Psycholoog Zwolle - Marjan de Jong - Hulp bij klachten
Marjan de Jong
Marjan de Jong

Psycholoog Zwolle

Het werk wat ik mag doen bij Psycholoog Zwolle is bijzonder. Mijn cliënten zijn unieke mensen, met gewone, bijzondere verhalen. Vaak op een moment in iemands leven dat alles er echt toe doet. Een belangrijk moment. En dat ik mag meeluisteren, meedenken en me mag bemoeien met iemands leven, groei en ontwikkeling is een regelrechte eer.

Ik behandel niet meer in Zwolle, je kunt bij mij terecht in Eelde-Paterswolde.

Psycholoog Zwolle - Werk toe naar een oplossing

Je kunt overal mee komen. Dat wil zeggen: niets is raar, vreemd of vaag. Wij leren jou en de situatie waar je je in bevindt graag kennen om je te helpen bij Psycholoog Zwolle op een manier die bij jou past. Om je een beeld te geven: ik behandel klachten en vragen op het gebied van leven, werk en relatie.

Vertrekpunt

Wanneer je het psychisch moeilijk hebt, lijkt het soms alsof er weinig anders meer bestaat dan jouw probleem. En wat je ook probeert, steeds duikt die zelfde klacht weer op. Ik zie jouw klacht als vertrekpunt en richt me dan ook zoveel mogelijk op de oplossing.

Vooruit kijken bij Psycholoog Zwolle

Je kan ontzettend lang de tijd nemen om exact uit te zoeken waar je probleem vandaan komt en waarom je er zoveel last van hebt. Maar je kunt je afvragen hoeveel je daarmee bereikt. Ik ga uit van het principe dat je maar beter vooruit kan kijken en zo snel mogelijk aan de slag kan gaan. Zo werk je ook het snelste naar een oplossing toe.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan snel naar Psycholoog Zwolle ter attentie van Marjan de Jong. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Eelde-Paterswolde. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Zwolle - Over Marjan de Jong

Terugkijkend denk ik dat de keuze voor mijn studie en later ook werk, toch wel ingegeven was door hoe het thuis was.

Arbeids- en organisatiepsychologie

Al had ik dat toen niet zo door, maar dat ik psychologie ging studeren en dan vooral arbeids- en organisatie psychologie, kwam mede door mijn vader. Die was namelijk veel thuis: overspannen, arbeidsongeschikt.

Ik ging arbeids- en organisatiepsychologie studeren. Het vak boeide me enorm. Niet alleen de praktijk later, maar ook de wetenschap. Het vakgebied, de ontwikkelingen, het onderzoek.

Na mijn afstuderen ben ik aan de universiteit aangebleven als docent-onderzoeker. Dat werk heb ik zes jaar met veel plezier gedaan; toch miste ik uiteindelijk het werken met mensen. Daarom ben ik terug gegaan naar de praktijk en heb vervolgens 12 jaar als psycholoog bij een arbodienst gewerkt.

Ruime ervaring

Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen; in een adviesgroep van deskundigen die zich bezighouden met de gezondheid en het welzijn van werkende mensen. En van daaruit groeide ik door naar wat ik nu doe: behandelen en begeleiden van mensen met psychische klachten en het geven van relatietherapie.

Het belangrijkste is wel dat ik zowel een achtergrond heb in arbeids- en organisatiepsychologie, cognitieve gedragstherapie en EMDR, als in coaching. Ook ben ik opgeleid als relatietherapeut en ben ik momenteel bezig met de opleiding Schematherapie.

Contact met Psycholoog Zwolle

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Zwolle ter attentie van Marjan de Jong. Ik leer je graag kennen!

Cliënten over hun ervaring bij Psycholoog Zwolle

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Freekje over Marjan de Jong psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Als leidinggevende ben ik door Marjan gecoacht. Ik merkte dat ik het lastig vond om met bepaalde teamleden om te gaan en heb toen via mijn werkgever contact gezocht met Marjan.

Door haar nuchtere kijk op de wereld, haar deskundigheid en haar bevlogenheid, waren de gesprekken heel prettig maar vooral ook effectief. Het werd mij duidelijk hoe ik situaties anders kan aanpakken. Ik heb er veel aan gehad en raad iedereen aan die problemen heeft in werksituaties om contact op te nemen met Marjan.”

Neem Contact Op Met Psycholoog Zwolle

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle.

Marjan de Jong
Willemskade 14
8011 AD Zwolle