Psycholoog IJsselstein - Kerstin Venhuizen
Maak kennis met onze behandelaar.
Kerstin Venhuizen
Kerstin Venhuizen

Psycholoog IJsselstein

Veel mensen lopen vast, omdat ze moeilijk bij hun emoties kunnen komen. Hun lijf reageert dan al gauw mee, voornamelijk in de vorm van spanningsklachten. En het koppie erbovenop zorgt ervoor dat ze het allemaal volhouden...

Wanneer dit systeem niet meer functioneert of je er niet meer goed bij voelt, kun je ervoor kiezen om bij jezelf naar binnen te kijken. Meer te weten te komen over hoe je in elkaar steekt. Gaan voelen én gaan loslaten.

Hierbij kan ik je helpen, door je weer in contact met jezelf te brengen. Door je aan te raken - door te praten en door je te masseren. Zodat alles weer kan gaan stromen.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog IJsselstein

Vanzelfsprekend ben ik de behandelaar en jij de cliënt, maar bovenal zijn we mensen onder elkaar. Ik ben, als psycholoog en als mens, onderdeel van de behandeling.

Tijdens de eerste afspraak vertel je mij waar je last van hebt, waarbij je wordt geleid door de vragen die ik stel. De meeste mensen weten namelijk niet waar ze moeten beginnen… op die manier leer ik jou kennen.

Verwachtingen afstemmen
Tegelijkertijd leer je mij daardoor ook kennen én kom je er bovendien achter of mijn manier van vragen stellen je aanspreekt en op je gemak stelt. Aan het eind van dit eerste gesprek geef ik je een globaal plan.
Dat is geen behandelplan, maar een collectie van thema’s, methoden en middelen om te komen waar je wezen wilt. Ik geef je ook duidelijk aan wat ik je kan bieden en wat ik in de behandeling van jou verwacht.

Tarief en duur
Een afspraak duurt 60 minuten en kost 100,- euro (incl. BTW). Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik anderhalf uur de tijd en reken ik 150,- euro (incl. BTW).

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail naar Psycholoog IJsselstein ter attentie van Kerstin Venhuizen. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Mensen zijn complexe wezens: gevoelens, gedachten, geheugen, beleving, gedrag. Het zijn geen losse onderdelen van een machine die je even uit elkaar kunt halen, afblazen, oppoetsen en terugplaatsen.

Het is een dynamisch geheel van wie je bent, continue in beweging, reagerend op alles om je heen. Dat vraagt altijd om een flexibele, dynamische aanpak die precies bij jou past.

Eigen praktijk
Inmiddels heb ik een eigen psychologenpraktijk in IJsselstein wat ik met plezier doe en waar ik voldoening uit haal. En als ik niet aan het werk ben, dan fiets of wandel ik graag, het liefst alleen, of ik schrijf of lees een boek. Of ik leer Zweeds - als het even kan in Stockholm.

Clientervaringen Kerstin Venhuizen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Roel over Kerstin Venhuizen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb in januari 2010 contact gezocht met Kerstin. Ik was een half jaar daarvoor gescheiden (nogal plotseling) en ik had het gevoel dat ik er niet uit kwam of, meer nog, niet in staat was om zelf te ontdekken of en hoe ik ermee kon omgaan. Ik vond dat wel een stap, want als man met best een behoorlijk verstand ben je gewend om dingen wel op te lossen. In dit geval lukte het me niet.
Er was teveel verdriet; teveel missen (het woord missen doet me altijd denken aan een prachtige boektitel “het was missen op het eerste gezicht” maar dat even terzijde); het gevoel te kort geschoten te zijn naar mijn kinderen; het idee iets over het hoofd gezien te hebben. Het helpt enorm om met een onafhankelijk iemand (vrienden kunnen heel waardevol zijn maar ze vinden bij voorbaat al wat van je…) vrij te kunnen praten over wat je denkt en voelt en waar je het gevoel hebt de mist in te gaan.

Kerstin is in staat om jou je gevoelens en gedachten uiteen te laten rafelen zodat het behapbaarder wordt. Je wordt er geen ander mens door, maar je wordt waarschijnlijk wel echter. Haar aanpak is zeker niet zweverig en gesprekken over gedachten en gevoelens worden afgewisseld met zeer praktische adviezen. Gelukkig recht toe recht aan en met humor. Er is veel op te ruimen en te doen in zo’n situatie en dat kost best veel tijd, maar ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb! Ik kon wel een duwtje gebruiken. Of een duw".

Routebeschrijving Psycholoog IJsselstein

Bekijk de routeschrijving naar mijn psychologenprakijk in IJsselstein.

Kerstin Venhuizen
IJsselstraat 14
3401 DK IJsselstein

Contactgegevens van Kerstin Venhuizen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht