Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Yara van Gendt

Yara is een rustig persoon. Vult niet in en goede luisterhouding. Vat samen.

- Anoniem

Na de behandeling ben ik meer volgens mijn waarden gaan leven, ik heb een beter begrip van wat ik belangrijk vind in mijn werk en ik ben beter in staat om met negatieve gevoelens om te gaan.

- Anoniem

Yara luistert erg goed en stelt de juiste vragen, geeft goede tips / behulpzaam advies. Ik voelde me bij elk gesprek erg op mijn gemak.

- Anoniem

Door gesprekken met Yara heb ik nare gebeurtenissen die ik in het verleden heb meegemaakt deels kunnen afsluiten. Negatieve gedachtes kan ik nu sneller omzetten in positieve gedachtes. Ik heb een beter zelfbeeld over mezelf ontwikkeld.

- Anoniem

Door de gesprekken met Yara heb ik meer ontspanning kunnen vinden tijdens het sporten en ben ik zelfverzekerder geworden.

- Sanne

Ik heb Yara ervaren als een vriendelijke jonge vrouw die goed luistert, samenvat en helpt om op een andere manier naar zaken te kijken. Onder andere door de gesprekken met Yara, heb ik mijn werk weer op een goede manier op kunnen pakken.

- Margreet

Voor het traject met Yara wist ik voor een gedeelte al waar mijn probleem in zat, alleen nog niet precies op welk vlak het zat. Door de gesprekken met Yara is de manier van omgaan met mijn gevoelens veranderd van vechten tegen naar accepteren van en omgaan met. Dat is erg prettig.

- Karin
Yara van Gendt
Yara van Gendt
Psycholoog in Zwolle
  • Beoordeling: 4.9 uit 5
    Op basis van 7 ervaringen