Psycholoog Amersfoort - Maak een afspraak bij Astrid Williamson
Astrid Williamson
Astrid Williamson

Psycholoog Amersfoort - Astrid Williamson

Veel mensen hebben grote voorwaarden voor een gelukkig bestaan: een mooi huis, dure auto, goede baan en een gezin om trots op te zijn. Maar wat echt gelukkig maakt, is juist naar de kleinere dingen kijken die je gelukkig maken. Waar haal je voldoening uit en waar geniet je echt van? Psycholoog Amersfoort geeft inzicht.

Afspraken bij mij zijn ook in de avonduren en in het Engels mogelijk! Ook kun je bij mij terecht in Utrecht en Baarn.

Psycholoog Amersfoort – Astrid Williamson

Ik geloof dat de kracht om over je klachten heen te komen in jezelf zit. Door de vragen die ik stel probeer ik je aan het denken te zetten om zo die innerlijke kracht te vinden. Zodra je die kracht vindt, zal ook je (zelf)vertrouwen stijgen.

Mijn naam is Astrid Williamson, Psycholoog in Amersfoort, Utrecht en Baarn. Cliënten komen naar mij voor veel verschillende klachten, zoals angstklachten, faalangst, relatieproblematiek, somberheidsklachten en rouw- en verliesverwerking.

Het kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek, ofwel het intakegesprek, draait volledig om jouw verhaal. Hoe is je leven tot nu toe verlopen, hoe ben je woonachtig, hoe was je vroegere thuissituatie, wat voor werk doe je en wat vind je van je werk. Zo een stel vragen die de revue kunnen passeren. Uit de antwoorden kan ik een hoop informatie halen om een goed beeld van jou te vormen.

Ook is het in dit gesprek belangrijk dat ik jouw verwachtingen van therapie hoor. Heb je doelen of wensen? Wat is je motivatie? Ik begeleid jou en zal je handvatten geven, maar je zult zelf aan het werk gaan. Ik geef je dan ook aan het einde van elke sessie opdrachten mee.

Fijn de deur achter je dicht doen

Ik ben een erg begripvolle en empathische psycholoog, maar ik schuw de moeilijke onderwerpen zeker niet. Soms moet ik dingen zeggen die je niet leuk vindt om te horen, maar confronteren is één van mijn taken. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat jij op een goede manier mijn praktijkruimte verlaat. Zelfs als we een moeilijk gesprek hebben gehad, stuur ik je graag met een goed gevoel over jezelf en jouw problemen naar huis. Veel cliënten kijken met een zwarte bril naar het leven, mijn uitdaging is om daar kleur in te brengen. Ik zal vaak naar jouw gevoel vragen, ook als je dat lastig vindt.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Baarn duurt 60 minuten en kost € 95. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee of meer personen, duurt 90 minuten en kost € 150.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Amersfoort

Wil je meer weten over psychologen in Amersfoort of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Amersfoort ter attentie van Astrid Williamson. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Amersfoort – Astrid Williamson

Van kleins af aan was het al mijn passie om anderen te helpen. Vroeger kwamen mensen ook al naar me toe met problemen. Ik ben groot gebracht in een bijzonder gezin, door de omstandigheden in mijn jeugd met familie heb ik veel ervaring opgedaan. Hierom oordeel ik niet snel over bijzondere situaties of andere mensen.

Van de universiteit naar eigen praktijk

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Voor mijn studie werkte ik al een tijdje met volwassenen met een verstandelijke beperking en een ‘dubbele diagnose’. Heel boeiend en heel complex. Desondanks zat het werken in een grote instelling me niet helemaal lekker. Mijn voorkeur ging uit naar zorg op maat. Zorg op maat omdat elke cliënt uniek is, ongeacht diens problematiek, behoeften en wensen.

De logische vervolgstap was een eigen praktijk beginnen, zonder de beperkingen van de geprotocolleerde zorginstellingen.

Vertrouwen in jezelf

Het voelt als een voorrecht dat ik de cliënten hun innerlijke kracht weer kan geven. Het vertrouwen in zichzelf. Juist op momenten dat het moeilijk is en de problematiek al lang speelt. Ook in de toekomst zal je tegenslagen tegenkomen, maar dankzij de handvatten die ik je bied, kun je die voortaan zelf tackelen. Ik vind het erg waardevol om te zien dat cliënten het ‘snappen’ en weer trots kunnen zijn op zichzelf. Langzaamaan vallen puzzelstukjes op hun plek en begint het lampje vanbinnen weer te schijnen.

Contact met Psycholoog Amersfoort

Wil je meer weten over psychologen in Amersfoort of een afspraak maken? Bel dan naar Psychologen Amersfoort ter attentie van Astrid Williamson. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Amersfoort

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Kim over Astrid Williamson psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Bij Astrid kan ik mezelf zijn, heb ik fijne gesprekken en ze laat me mezelf door een andere bril bekijken.

Contactgegevens van Astrid Williamson

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amersfoort

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Amersfoort.

Astrid Williamson
Terminalweg 21D
3821 AJ Amersfoort