Betrokken en ervaren therapeut in Haaksbergen
Corinne Holtkamp-Kleine
Corinne Holtkamp-Kleine

Therapie Haaksbergen

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en dat maakt elk mens uniek en bijzonder. Ik werk zonder vooroordelen en benader je met een open houding. Dat is typerend voor mijn werkwijze.

Een afspraak is ook mogelijk buiten kantoortijden!

Therapie Haaksbergen

Mijn naam is Corinne Holtkamp, ik werk als Therapeut in Haaksbergen. Ik ben gespecialiseerd in werkgerelateerde klachten zoals burnout, hoge werkdruk, communicatie- en gedragsprolemen, maar je kunt voor veel meer klachten bij mijn praktijk aankloppen. Zo kan ik je helpen bij het behandelen van uiteenlopende psychische problemen, onbegrepen psychosomatische klachten en relatietherapie.

Het eerste gesprek

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar. Ik merk in dat eerste gesprek vaak dat de hulpvraag nog niet helemaal duidelijk is, dus daar gaan we ook mee aan de slag. Samen met jou ga ik kijken hoe ik je het beste kan helpen en waarmee je goed vooruit kan. Dat stemmen we samen af, want het gaat niet zozeer om datgene waarvan ik vind dat het moet, maar om wat bij jou past. Therapie is maatwerk.

Toegankelijke aanpak

Ik ben toegankelijk, laagdrempelig en er is zeker ruimte voor een beetje humor tijdens onze gesprekken. Mijn cliënten voelen zich snel op hun gemak en vinden het prettig dat ik zo benaderbaar ben. Die natuurlijke manier van interactie is heel belangrijk tijdens onze gesprekken. Wat betreft technieken maak ik in mijn praktijk graag gebruik van EMDR en CGT (Cognitieve Gedrags Therapie) Het geeft je vaak net even dat ene zetje dat je nodig hebt om weer vooruit te komen.

Handvatten

Hoe lang de therapie duurt hangt natuurlijk een beetje af van jouw probleem, maar met behulp van de handvatten die ik aanreik kun je optimaal gebruik maken van mijn hulp. Ik vind het daarnaast belangrijk om me te richten op jouw mogelijkheden. Dat geeft je namelijk kracht en positiviteit, en daar heb je in een kort traject heel veel baat bij.

Aangesloten

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

De consulten worden vaak uit de aanvullende verzekering vergoed. Goed is tevoren hiervoor bij de zorgverzekering even te informeren

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals voor relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Therapie Haaksbergen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar Therapie Haaksbergen ter attentie van Corinne Holtkamp-Kleine. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Therapie Haaksbergen - over Corinne Holtkamp

Voordat ik therapeut werd heb ik lang in de gezondheidszorg gewerkt. Ik was daar steeds meer bezig met fysieke en mentale gezondheid, en die combinatie sprak mij heel erg aan. Dat heeft me uiteindelijk doen besluiten om arbeids- en gezondheidspsychologie te gaan studeren.

Expertise

In mijn praktijk richt ik me op zowel werkgerelateerde problematiek als individuele klachten. Dat vind ik een bijzondere combinatie en daar ligt dan ook mijn expertise. Ik heb bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar de balans tussen werk- en privésituaties, en dan zie je ook allerhande klachten naar voren komen.

Ik heb in mijn carrière verschillende onderdelen van het bedrijfsleven gezien, en als manager, adviseur, bedrijfsleider en hulpverlener kon ik van alle kanten meekijken. Ik begrijp waar de klachten vandaan komen en hoe ze zijn ontstaan. Dat is echt mijn kracht als therapeut.

Mensen vooruit helpen

Ik vind het heel fijn om mensen vooruit te kunnen helpen. Soms krijg ik cliënten over de vloer die er al heel lang uit zijn. Ze zijn helemaal opgebrand, hebben een burn-out en zitten al een tijdje in de ziektewet. Het is bijzonder om te zien dat ze met mijn hulp al heel snel weer op de goede weg zitten.

Contact met Therapie Haaksbergen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar Therapie Haaksbergen ter attentie van Corinne Holtkamp. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Cliëntervaringen over Therapie Haaksbergen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Corinne Holtkamp-Kleine psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Een luisterend oor en een empatische houding, coaching op een soms confronterende, concluderende manier waardoor ik bewust werd van hetgeen ik voelde. Ze leerde me het “omdenken” bij gevoelens zodat je zelf weer vooruit kunt denken.

Contactgegevens van Corinne Holtkamp-Kleine

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Haaksbergen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Haaksbergen.

Corinne Holtkamp-Kleine
Brem 3
7483 BX Haaksbergen