Psycholoog Houten - Behandeling op maat
Petra van der Graaf-Ritskes
Petra van der Graaf-Ritskes

Psycholoog Houten

Ik ben Petra van der Graaf-Ritskes, Psycholoog Houten en ik ben bij verschillende bedrijven aan de slag gegaan als trainer en coach.  Door deze ervaring te combineren met mijn studie psychologie. kon ik echt iets toevoegen aan de kwaliteit van het werk en leven van mijn collega’s. Mijn vaardigheden als psycholoog in de praktijk te brengen is voor mij een unieke kans om mensen te helpen.

Psycholoog Houten - Zie de dingen opnieuw

De therapie die ik geef heeft meestal een kortdurend karakter. In de meeste gevallen heb je na 4 a 8 behandelingen een goed inzicht in de oorzaak van je klachten. Om de klachten goed te behandelen kan het nodig zijn meer sessies te volgen. Jij bepaalt zelf hoeveel sessies je wilt volgen en ook hoe vaak.

Een belangrijk onderdeel van mijn werk is je te helpen dingen opnieuw te zien. Ik draag je alternatieve perspectieven aan. Ik houd je een spiegel voor. De behandeling is er op gericht dat je het allemaal snel weer zelf kunt, vanuit jezelf en met de mensen om je heen.

Bij Psycholoog Houten krijg je in relatief korte tijd inzicht en helderheid in je problematiek. Je komt bij mij met je probleem, samen kijken we hoe dit probleem zich uit, hoe het is ontstaan, hoe je ermee om kunt gaan zodat het probleem hanteerbaar wordt. Ik zorg ervoor dat dit in een veilige en betrouwbare omgeving gebeurt.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Houten - Petra van der Graaf kost € 95 en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie betaal je €150 per sessie van 75 minuten. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Contact Psycholoog Houten

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!

Psycholoog Houten - Over Petra

Mijn vader is piloot. Dus, toen ik heel jong was, wilde ik maar één ding worden: piloot! Of beter: baas van de KLM! Ach, een kind kan dromen, toch schemerde ‘vliegen’ altijd wel op de achtergrond. Omdat ik het fijn vind om te reizen. Dus toen mijn ogen niet goed genoeg bleken te zijn, een baas van de KLM wat al te hoog gegrepen leek, wilde ik nog een blauwe maandag stewardess worden. Of beter: een blauwe maandagochtend.

Nee, ik was er in opgegroeid, het was onderdeel van mijn wereld. Maar het was niet ‘ik’. Ik was een sportieve jonge meid met een groot hart, een gezonde pak ambitie, fanatiek in wat ik deed.
En: goed met mensen.

Ik ben er écht. Voor jou.

Nu, in mijn eigen praktijk in Houten ben ik helemaal op mijn plek. Vrij van protocollen kan ik mijn eigen inzichten in de praktijk brengen en er écht voor mensen zijn. Niet alleen om te voorkomen en op te bouwen, maar ook als het helemaal mis is. De inhoudelijke kant van mijn werk is onverminderd boeiend, en het samenwerken met mijn cliënten regelrecht inspirerend.

Contact Psycholoog Houten

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Petra van der Graaf-Ritskes

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Mark over Petra van der Graaf-Ritskes psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Petra is in staat om snel en professioneel de vinger op de zere plek te leggen. Zij bespreekt dit op een prettige en warme manier. Regelmatig pittige feedback om te horen, maar noodzakelijk geweest in mijn proces. Mijn dank is groot".

 

Contactgegevens van Petra van der Graaf-Ritskes

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Houten

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Houten.

Petra van der Graaf-Ritskes
Korte Schaft 23A, kamer 8
3991 AT Houten