Psycholoog in Zwolle - Yara van Gendt
Yara van Gendt
Yara van Gendt

Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt - om het optimale uit jezelf te halen

In mijn behandeling staan groei, plezier en toewijding centraal. Samen focussen wij erop het optimale uit jou halen en lekkerder in je vel zitten. We gaan erachter komen wat er nu in de weg staat en vooral hoe jij dat kunt overwinnen.

Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avond!

Yara van Gendt - Psycholoog in Zwolle

Je wilt het goed doen. Geen fouten maken. Iedereen tevredenstellen. Je weet dat het eigenlijk onmogelijk is, maar toch ga je ervoor. Je gaat over je grenzen heen en raakt de balans kwijt. Je zult misschien denken dat je de enige bent maar dat is niet zo. Meer mensen lopen hiertegen aan. Zelf vind ik het soms ook lastig om in balans
te blijven.

Hoe werk ik?

Je kan leren om op een prettige manier met deze druk om te gaan en rust te vinden. Om dit te bereiken maak ik vaak gebruik van Acceptance Commitment Therapy (ACT). We kijken samen hoe je kan omgaan met gedachten en gevoelens. De positieve en de negatieve. Je leert bewuste keuzes te maken en kiest het gedrag dat je wilt laten zien. Dit vraagt van jou om buiten je comfort-zone te durven gaan.

Je kunt bij mij aankloppen voor bijvoorbeeld klachten gerelateerd aan zelfbeeld, burn-out, balans, faalangst of loopbaanvraagstukken.

Werkwijze bij psycholoog Zwolle

We gaan praten en aan de slag. Ik zal je vragen gedachten en gebeurtenissen bij te houden, op te schrijven en soms te tekenen. Ik help je om jouw patronen te ontdekken en te doorbreken. We starten met samen meer te weten komen over jou. Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? Vervolgens ga je experimenteren en ervaren. Ik bied je handvatten om zelf verder te komen.

Tarief

Een individuele afspraak bij psycholoog Zwolle kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar psychologen praktijk Zwolle. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden. Ik help je graag!

Over mij - Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

Ik ben Yara van Gendt, psycholoog met specialisatie in prestaties. Ik houd van sport en ben altijd geïnteresseerd in de context waarin mensen presteren. Wat voor factoren stimuleren prestaties en welke factoren verminderen prestaties. Succes en falen worden beïnvloed door je brein. Dit fascineert mij enorm en het geeft me energie om elke dag bezig te zijn met het optimale uit jezelf halen.

Waarden

Waarden zijn erg belangrijk in mijn trajecten. Vanuit je eigen waarden maak je bewuste keuzes voor het leven. Je kiest je eigen waarden en handelt hiernaar.

Mijn waarden zijn:

  • Groei, in de vorm van ontwikkeling
  • Plezier, als belangrijke drijfveer en als doel
  • Toewijding, betrokken en bereid om te investeren

Ik help je graag het optimale uit jezelf te halen en lekkerder in je vel te zitten.

Contact met psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar psychologen praktijk Zwolle. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden. Ik help je graag!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Zwolle

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sanne over Yara van Gendt psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Door de gesprekken met Yara heb ik meer ontspanning kunnen vinden tijdens het sporten en ben ik zelfverzekerder geworden.

Contact met Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle.

Yara van Gendt
Ambonstraat 33
8022 NS Zwolle