Psycholoog in Zwolle - Yara van Gendt
Yara van Gendt
Yara van Gendt

Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt - om het optimale uit jezelf te halen

In mijn behandeling staan groei, plezier en toewijding centraal. Samen focussen wij erop het optimale uit jou halen en lekkerder in je vel zitten. We gaan erachter komen wat er nu in de weg staat en vooral hoe jij dat kunt overwinnen.

Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avond!

Yara van Gendt - Psycholoog in Zwolle

Mijn naam is Yara van Gendt en ik ben psycholoog in Zwolle. In mijn praktijk behandel ik uiteenlopende problematiek. Je kunt bij mij aankloppen voor klachten gerelateerd aan zelfbeeld, burn-out, balans, faalangst of loopbaanvraagstukken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in sport- en prestatie psychologie.

Een band opbouwen

Tijdens het eerste gesprek brengen wij samen de huidige situatie in beeld en kijken wij waar jij tegenaan loopt. We gaan elkaar beter leren kennen en tot overeenstemming komen over het traject. Vervolgens gaan we aan de slag en op zoek naar oplossingen.

ACT - Hoe werk ik?

Ik denk in oplossingen en bekijk zaken vanuit verschillende invalshoeken. Daarbij zoek ik een passende werkvorm die aansluit bij jou hulpvraag. Ik werk met verschillende therapievormen zoals oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie en ACT.

Optimale zelf

Het is mijn doel dat jij het optimale uit jezelf haalt. Er zijn verschillende manieren om lekkerder in je vel te zitten. Het begint met bewustwording en herkenning van je vragen. Als jij jezelf beter leert kennen, verandert het beeld van jezelf en weet je wat je nodig hebt om je beter te gaan voelen.

Zelf aan de slag

Tijdens onze sessies gaan wij samen actief aan de slag. We gaan niet alleen praten, we gaan ook experimenteren en ervaren. Je gaat dingen oefenen en proberen. Zo kan ik kan je bijvoorbeeld vragen om dingen uit te tekenen of op te schrijven. Op deze manier bied ik je handvatten om zelf verder te komen.

Tarief

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Zwolle. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden. Ik help je graag!

Over mij - Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

Ik ben altijd benieuwd waar bepaald gedrag vandaan komt, hoe het ontstaat en hoe je het kan beïnvloeden. Vrienden en vriendinnen kwamen vroeger al bij mij als ze ergens mee zaten, want ik kan mij goed inleven in anderen. Daar wilde ik graag meer mee doen.

Groepsdynamiek en prestaties

Aan de Universiteit van Utrecht heb ik een bachelor arbeids- en organisatiepsychologie gedaan en specialiseerde me daarnaast in de sociale psychologie. Ik verdiep me namelijk graag in onderwerpen als groepsdynamiek en prestaties. Waarom presteren sommige mensen beter dan anderen en in hoeverre kun je dat beïnvloeden.?

Gedrevenheid

Mijn doel is dat mensen het optimale uit zichzelf halen. Goed willen presteren speelt bij veel verschillende mensen, in mijn werk spreek ik zowel sporters, werknemers als studenten die willen presteren. Er liggen dezelfde principes aan ten grondslag. Naast mijn eigen praktijk werk ik ook samen met sportpsychologen en bundelen wij op die manier onze krachten.

Doelen bereiken

Het resultaat van mijn inzet wordt goed beloond. Ik vind het mooi om te zien dat mensen beter in hun vel zitten en daardoor doelen bereiken. Na een aantal gesprekken zie ik gedrevenheid en passie, en gaan mijn cliënten met een lach op hun gezicht aan de slag.

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Zwolle. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden. Ik help je graag!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Zwolle

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sanne over Yara van Gendt psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Door de gesprekken met Yara heb ik meer ontspanning kunnen vinden tijdens het sporten en ben ik zelfverzekerder geworden.

Contact met Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle.

Yara van Gendt
Ambonstraat 33
8022 NS Zwolle