Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Annelies de Jong

Annelies is een persoon die goed naar je luistert. De juiste vragen stelt en je verder helpt met de dingen waar je tegen aanloopt. Een warm mens die je op je gemak stelt waardoor je zelf durft te laten zien.

- Anoniem

Ik zou absoluut weer van deze prettige en integere behandelaar gebruik maken.

- Anoniem

Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn en heb hiervoor handvatten gekregen om mee om te gaan, hierdoor gaat het beter.

- Anoniem

Tijdens de gesprekken hebben we voor het eerste echt met elkaar kunnen delen waar onze problemen, angsten en frustratie mee te maken had. Fijn om met deskundige begeleiding niet telkens in je oude communicatiepatronen te schieten maar ook echt constructief samen te werken en weer naar elkaar te luisteren en verbindende stappen te zetten.

- Peter en Anja

De therapie heeft mij echt stilgezet en laten inzien dat ik de verkeerde keuzes maakte. Minder perfectie nastreven, meer mijn eigen gevoel volgen en mezelf waarderen los van prestaties en oordelen van anderen heeft mij veel opgeleverd. Door de directe en doelgerichte aanpak wist Annelies mij te motiveren om zaken te veranderen en leerde ik te accepteren wat niet veranderd kan of hoeft. Dit heeft mij veel ruimte en rust opgeleverd.

- John

Het verlies van mijn moeder had ik weggestopt, ik hoopte er zo verder mee te kunnen. Toen ik helemaal vastliep heeft Annelies mij geholpen om, hoe moeilijk ik het ook vond, stil te staan bij het verlies en mijn verdriet. De warme en betrokken manier was erg fijn, net als de soms confronterende vragen die hier ook bij horen.

- Eva
Annelies de Jong
Annelies de Jong
Psycholoog in Houten
  • Beoordeling: 4.8 uit 5
    Op basis van 6 ervaringen