Cliënt ervaringen Kerstin Venhuizen

Cliënt ervaringen Kerstin Venhuizen

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Roel
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb in januari 2010 contact gezocht met Kerstin. Ik was een half jaar daarvoor gescheiden (nogal plotseling) en ik had het gevoel dat ik er niet uit kwam of, meer nog, niet in staat was om zelf te ontdekken of en hoe ik ermee kon omgaan. Ik vond dat wel een stap, want als man met best een behoorlijk verstand ben je gewend om dingen wel op te lossen. In dit geval lukte het me niet.
Er was teveel verdriet; teveel missen (het woord missen doet me altijd denken aan een prachtige boektitel “het was missen op het eerste gezicht” maar dat even terzijde); het gevoel te kort geschoten te zijn naar mijn kinderen; het idee iets over het hoofd gezien te hebben. Het helpt enorm om met een onafhankelijk iemand (vrienden kunnen heel waardevol zijn maar ze vinden bij voorbaat al wat van je…) vrij te kunnen praten over wat je denkt en voelt en waar je het gevoel hebt de mist in te gaan.

Kerstin is in staat om jou je gevoelens en gedachten uiteen te laten rafelen zodat het behapbaarder wordt. Je wordt er geen ander mens door, maar je wordt waarschijnlijk wel echter. Haar aanpak is zeker niet zweverig en gesprekken over gedachten en gevoelens worden afgewisseld met zeer praktische adviezen. Gelukkig recht toe recht aan en met humor. Er is veel op te ruimen en te doen in zo’n situatie en dat kost best veel tijd, maar ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb! Ik kon wel een duwtje gebruiken. Of een duw".

Debbie
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ben naar Kerstin gegaan voor het extra “duwtje in de rug”. Was heel benieuwd naar haar behandelwijze en een beetje huiverig voor het fenomeen hypnotherapie. Uiteindelijk de therapie als zeer prettig ervaren.
Kerstin is een heerlijk nuchtere persoonlijkheid, die alles voor mij weer in het perspectief heeft gesteld. Daarnaast heeft haar hypnotherapie me geholpen wat vaker stil te staan bij zaken en terug te gaan naar jezelf". 
 

Marianne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik vind het knap, Kerstin, hoe je elke keer als ik bij je kom, direct de vinger op de zere plek weet te leggen. Hoe je heel snel en adequaat weet in te spelen op waar ik op dat moment zit en wat ik nodig heb. Zo help je me steeds snel weer een stukje verder, op een praktische en nuchtere manier. En bovendien ben je met je warmte en belangstelling gewoon een fijn mens om mee te praten!"

Patricia
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb onze gesprekken als erg prettig ervaren en voor mij heeft m’n leven daar zeker een positieve wending door gekregen. Je gaf me vertrouwen zodat ik het gevoel had dat ik alles tegen je kon zeggen en dat je niets raar of gek vond wat ik zei.
En ik vond het erg prettig dat als ik niet geloofde in een bepaalde oefening (wet van de aantrekkingskracht), je dat respecteerde en ik dat gewoon tegen je kon zeggen. Gaf me echt het gevoel dat we op gelijkwaardig niveau zaten".

Astrid
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Met de hulp van Kerstin heb ik zelfwaardering en zelfrespect gevonden. Ik ben er zeker van dat ik in staat ben om alle uitdagingen die ik nog ga tegenkomen het hoofd te bieden met mijn goed gevulde 'gereedschapskist'. Ik voel me echt een ander mens".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Kerstin Venhuizen