haal je voldoening uit en waar kun je van genieten? Psycholoog Utrecht geef inzicht.

Afspraken zijn ook 's avonds mogelijk en naast Utrecht ook in Amersfoort of Baarn. Therapie is ook in het Engels mogelijk!

Psycholoog Utrecht - Astrid Williamson

Het vertrouwen in jezelf kan vanuit jezelf komen. Door de manier waarop ik vragen stel word je aan het denken gezet en vind je je innerlijke kracht. Dat werkt ontzettend bevrijdend. Mijn naam is Astrid Williamson en ik werk als psycholoog in Utrecht en Amersfoort. Je kunt bij mij terecht voor heel uiteenlopende problematiek, zoals angststoornissen, faalangst, relatieproblematiek en rouw- en verliesverwerking.

Het eerste gesprek draait om jouw verhaal

Een eerste gesprek draait om jouw verhaal. Hoe heeft je leven eruit gezien, hoe woon je, hoe is je thuissituatie en doe je werk wat je leuk vind? Uit die antwoorden kan ik een hoop informatie putten, want gebeurtenissen uit het verleden hebben geleid tot wie jij nu bent.
Daarnaast wil ik graag weten wat jij verwacht van therapie. Heb je zelf doelen of wensen? Ik vind het zelf belangrijk dat je echt gemotiveerd bent. Ik geef jou handvatten om iets met je klachten te doen, maar je moet wel zelf aan het werk. Aan het eind van elke sessie krijg je daarom opdrachten mee die we de volgende keer kunnen bespreken en uitwerken.

Met een goed gevoel de deur uit

Ik ben heel begripvol, maar tegelijkertijd niet bang om moeilijke onderwerpen te bespreken. Soms moet ik dingen zeggen die je niet leuk vindt om te horen, maar het is mijn taak om confronterend te zijn. Ik vind het wel heel belangrijk dat jij met een goed gevoel de deur uitgaat. Ook al hebben we een naar gesprek gehad, jij moet wel een goed gevoel hebben over jezelf en over jouw problemen.
Positiviteit is daarom heel belangrijk ik mijn praktijk. Ik heb veel cliënten die heel negatief in het leven staan en ik vind het een uitdaging om daar toch positiviteit in te brengen. Vaak is het voor een cliënt al voldoende te benoemen hoe hij of zij zich voelt. Daar komen heel verrassende antwoorden uit.

Tarief en Duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Baarn duurt 60 minuten en kost € 95. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee of meer personen, duurt 90 minuten en kost € 150.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Utrecht

Wil je meer weten over psychologen in Utrecht of een afspraak maken? Bel dan  naar Psycholoog Utrecht ter attentie van Astrid Williamsom. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Utrecht - Astrid Williamson

Het is altijd mijn passie geweest om anderen te helpen. Al op jonge leeftijd kwamen mensen naar mij toe met problemen. Ik ben opgegroeid in een bijzonder gezin, en alleen al door mijn familie en de omstandigheden in mijn jeugd heb ik veel ervaring opgedaan. Ik oordeel daarom niet snel over bijzondere situaties of andere mensen.

Van de universiteit naar een eigen praktijk

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, daarvoor heb ik eerst een tijdje gewerkt met volwassenen met een verstandelijke beperking en een dubbele diagnose. Ontzettend interessant, maar ook erg complex. Het werken in een grote instelling zat mij bovendien niet helemaal lekker, ik wilde veel liever op maat zorg leveren. Problematiek kan onderling ontzettend verschillen, want ieder mens is uniek en heeft andere behoeftes en wensen.
Het was voor mij vanzelfsprekend om een eigen praktijk te beginnen, want ik wil me niet laten beperken door de methodes van een instelling. Nu kan ik mensen helpen door naar ze te kijken en de beste zorg te leveren door veel meer op maat bezig te zijn.

Vertrouwen in jezelf

Ik vind het mooi dat ik mensen weer innerlijke kracht kan geven, vertrouwen in zichzelf. Ook als het moeilijk is of als de problematiek al zo lang speelt. Het leven is niet makkelijk, maar dankzij mijn handvatten kunnen ze het zelf weer. Het is zo mooi om te zien dat iemand het snapt en trots is op zichzelf. De puzzelstukjes vallen op hun plek en iemands lichtje begint weer te schijnen.

Contact met Psycholoog Utrecht

Wil je meer weten over psychologen in Utrecht of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Utrecht ter attentie van Astrid Williamsom. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Utrecht

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Kim over Astrid Williamson psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Bij Astrid kan ik mezelf zijn, heb ik fijne gesprekken en ze laat me mezelf door een andere bril bekijken.

Contactgegevens van Astrid Williamson

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Utrecht

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Utrecht.

Astrid Williamson
Oudwijkerdwarsstraat 50
3581 LG Utrecht