Psycholoog in Zwolle - Yara van Gendt
Yara van Gendt
Yara van Gendt

Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

Ik help jou graag om lekkerder in je vel te zitten. Tijdens onze gesprekken staan niet jouw prestaties maar jij als persoon centraal. Als je weet wat je gelukkig maakt, dan kun je daar ook naar handelen.

Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avond!

Yara van Gendt - Psycholoog in Zwolle

Mijn naam is Yara van Gendt en ik ben psycholoog Zwolle. Mijn specialisatie is het prestatie domein en ik behandel uiteenlopende problematiek. Je kunt bij mij aankloppen voor klachten gerelateerd aan burn-out, faalangst, loopbaanvraagstukken of een negatief zelfbeeld.

Een band opbouwen

Voordat we aan de slag gaan leren we elkaar eerst beter kennen. We komen samen tot overeenstemming over het traject voordat we naar oplossingen kijken. Tijdens het eerste gesprek brengen we de huidige situatie in beeld en kijken we waar jij tegenaan loopt.

ACT

Na een gedegen verkenning kunnen we aan de slag. Ik denk in oplossingen en bekijk zaken vanuit verschillende invalshoeken. Ik gebruik daarbij niet één therapievorm of protocol, maar werk met elementen uit bijvoorbeeld de cognitieve gedragstherapie en ACT.

Optimale zelf

Het is mijn doel dat jij het optimale uit jezelf haalt. Er zijn verschillende manieren om lekkerder in je vel te gaan zitten. Het begint altijd met bewustwording. Als jij jezelf beter leert kennen, dan weet je ook wat je nodig hebt om je beter te gaan voelen.

Zelf aan de slag

Tijdens onze sessies ga jij zelf actief aan de slag, we gaan niet alleen maar praten. Ik kan je bijvoorbeeld vragen om dingen uit te tekenen of op te schrijven. Ik bied je handvatten om aan de slag te gaan. Je gaat dingen proberen en oefenen.

Tarief

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Zwolle. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden. Ik help je graag!

Over mij - Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

Ik ben altijd benieuwd waar bepaald gedrag vandaan komt, hoe het ontstaat en hoe je het kan beïnvloeden. Vrienden en vriendinnen kwamen vroeger al bij mij als ze ergens mee zaten, want ik kan mij goed inleven in anderen. Daar wilde ik graag meer mee doen.

Groepsdynamiek en prestaties

Aan de Universiteit van Utrecht heb ik een bachelor arbeids- en organisatiepsychologie gedaan en specialiseerde me daarnaast in de sociale psychologie. Ik verdiep me namelijk graag in onderwerpen als groepsdynamiek en prestaties. Waarom presteren sommige mensen beter dan anderen en in hoeverre kun je dat beïnvloeden.?

Gedrevenheid

Mijn doel is dat mensen het optimale uit zichzelf halen. Goed willen presteren speelt bij veel verschillende mensen, in mijn werk spreek ik zowel sporters, werknemers als studenten die willen presteren. Er liggen dezelfde principes aan ten grondslag. Naast mijn eigen praktijk werk ik ook samen met sportpsychologen en bundelen wij op die manier onze krachten.

Doelen bereiken

Het resultaat van mijn inzet wordt goed beloond. Ik vind het mooi om te zien dat mensen beter in hun vel zitten en daardoor doelen bereiken. Na een aantal gesprekken zie ik gedrevenheid en passie, en gaan mijn cliënten met een lach op hun gezicht aan de slag.

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Zwolle. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden. Ik help je graag!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Zwolle

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sanne over Yara van Gendt psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Door de gesprekken met Yara heb ik meer ontspanning kunnen vinden tijdens het sporten en ben ik zelfverzekerder geworden.

Contact met Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle.

Yara van Gendt
Ambonstraat 33
8022 NS Zwolle