Tjerk Sijbesma

Psycholoog Maarn

Psycholoog Maarn kan je ondersteunen, begeleiden en coachen. Samen met Tjerk ga je aan de slag met je probleem. Hij geeft handvatten en inzichten waarmee hij je op het spoor kan zetten dat leidt naar een vermindering van je klachten, zodat het beter wordt.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag!

Psycholoog Maarn – Snelle vooruitgang

Mijn naam is Tjerk Sijbesma en ik ben psycholoog in Maarn. Het behandelen van arbeids- en relatieproblemen is mijn specialiteit, maar ik heb ook veel ervaring opgedaan met andere soorten problematiek. Voel je je somber of heb je bepaalde lichamelijk klachten? We gaan samen op zoek naar de achterliggende oorzaak.

Persoonlijk contact

Tijdens de intake draait het om het opbouwen van persoonlijk contact. We gaan een band opbouwen, een persoonlijke relatie. Dat is voor mij de basis van therapie of coaching. Ik hou er niet van om dat volgens bepaalde protocollen te doen, liever ga ik als persoon het gesprek aan.

Dat persoonlijke contact is ook in de daaropvolgende sessies een belangrijke pijler. Ik ben goed in staat om te lezen hoe iemand zich voelt. Mensen voelen zich daardoor gehoord en erkend, en dat vind ik heel belangrijk. Ik merk in het dagelijks leven vaak dat mensen elkaar niet meer horen, en geen tijd hebben om naar elkaar te luisteren. Ik doe dat juist wel.

Ik kan goed luisteren

Ik kan goed luisteren en systemen blootleggen; door je de ruimte te geven zie ik al snel waar de valkuilen zitten. Die kennis geef ik door aan jou. Het zijn handvatten waardoor jij aan het eind van de rit beter met bepaalde situaties kan omgaan. Maar je moet wel realistisch zijn. Ik ben niet degene die ervoor zorgt dat je van je klachten afkomt. Dat doe je namelijk helemaal zelf.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen

Contact Psycholoog Maarn

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Maarn. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op Zaterdag. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Over Tjerk Sijbesma – Psycholoog Maarn

Interesse in mentale processen

Ik ben mijn carrière begonnen in de sport. Ik heb eerst vijf jaar als tennisleraar gewerkt, maar na verloop van tijd raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de persoon áchter de sport. Mijn ouders waren allebei arts en hielden zich bezig met sociale geneeskunde, dus die interesse in mentale processen heb ik van huis uit mee gekregen.

Aan de slag als zelfstandig psycholoog

Ik ging psychologie studeren aan de VU in Amsterdam en heb me gespecialiseerd in arbeid-, organisatie- en klinische psychologie. Ik heb na mijn afstuderen een tijd in het bedrijfsleven gewerkt, maar inmiddels ben ik al jaren werkzaam als zelfstandig coach en behandelaar binnen de gezondheidszorg. Dat is een fijne manier van werken, ik ben namelijk graag zelfstandig en vind het prettig om eigen keuzes te maken. Ik wil niet vast hoeven te zitten in structuren van grote organisaties.

Voldoening

Als iemand blij de deur uitgaat na de laatste sessie, dan geeft dat voldoening. Een cliënt heeft iets aan onze gesprekken gehad en komt met mijn hulp verder in zijn of haar leven. Ik kan iemand niet beter maken, maar ik zie mezelf wel als een instrument dat het verschil kan maken. Sinds ik werk als zelfstandig psycholoog is dat gevoel alleen maar versterkt: ik word niet gehinderd door dingen die eromheen spelen, dat vind ik enorm prettig.

Contact Psycholoog Maarn

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Maarn. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op Zaterdag. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Klachten

 • Aanpassingsproblematiek
 • Burnout
 • Depressie
 • Levensfaseproblematiek
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking

Behandelvormen

 • Coaching
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Relatietherapie
 • Systeemtherapie
 • Talen

  Duits

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Begripvol, begrijpend en duidelijk in het helpen in denken naar oplossingen.

- Anoniem

Contact

Praktijkadres

Kastanjelaan 39

3951AX Maarn


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Tjerk Sijbesma
Tjerk Sijbesma
Psycholoog in Maarn
 • Beoordeling: 5 uit 5
  Op basis van 1 ervaring
 • Geen wachtlijst
 • Buiten kantoortijden
Bel: 085-4014720