Marjan de Jong - Psycholoog Zwolle
Maak kennis met onze behandelaar.
Marjan de Jong
Marjan de Jong

Psycholoog Zwolle

Het is bijzonder werk. Mijn cliënten zijn unieke mensen, met gewone, bijzondere verhalen. Vaak op een moment in iemands leven dat alles er echt toe doet. Een belangrijk moment. En dat ik mag meeluisteren, meedenken en me mag bemoeien met iemands leven, groei en ontwikkeling is een regelrechte eer.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Eelde-Paterswolde.

Werk snel toe naar een oplossing bij Psycholoog Zwolle

Je kunt overal mee komen. Dat wil zeggen: niets is raar, vreemd of vaag. Wij leren jou en de situatie waar je je in bevindt graag kennen om je te helpen bij Psycholoog Zwolle op een manier die bij jou past. Om je een beeld te geven: ik behandel klachten en vragen op het gebied van leven, werk en relatie.

Vertrekpunt

Wanneer je het psychisch moeilijk hebt, lijkt het soms alsof er weinig anders meer bestaat dan jouw probleem. En wat je ook probeert, steeds duikt die zelfde klacht weer op. Ik zie jouw klacht als vertrekpunt en richt me dan ook zoveel mogelijk op de oplossing.

Vooruit kijken bij Psycholoog Zwolle

Je kan ontzettend lang de tijd nemen om exact uit te zoeken waar je probleem vandaan komt en waarom je er zoveel last van hebt. Maar je kunt je afvragen hoeveel je daarmee bereikt. Ik ga uit van het principe dat je maar beter vooruit kan kijken en zo snel mogelijk aan de slag kan gaan. Zo werk je ook het snelste naar een oplossing toe.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Zwolle duurt 60 tot 90 minuten en kost €89,-. Na 18.00 uur is het tarief € 99,00. Een afspraak met twee personen, zoals relatietherapie, kost €115,- per gesprek. Bovenstaande bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan snel naar Psycholoog Zwolle ter attentie van Marjan de Jong. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Eelde-Paterswolde. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Marjan de Jong - Psycholoog Zwolle

Terugkijkend denk ik dat de keuze voor mijn studie en later ook werk, toch wel ingegeven was door hoe het thuis was.

Arbeids- en organisatiepsychologie

Al had ik dat toen niet zo door, maar dat ik psychologie ging studeren en dan vooral arbeids- en organisatie psychologie, kwam mede door mijn vader. Die was namelijk veel thuis: overspannen, arbeidsongeschikt.

Ik ging arbeids- en organisatiepsychologie studeren. Het vak boeide me enorm. Niet alleen de praktijk later, maar ook de wetenschap. Het vakgebied, de ontwikkelingen, het onderzoek.

Na mijn afstuderen ben ik aan de universiteit aangebleven als docent-onderzoeker. Dat werk heb ik zes jaar met veel plezier gedaan; toch miste ik uiteindelijk het werken met mensen. Daarom ben ik terug gegaan naar de praktijk en heb vervolgens 12 jaar als psycholoog bij een arbodienst gewerkt.

Ruime ervaring

Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen; in een adviesgroep van deskundigen die zich bezighouden met de gezondheid en het welzijn van werkende mensen. En van daaruit groeide ik door naar wat ik nu doe: behandelen en begeleiden van mensen met psychische klachten en het geven van relatietherapie.

Het belangrijkste is wel dat ik zowel een achtergrond heb in arbeids- en organisatiepsychologie, cognitieve gedragstherapie en EMDR, als in coaching. Ook ben ik opgeleid als relatietherapeut en ben ik momenteel bezig met de opleiding Schematherapie.

Contact met Psycholoog Zwolle

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Zwolle ter attentie van Marjan de Jong. Ik leer je graag kennen!

Cliënten over hun ervaring bij Psycholoog Zwolle

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Suzan over Marjan de Jong psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De afgelopen jaren ging het steeds slechter tussen mijn man en ik. We begrepen elkaar steeds minder en hadden regelmatig ruzie. We dachten zelfs al na over een echtscheiding. We zijn toen in relatietherapie gegaan bij Marjan. Mijn man en ik zijn heel erg blij dat we die stap gemaakt hebben.

Tijdens de therapie werd duidelijk waarom we elkaar niet meer begrepen, maar vooral ook dat we meer bezig waren uit elkaar te groeien, dan weer met elkaar in verbinding te raken. Dankzij de deskundigheid van Marjan, maar vooral ook door haar nuchtere aanpak, gaat het nu een stuk beter tussen mijn man en mij. Het lukt ons weer om elkaar te begrijpen en van daaruit nieuwe stappen te maken in onze relatie."

Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle. Je kunt ook bij mij terecht in Eelde-Paterswolde.

Marjan de Jong
Willemskade 14
8011 AD Zwolle

Neem Contact Op Met Psycholoog Zwolle

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht