Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Matthijs Kruk

Door de behandeling heb ik meer inzicht in mezelf, mijn handelen en hoe ik ben en over kom op anderen.

- Anoniem

Matthijs heeft mijn persoonlijke ontwikkeling weer op gang geholpen. Daarnaast heb ik veel geleerd over bewuster leven en voelen. En over mild zijn voor jezelf

- Anoniem

De behandeling met Matthijs is heel toegankelijk. Als je écht bereid bent om aan je problemen te werken, dan zal Matthijs je daarmee verder kunnen helpen door je naar huis te sturen met kritische vragen die je aan het denken zetten over je routine matige (onhandig) gedrag.

- Anoniem

Ik adresseerde het echt als een negatief punt in mijn leven en bleef er altijd focus aan geven. Door constant scherpe vragen te stellen liet Matthijs mij er meer afstand van nemen. Eigenlijk heb ik geleerd constanter te relativeren. Ik zal de piep niet snel als positief ervaren, maar voor mij is die nu wel neutraal.

Ricardo (28) - omgaan met tinnitus, oorsuizen

- Ricardo

Omdat Matthijs zich aan mijn manier en snelheid aanpaste, liet hij deze mijn kracht zijn in plaats van mijn probleem.

Lieve (39) - autisme en stress

- Lieve

Matthijs heeft mij mentale routines aangereikt om mijn focus terug te pakken op momenten dat ik moest presteren. Vooral het controleren van mijn gedachten en het richten van mijn aandacht op de juiste zaken hebben we samen ‘ingetraind’. Door alles tot in detail voor te bereiden en scenario’s door te nemen voelde ik me mentaal sterker en bouwde ik het vertrouwen in mijzelf op dat ik nodig had.

David (30) - topsporter en manager, prestatiedruk en transitie

- David
Matthijs Kruk
Matthijs Kruk
Psycholoog in Zwolle
  • Beoordeling: 5 uit 5
    Op basis van 6 ervaringen