Psycholoog Oldenzaal
Ad Reijmer
Ad Reijmer

Psycholoog Oldenzaal

Elk mens heeft een natuurlijke behoefte om tot bloei te komen, maar vaak loopt het toch even anders. Geluk is niet vanzelfsprekend. Je kunt het niet afdwingen, en frustratie en tegenslag horen onlosmakelijk bij ieders leven.

 

Psycholoog Oldenzaal

Mijn naam is Ad Reijmer, ik ben psycholoog in Oldenzaal. In mijn praktijk behandel ik heel uiteenlopende problematiek, waaronder angsten, depressies, zingevingsvraagstukken en burnouts.

Je kunt om verschillende redenen bij mij aankloppen. Je loopt bijvoorbeeld tegen dingen aan in je leven die je liever niet alleen op wilt lossen of waar je in vastloopt. Of misschien ben je over het algemeen wel tevreden met je leven, maar wil je jezelf op een bepaald vlak ontwikkelen. Daar kan ik bij helpen.

Eerste gesprek

Tijdens de intake brengen we de hulpvraag in kaart, zodat je meer zicht krijgt op wat er precies aan de hand is en wat ermee samenhangt. Ik ben ook benieuwd naar datgene wat wél goed gaat en in hoeverre jouw welzijn en tegenslag in balans zijn. Op basis daarvan bepalen we de vervolgstappen en kiezen we een strategie die het best bij jou past.

Handvatten

Als psycholoog sta ik naast je. Ik duw niet en trek niet, maar ik kijk met je mee en draag aan. Jij beslist en kiest zelf wat bruikbaar is op jouw weg naar beterschap. Ik reik daarbij handvatten aan die ik op grond van mijn kennis passend vind. Daarbij ga ik eclectisch te werk en kan ik putten uit jarenlange ervaring binnen de psychologie.

Levenskunst

Het is belangrijk om te weten dat jouw hulpvraag voorop staat. Enerzijds wordt de klacht centraal gesteld, maar het gaat ook om jou als mens in geheel. We brengen als het ware de positieve én de negatieve factoren in een gezonde balans. Dat doen we door niet alleen te focussen op de klacht, maar er is ook aandacht voor jouw talenten en het psychische welzijn dat er al wél is.

Tarief

Een individuele afspraak kost € 95 en duurt 45 minuten. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact

Wil je meer weten over psychologen in Oldenzaal of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Oldenzaal ter attentie van Ad Reijmer. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Oldenzaal - Over Ad Reijmer

Nadenken over het leven vond ik als kind al boeiend. Wat is leven, hoe kan het überhaupt bestaan, en wat is de zin ervan? Ik was al vroeg geïnteresseerd in zaken als gedrag en bewustzijn, en daarom heb ik uiteindelijk voor een baan als psycholoog gekozen.

Mijn inspiratie

In mijn werk hanteer ik de methodiek van de levenskunst. Ik heb me daarnaast verder verdiept in boeddhistische meditatie en neurowetenschap. Deze drie methodes houden zich bezig met bewustzijn en ze helpen mij bij het zoeken naar een waarachtig en goed leven.

Muziek

Muziek heeft van kindsbeen af een belangrijke plaats in mijn leven. Ik was er zo door gefascineerd dat ik naar het conservatorium ben gegaan om me er verder in te verdiepen. Muziek pas ik toe bij mensen die daar open voor staan. Het kan je rust geven maar het kan je ook in contact brengen met je verlangen. Muziek kan inspireren en je zicht geven op wie jij op dit moment bent.

Verbinding maken

Mijn motto is: Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Vaak is een probleem nodig om met jezelf aan het werk te gaan. Als je alleen het probleem aanpakt kan het tijdelijke verlichting geven. In mijn aanpak probeer ik samen met jou verder te kijken. Om terugkeer en herhaling te voorkomen helpt het om te werken aan hoe je jouw leven aangenamer kunt maken. Hoe je geïnspireerd kunt blijven en meer voldoening uit het leven kunt halen. Dat je op zo’n niveau van levensenergie contact kan maken, dat vind ik het mooie aan mijn werk.

Contact

Wil je meer weten over psychologen in Oldenzaal of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Oldenzaal ter attentie van Ad Reijmer. Ik leer je graag kennen!

Cliënt ervaringen over de behandeling bij Psycholoog Oldenzaal

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Geert over Ad Reijmer psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ad heeft mij in korte tijd inzichten gegeven in problemen die ik wel ervaar maar waarvan ik mij niet zo bewust was. Door zijn prettige manier van luisteren, doorvragen en activeren wist hij mij beter te laten luisteren naar de signalen die mijn lichaam afgeeft. 

Contactgegevens van Ad Reijmer

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Oldenzaal

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Oldenzaal.

Ad Reijmer
Rossummerstraat 24
7573 GG Oldenzaal