Psycholoog in Zwolle - Yara van Gendt
Yara van Gendt
Yara van Gendt

Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

Jouw prestatie is niet het belangrijkste, het gaat er om dat je lekker in je vel zit en gelukkig bent. Dat probeer ik je tijdens onze gesprekken mee te geven. Als je weet wat je gelukkig maakt, dan kun je daar ook naar handelen.

Bel voor een afspraak, ook mogelijk in de avond!

Yara van Gendt - Psycholoog in Zwolle

Mijn naam is Yara van Gendt en ik ben psycholoog Zwolle. Ik kan je helpen bij uiteenlopende problematiek, je kunt bij mij aankloppen voor burn-outs, faalangst, loopbaanvraagstukken of een negatief zelfbeeld. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van prestatie-gerelateerde klachten .

Een band opbouwen

Ik vind het belangrijk om eerst een band op te bouwen en elkaar beter te leren kennen. We komen samen tot een overeenstemming voordat we de diepte in gaan en problemen gaan oplossen. Dat is waar we in het eerste gesprek aan gaan werken. We gaan de huidige situatie in beeld brengen en kijken waar jij tegenaan loopt.

Cognitieve gedragstherapie

Na een gedegen verkenning kunnen we aan de slag met het probleem. Ik houd ervan om in oplossingen te denken en naar het positieve te werken. Ik gebruik daarbij niet één therapievorm of protocol, maar werk met elementen uit bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie en ACT.

Ik wil het optimale uit je halen

Ik bekijk dingen graag vanuit verschillende invalshoeken, zodat ik een compleet beeld heb van wat er speelt. Het is mijn doel om het optimale uit jou te halen. Er zijn verschillende manieren om lekkerder in je vel te gaan zitten, maar het begint allemaal met bewustwording. Als jij jezelf beter leert kennen, dan weet je ook wat je nodig hebt om je beter te gaan voelen.

Zelf aan de slag

Tijdens onze sessies ga jij zelf ook actief aan de slag. We gaan niet alleen maar praten, want ik zet je veel liever aan het werk. Ik kan je bijvoorbeeld vragen om dingen uit te tekenen of op te schrijven. Het zijn handvatten om aan de slag te gaan, waarmee je dingen kunt proberen en oefenen.

Tarief

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Zwolle. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden. Ik help je graag!

Over mij - Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

Ik vind het gedrag van mensen heel interessant. Ik ben benieuwd waar bepaald gedrag vandaan komt, hoe het ontstaat en hoe je het kan beïnvloeden. Vrienden en vriendinnen kwamen vroeger al bij mij als ze ergens mee zaten, want ik heb me altijd goed kunnen inleven in anderen. Daar wilde ik graag wat mee doen.

Groepsdynamiek en prestaties

Aan de Universiteit van Utrecht heb ik een bachelor arbeids- en organisatiepsychologie gedaan en specialiseerde me daarnaast in de sociale psychologie. Ik verdiep me namelijk graag in onderwerpen als groepsdynamiek en prestaties. Waarom presteren sommige mensen beter dan anderen en in hoeverre kun je dat beïnvloeden.?

Gedrevenheid

Mijn doel is dat mensen het optimale uit zichzelf halen. Goed willen presteren speelt bij veel verschillende mensen, in mijn werk spreek ik zowel sporters, werknemers als studenten die willen presteren. Er liggen dezelfde principes aan ten grondslag. Naast mijn eigen praktijk werk ik ook samen met sportpsychologen en bundelen wij op die manier onze krachten.

Doelen bereiken

Het resultaat van mijn inzet wordt goed beloond. Ik vind het mooi om te zien dat mensen beter in hun vel zitten en daardoor doelen bereiken. Na een aantal gesprekken zie ik plotseling gedrevenheid en passie, en gaan mijn cliënten met een lach op hun gezicht aan de slag.

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Zwolle. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden. Ik help je graag!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Zwolle

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sanne over Yara van Gendt psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Door de gesprekken met Yara heb ik meer ontspanning kunnen vinden tijdens het sporten en ben ik zelfverzekerder geworden.

Contact met Psycholoog Zwolle - Yara van Gendt

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle.

Yara van Gendt
Ambonstraat 33
8022 NS Zwolle