Psycholoog Zwolle - Klaas Jan van der Weide - Direct aan de slag
Klaas Jan van der Weide
Klaas Jan van der Weide

Psycholoog Zwolle

Het erkennen van een probleem en het openstaan voor hulp van buitenaf is buitengewoon moeilijk. Of het nu om jezelf gaat, of om iemand anders, hulp vragen is dapper. Ik werk altijd vanuit respect en gelijkwaardigheid. Je krijgt alle aandacht en betrokkenheid en ook de ruimte in de therapie om af en toe eens af te dwalen. Want ook dat is belangrijk. Ga in behandeling bij Psycholoog Zwolle.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Zwolle - Jouw klacht als vertrekpunt

Als je het psychisch moeilijk hebt, lijkt het soms alsof er weinig anders meer is dan dat probleem. En wat je ook probeert, steeds duikt uw klacht weer op. Ik zie jouw klacht als vertrekpunt. Ik staar mij er niet blind op, ik richt mij op het doel. En op degene die dat doel gaat bereiken, namelijk: JOU.

Jij staat centraal

In mijn werk hanteer ik drie uitgangspunten: 

- jij staat centraal - dat wil zeggen dat ik de behandel methoden aanpas op de talenten en wensen
- ik werk positief - zonder de klacht te bagateliseren, wil ik het ook niet zwaarder maken dan het is
- ik werk doelgericht - ik maak het niet moeilijke dan nodig, zonder dat je weet waar je uit wilt komen, help ik je daar op jouw manier ook echt te komen 

Ik werk met aandacht en betrokkenheid in een ontspannen en informele sfeer. 

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Zwolle kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Zwolle ter attentie van Klaas Jan van der Weide. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Zwolle - Over Klaas Jan van der Weide

Wie met mij praat, merkt het meteen, ik ben bevlogen van mijn vak. Bij de aanvang van mijn studie koos ik voor arbeids- en organisatiepsychologie. Mijn loopbaan vervolgde ik voortvarend, met bijscholingen en vervolgopleidingen.

Waarom een eigen psychologenpraktijk in Zwolle?

Nou, al die ervaring en kennis die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven en de geestelijk gezondheidszorg, waarom alleen inzetten bij hele zware psychische stoornissen? Waarom zouden mensen met een burn out en stress of kinderen met ADHD daar niet van mogen profiteren? Alhoewel ik al jarenlang in het vak zit en een enorme ervaring heb, blijf ik met evenveel enthousiasme de laatste ontwikkelingen volgen.

Contact Psycholoog Zwolle

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Zwolle ter attentie van Klaas Jan van der Weide. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Klaas Jan van der Weide

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Natalie over Klaas Jan van der Weide psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Natuurlijk ben ik content dat mijn klachten verholpen zijn. Maar wat mij bijblijft is hoe Klaas Jan mij met hele kleine inzichten, of een simpele andere kijk op zaken, heel ver kon brengen".

Contactgegevens van Klaas Jan van der Weide

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zwolle

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zwolle.

Klaas Jan van der Weide
Willemskade 14
8011 AD Zwolle