Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Frank Odding

Frank Odding is praktisch, ter zake kundig, en pakte mijn zorgen en problemen voortvarend en nuchter aan. Prettige gesprekken!

- Anoniem

Nuchterheid en eerlijkheid. Frank zegt wat hij ziet en waar het op staat. Ik ken mezelf beter, heb beter geleerd voor mezelf te zorgen, snap beter waarom ik dingen doe zoals ik ze doe en kan dat ook veranderen.

- Anoniem

Frank is heel rustig, vertrouwd, kan goed luisteren en is adequaat ingegaan op de problemen. Na elke zitting met goed gevoel over het behandelthema de ruimte verlaten.

- Anoniem

Ik vond de persoonlijke benadering, eigen visie, holistische manier van werken en scherpe observaties erg fijn.

- Anoniem

Frank stelt je op je gemak waardoor er een veilige sfeer ontstaat. De sessies hebben mijn gevoel en denken dichter bij elkaar gebracht en de tips & tricks geven me nu het gevoel dat ik een vangnet heb ontwikkeld voor mindere tijden. Ik heb mezelf goed leren kennen en ik zou Frank zeker aanraden aan anderen.

- Anoniem

Frank is een erg prettige therapeut die op doortastende wijze me in een lastige tijd van overspannenheid heeft ondersteund een proces te starten in de zoektocht naar wie ik daadwerkelijk ben. Daarnaast heeft hij me geholpen ruimte te creëren voor mijn verwerkingsproces van mijn verbroken huwelijk. Het was een waardevolle ervaring therapie bij hem te volgen.

- Marloes

Frank is een mens. Dat vooral. Met een heel goed werkende mix van gevoeligheid, kennis, gesprekservaring en zelfbewustzijn. Daardoor ziet hij mij zoals weinigen dat doen en weet hij mij op een eenvoudige manier stappen te laten zetten. Waardoor ik durf te worden wie ik ben.

- Ilse

In mijn gesprekken met Frank heb ik geleerd om breder en genuanceerder te kijken naar mezelf. Hij wist met simpele vragen snel inzicht te geven in alle grijstinten die er tussen zwart en wit zitten.

- Hanneke

Ik zie Frank als zeer betrouwbaar en betrokken therapeut. Ik voel me bij hem steeds meer op mijn gemak. Er wordt hard gewerkt soms met een lach en soms met een traan. Hij handelt vanuit intuïtie en ervaring. Ik ben zeer tevreden met zijn begeleiding.

- Danielle

Gisteren het intakegesprek, heb dit prettig ervaren, rustig, kan goed luisteren, vol vertrouwen ga ik naar het vervolggesprek.

- Annelize
Frank Odding
Frank Odding
Psycholoog in Amersfoort
  • Beoordeling: 4.9 uit 5
    Op basis van 10 ervaringen