Cliënt ervaringen Matthijs Kruk

Cliënt ervaringen Matthijs Kruk

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Ricardo
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik adresseerde het echt als een negatief punt in mijn leven en bleef er altijd focus aan geven. Door constant scherpe vragen te stellen liet Matthijs mij er meer afstand van nemen. Eigenlijk heb ik geleerd constanter te relativeren. Ik zal de piep niet snel als positief ervaren, maar voor mij is die nu wel neutraal.

Ricardo (28) - omgaan met tinnitus, oorsuizen

Lieve
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Omdat Matthijs zich aan mijn manier en snelheid aanpaste, liet hij deze mijn kracht zijn in plaats van mijn probleem.

Lieve (39) - autisme en stress

David
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Matthijs heeft mij mentale routines aangereikt om mijn focus terug te pakken op momenten dat ik moest presteren. Vooral het controleren van mijn gedachten en het richten van mijn aandacht op de juiste zaken hebben we samen ‘ingetraind’. Door alles tot in detail voor te bereiden en scenario’s door te nemen voelde ik me mentaal sterker en bouwde ik het vertrouwen in mijzelf op dat ik nodig had.

David (30) - topsporter en manager, prestatiedruk en transitie

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Matthijs Kruk